• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Istiyorum

kardeşler merhaba ben melo1 ciğime bebeğini güle güle büyüt diyorum inşallah darısı başımıza bu arada kızlar yine bir deneme yaptık bakalım bana dua edin olur inşallah ben kocacımla çok mutluyum ama bize sağlıklı bir bebek istiyorum ikimizinde buna ihtiyacı var

Arkadaşlar Allah hepinizin gönlüne göre versin canlarım.Umarım kucaklarınız boş kalmaz.
Ya bişe sormak istiyorum sizlere bende 4 aylık evliyim korunmuyorumda şu anda herhangi bişede yok.Biliyorum daha erken ama kafama takılıyo ister istemez.Çevremde yeni evlenipte çocuğu olmayan birsürü insan var neden yeni evlenenlerin çocuk sahibi olması daha zor bu konularda accık cahilim bilgisi olan arkadaşlar varmı??

şükocum canım içimi rahatlattın saaol.inşallah kavuşuruz artık bebişlerimize...sabırsızlıkla onları bekliyoruz.

şükocum canım içimi rahatlattın saaol.inşallah kavuşuruz artık bebişlerimize...sabırsızlıkla onları bekliyoruz.

İnşallah kavuşuruz Ezocum bebişlerimize .Sen içini rahat tut.Hatta ben bazen bir üçüncü laparoskobi yaptırsam mı diye düşünmüyo değilim::teselli: Bir arkadaşımda laparoskobiden sonra hamile kaldığını söylemişti hatta. Sana şimdiden geçmiş olsun canım:1yes2:

merhaba yalnız deilsin ben 33 yaşındayım 3 yıllık evliyim 7 aydır korunmuyoruz fakat allah ın taktiri sen daha çok gençsin önünde çok yolun var sabır güzelim biraz sabır birbirimize destek olalım ama unutma inferiliteden bahsedebilmek için 1 yıl dolmuş olması gerekiyor doktorlara göre eğer teşhisin konulmuşsa çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç yaşamak zorunda kalabileceğinizi unutma biz eşimle bu ay olmadı bidahakine inşallah diye bu iştede bi hayır vardır die düşünerek kafamıza takmamaya çalışıyoruz nacizhane sizede tavsiyem sorunun olup olmadığını bilneden umutsuzluğa kapılmamanız yolundadır çünki psikolojik rahatlık çok önemli iyi haberlerini bekliyorum umarım en kısa zamanda bende sende ve tüm isteyenlerde bir bebekle anne olabilmenin kutsallığını yaşıyabiliriz sabır diliyorum

kiki canım benim için henüz infertilite demiyo doktorum ama lanet olası sağ yumurtalığımda çikolata kistim var bu da tesadüf jinekolojik muayenemde çıktı.şubatta laparoskobim yapılcak ondan sonra hepbirlikte görcez ne olcağını.Allahım ellerimizi boş çevirmez inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Allah hepinizin kalbine göre versin.Insallah en yakin zamanda buralarda iyi haberleride vermek nasip olur.Güclü,umutlu olun...Bu arada bebisleri olanlarada bir ömür mutluluk diliyorum.

smrna artta dr.um dokuz eylülde profesör cemal posacı sende yeni başlıycakmışsın her halde peki sen nerede yapmayı düşünüyorsun canım inşallah ilk denemende başarılı olursun bakalım benim ne olacak sakın kendini kaptırma canım daha öncede aşılama denemişsin inşallah hepimizin bebişi olur pisikoloji çok önemli ben neredeyse bunalıma giriyordum ama bebiş için ve ailem için ayakta durmaya çaılşıyorum moralimi düzeltip inşallah martın 10 u gibi tedaviye tekrar başlıyorum. hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.

kim:uhm: :uhm: :uhm: :emir_bebek: :sm_confused: :emir_bebek:

Fearless herseye kadir olan yanliz Allahdir.O ol demedikten sonra tip caresizdir.Tabiki tedavi olunmali ama taktiride Allah´a birakmaliyiz bence.

geçmiş olsun canım benimde 6senedir yok ben 1düşük yaptım sonra kist tedavisi gördüm şimdiyok beklemekteyim allahtan ümit kesilmez devalı pozitif düşün ben bazen diyorum demkki hayırlı değilmişki rabbim vermiyor ama en zoruma giden çevremdekilerin kısır gözüyle bakmaları.canını sıkma tamammmmmmmmmmmmmmm elbet birgün olcak.

ne güzel yazmışşın şekerlik ya adeta benim duygularımı dile getirmişsin arkadaşım Allahım inşallah bize de verir birgün gerçekten tam olarak neden istediğimi bilmiyorum ama istiyorum işte her anne olmak isteyen kadın gibi içgüdüsel olsa gerek belli bi yaştan sonra her kadının hakkı diye düşünüyorum belki de bilinçaltımın biyerlerinde bakın ben de hamileyim işte demek için belki de kalmak istiyorum belki de çok sevdiğim kocamın baba olduğunda gözlerindeki o ışıltıyı görmek için...............

bende yeni aşılama yaptırdım,eğer pazar pazartesi adet olmazsam bebek geliyor demektir,umarım tuttar,tutmazsa dr iğneyle aşılamaya geçecekmiş.kendim yapacakmışım bu iğneleri göbekten

Heracım benim hikaye uzun kısaca anlatayım 2 aşılama 2 tüp bebek yapıldı bu arada laparoskobi vs...Üç hamilelik +üç düşük şu an görünen sorun kan pıhtılaşması umarım bundan sonra herşey istediğimiz gibi olur :emir_bebek: arkadaşım inşallah senin de p.tesi günü hamile haberlerini duyarız Allah her isteyene versin kimsenin kucağını boş bırakmasın:emir_bebek:

Back
X