aynen öyle yapıyorum ama herkes olmuyor mu yoksa sorularına başladılar bile7 aydir deniyorsun demek ki 7 ay çok kisa bir süre arkadasimin ki 12 aydan sonra oldu bende pkos vardi yumurtageliştirici iğne kullandim hemen oldu kismet yani yine de kontrollerinizi yaptırın..ayrica bebek istediğinizi çevreye çok belli etmeyin daha erken diyin ki sormasinlar..
inşallah bir şey çıkmaz. allah size de nasip etsin inşallah.Ah canım sen daha 3 yıllık evlisin ve çocuk için 7 8 aydır bekliyorsun. Herşeyin bi zamanı var ben 5 yıldır istiyorum tedavi de gördüm herşeyi yaptım ama olmuyor. Rabbim zamanı gelince sana bana bütün olmayanlara da nasip eder inşallah. Bu kadar kendini stres yapma o daha kötü yapar seni. Hem bi doktora git bi muayene ol ne diyor. İnşallah bir şey çıkmaz.
Cnm insallah bir sorun yoktur bende ikinciyi 3 aydir bekliyorum bu ay umudu kesip nezamn olursa olsun demistm bugun test yaptm cikti merak etme gelecegi zamani sasmiyor bebisler drda git insallah saglikla alirsin kucagna3 yıllık evliyim. eşim ve ben ilk bir iki yıl bebek istemedik. 2018'in ocak ayından beri istiyoruz ve çalışmalara da başladık ,devam etmekteyiz. Son üç aydır çok kafaya taktım. Eşime belli etmesem de çok moralim bozuluyor . bu hafta doktora gdecem inşallah. Kötü bir şey duymaktan çok korkuyorum. Çevremdeki tüm arkadaşlarımın bebeği oldu ve arkadaşlarım toplandıklarında bir bahane ile katılmıyorum. Onların sürekli bebekleri hakkında konuşmaları beni çok yaralıyor açıkçası. Eşim allah razı olsun hiç lafını bile etmez ama çok istiyor biliyorum. Belki çok sabırsız davranıyorum ama her ay beklemek çok moral bozucu artık. Bu durumu yaşamış olanlardan destek bekliyorum. Böyle yaşayıp yavrusunu kucağına alanlar vardır içinizde..
inşallah canım. Allah size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah gideceğim inşallah tek sorun strestir.Cnm insallah bir sorun yoktur bende ikinciyi 3 aydir bekliyorum bu ay umudu kesip nezamn olursa olsun demistm bugun test yaptm cikti merak etme gelecegi zamani sasmiyor bebisler drda git insallah saglikla alirsin kucagna
siz de yeni hamişsiniz maşallah. bana da dua edin. siz ne kadar bekledniz uzun bir süre miydi?Aklından çıkar gebeliği ozaman süpriz yumurtan olacak, yaşadıklarım kanıttır.
aklımdan bir türlü çıkaramıyorum sorun da bu sanırım. işimi bile bıraktım daha rahat olayım diye ama daha da stres oldum evde.Aklından çıkar gebeliği ozaman süpriz yumurtan olacak, yaşadıklarım kanıttır.
Evet 9 ay olmadı tam tüp bebek diye gittim 3 gün sonra öğrendim gebeyim ve bende işimi bırakıp tatile gittiğimde gebe kalmıştım. Ama bebeğim 6 aylık doğdu o başka konu. Şimdi 1 yıl ara verdik hiç düZgün ilişki yaşamadan bu ay oluverdi ki biz kışın düşünüyorduk.aklımdan bir türlü çıkaramıyorum sorun da bu sanırım. işimi bile bıraktım daha rahat olayım diye ama daha da stres oldum evde.
2 bebeğim var, ikisi de kazara.Evet 9 ay olmadı tam tüp bebek diye gittim 3 gün sonra öğrendim gebeyim ve bende işimi bırakıp tatile gittiğimde gebe kalmıştım. Ama bebeğim 6 aylık doğdu o başka konu. Şimdi 1 yıl ara verdik hiç düZgün ilişki yaşamadan bu ay oluverdi ki biz kışın düşünüyorduk.
Bende çok takıntılıyımdır bakma her 3 günde bir test yapardım.
Biraz uzk kal bebek için ilişki asla yaşama gün tutma evet inceden takip et ama özellikle o günleri bekleme cinsellik için
rabbim inşallah herkese versin. allah yard. olsun.Ocaktan beri tüp bebek merkezindeyim
Orda yaşıyorum resmen
8 yıl olacak evleneli
Sabır ve doktor eşliğinde
İsteyen herkese versin
rabbim inşallah herkese versin. allah yard. olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?