• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek istiyorum ve hala sonuçsuz :(

Evet ama 4 senede hic mi stressiz bir ay gecirmedim illlaki gecirdim. Dediginiz sey dogru size katiliyorum stres etkiliyor.. Ama genel olarak 1 seneden sonra stres pek etkili degil bence bu benim fikrim. Bariz bir sorun oldugu belli mesela. Yoksa konu sahibine bende stres yapma dedim..
İzlediğim bir haber hiç aklımdan çıkmaz, 2 sene oldu herhalde.
40 lı yaşlarda çift ülkeyi karış karış geziyor tedavi için, neler deniyorlar ama olmuyor.
Kadın en son nefes terapisine gidiyor ve uzmanın dediği yanlış nefes aldığından kandaki oksijen oranı düşük ve beyin sinyalleri iletemiyor gibi bir şeydi.
Bu terapi sayesinde birkaç ay sonra kadın hamile kalmış ve çocuklarını kucaklarına almışlar.
Adamın ağlamasını hiç unutamam.
Bazen öyle sınanıyoruz ki çözümü tek yerdr aramak yerine pekçok şeyi gözden geçirmeye örnek bu anlattığım hikaye.

İzlediğim bir haber hiç aklımdan çıkmaz, 2 sene oldu herhalde.
40 lı yaşlarda çift ülkeyi karış karış geziyor tedavi için, neler deniyorlar ama olmuyor.
Kadın en son nefes terapisine gidiyor ve uzmanın dediği yanlış nefes aldığından kandaki oksijen oranı düşük ve beyin sinyalleri iletemiyor gibi bir şeydi.
Bu terapi sayesinde birkaç ay sonra kadın hamile kalmış ve çocuklarını kucaklarına almışlar.
Adamın ağlamasını hiç unutamam.
Bazen öyle sınanıyoruz ki çözümü tek yerdr aramak yerine pekçok şeyi gözden geçirmeye örnek bu anlattığım hikaye.

Cok tesekkur ederim sorunumu buldunuz :) şaka bir yana benim burun etlerim şiş alerjik rinit var aldigim nefeste bana yetmiyor bence senelerdir uzmanlarin bulamadigi şey tam olarak bu :)

Hemen ameliyat olayim :)

Cok tesekkur ederim sorunumu buldunuz :) şaka bir yana benim burun etlerim şiş alerjik rinit var aldigim nefeste bana yetmiyor bence senelerdir uzmanlarin bulamadigi şey tam olarak bu :)

Benimde kanımdaki oksijen seviyesi düşük :KK64:

Sağlıklı bir bünye için doğru nefes temel şart, tabi ki olun ameliyatınızı.
Ay ne diyeyim bilemedim sıkıntı bu olsun mu denir beterinden Allah sakınsın mı denir bilemedim ama çaresiz dert olmasın yeter ki.

Mch yazar. Kandaki hemoglobin yani. Düşükse hemoglobin azdır. Yani oksijen de azdır. Çarpıntı hissi yada nefes aldığınız da nefesiniz size yetmez gibi gelir. Ve çok çabuk tıkanırsınız merdivenler yada koşu falan gibi şeylerde.

Aynen geceleri duz yattigimda bile nefes alamiyorm. Ben bir saglik ocagina da gideyim tesekkur ederim.:)

Bugün gittim doktora. Her şey yolunda dedi. Ama minik kistkeriniz var dedi. Eşime ve bana antibiyotik verdi. Bana da vitamin ve fitil. Gelecek ay smear testi yapalım ddi. Kistler biraz moralimi bozsa da doktor şu an can sıkacak bir durum yok ddi

Bugün bebek istedik, yarın hemen olsun aceleciliği sizinki. Hassas bir konu anlıyorum aslında ama bu işler o kadar da çabuk olmuyor genelde. Denemeye başladığı gibi hamile kalanların sayısı çoook az. Doktorlar bile 1 sene denemenize rağmen hamile kalamadıysanız, ondan sonra bize gelin, bir sorun var mı yok mu bakalım diyorlar. Siz daha yeni başlamışsınız. Bizim de hiçbir sorunumuz yoktu ama 2 sene olmadı. Sonra beklemek istemedik, tüp bebekle hamile kaldım. Umarım siz daha çabuk ve doğal yollarla netice alırsınız. Sadece azıcık sabır.

Bugün gittim doktora. Her şey yolunda dedi. Ama minik kistkeriniz var dedi. Eşime ve bana antibiyotik verdi. Bana da vitamin ve fitil. Gelecek ay smear testi yapalım ddi. Kistler biraz moralimi bozsa da doktor şu an can sıkacak bir durum yok ddi

minik kistler polikistik over mi acaba
benimde tedaviyle oldu. polikistik overim var

7 aydır kısa bir süre bence akışına bırakın belki böylesi sizin için daha hayırlıdır biz bilemeyiz Allah bilir. Insallah hakkınızda hayırlısı olsun :KK200:

Çok tşk edwrim arkadaşlar yorumlarınız için. Biz de illa hrmen olsun diye gitmedik. Bir sorunumuz varsa önlem alalım diye gttik. Bundan sonra akışına bırakacağız .rabbim inşallah doğru zamanda hayrlısıyla verir. İsteyen herkese versin

3 yıllık evliyim. eşim ve ben ilk bir iki yıl bebek istemedik. 2018'in ocak ayından beri istiyoruz ve çalışmalara da başladık ,devam etmekteyiz. Son üç aydır çok kafaya taktım. Eşime belli etmesem de çok moralim bozuluyor . bu hafta doktora gdecem inşallah. Kötü bir şey duymaktan çok korkuyorum. Çevremdeki tüm arkadaşlarımın bebeği oldu ve arkadaşlarım toplandıklarında bir bahane ile katılmıyorum. Onların sürekli bebekleri hakkında konuşmaları beni çok yaralıyor açıkçası. Eşim allah razı olsun hiç lafını bile etmez ama çok istiyor biliyorum. Belki çok sabırsız davranıyorum ama her ay beklemek çok moral bozucu artık. Bu durumu yaşamış olanlardan destek bekliyorum. Böyle yaşayıp yavrusunu kucağına alanlar vardır içinizde..
ocak ayindan beri 8 ay gecmis dert edecek bir sey yok..Insanlarin senelerce olmuyor..Neyse caresi bakilir elbette..

Doktora gidip muayenenizi olun korunmayı bırakalı baya olmuş yaşınız kaç bilmiyorum ama 30yaş üstü 6 ay 30yaş altı 1 yıl korunmasız ilişki sonrası bebek olmamışsa devlet araştırıyor sebebini
Ben 5 yıllık evliyim hiç korunmadık 3.5 senenin sonuna tüp bebek tedavisiyle oğluma kavuştum çok şükür oğlumdan önce 2 düşüğüm var (o da bildiğimiz) bu sene nisan ayında da yine bi kaybım oldu
Ve artık zorlamama kararı aldım anladım ki benim normal yolla devam etmiyor hamileliğim oğlumu memeden kesince tekrar tüp bebek tedavisi denemeyi düşünüyorum inşallah

Üç ay önce bebek için korunmayı bıraktık,ilk iki ay kk daki forumlara girdim sürekli ,bakmışsanız görmüşsünüzdür mayısta hamile kalmak isteyenler haziranda çift çizgi görmek isteyenler vs vs,dolayısıyla hergün okudum ve stres oldum,üçüncü ay burçak kendine gel saçmalama bi kızın var ağlamaya da yeter gülmeye de şimdi de ikinci çocuk için mi dertleneceksin bu forumlara girmek bu konuyu konuşmak yok sadece yumurtlama haftası biraz fazla eşini sıkıştıracaksın o kadar dedim,ve beklenen adet tarihime kadar kesinlikle bu konuyu gündeme getirmedim,bat tarihinde belirtilerden hamile oldugumu farkettim zaten testi emin olmak için yaptım ve hamileyim,ilk çocukta da milletin bi yılda olmuyor ilk ay mı olacak dedim ilk aydan hamile kaldım,gevşemezseniz bu iş olmuyor onu öğrendim :) sadece yumurtlama haftanızı takip edin onun dışında hiçç uğraşmayın,Allah gönlünüze göre versin inş

Back
X