bebek istiyorum :(

apple24

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
430
361
Kızlar yaa 5 yıllık bir ilişkim vardı. 2 ay önce bitti. hala onu unutabilmiş değilim. Ama bir yandan da bir an önce evlenmek ve bebek sahibi olmak istiyorum. 26 yaşındayım aslında yaşım normal.Arkadaşlarım bir kaç kişi önerdiler ama beğenemedim. Bana uygun değillerdi.Sizce böyle şeyler düşünmek için erken mi?

bence gayet normal düşünceler içindesin yaşında tam zamanı, kısmetlerini mutlaka değerlendirmelisin.

Erken evet.. önce gönlüne gore es bul sonra baba yap.. Bu uyariyi neden yapıyorum bu isteğinle yola çıkarak evlenir evlenmez korunmayip hemen hamile olursan, mutsuz evlilikte bebek pismanlik yaşatır sana..

Bebek için evlenilmez, evlenmek için evlenilmez. Biriyle bir ömür geçirmek, mutlu olmak için evlenilir.

Şimdi bebek için evlendin diyelim, çocuğun olmazsa ne yapacaksın? Boşayacak mısın adamı?

hayır tabi ki sevmemde gerekiyor sadece yeni bir ilişki bittiği için erken mi diye soruyorum. Birde alışmışım biriyle olmaya alışamadım henüz yalnız olmaya birde acayip bebek istiyorum.

Damızlık lazım der gibi yazmışsın
Dur bi ilişkinin külleri soğusun
Geç değil kesinlikle.
Düzgün biri çıkar inşallah karşına
Ama yine de bebek için evlenilmez ya
Önce bi tanı sev evlilik hayatını deneyimle sonra bebek de olur
Ben de 25 yaşındayım daha 5 sene daha düşünmüyorum :KK66:

Damızlık lazım der gibi yazmışsın
Dur bi ilişkinin külleri soğusun
Geç değil kesinlikle.
Düzgün biri çıkar inşallah karşına
Ama yine de bebek için evlenilmez ya
Önce bi tanı sev evlilik hayatını deneyimle sonra bebek de olur
Ben de 25 yaşındayım daha 5 sene daha düşünmüyorum :KK66:

aynen damızlık olsa fena olmazdı bayağı güldüm :KK8: sevmekte istiyorum tabi

hayır tabi ki sevmemde gerekiyor sadece yeni bir ilişki bittiği için erken mi diye soruyorum. Birde alışmışım biriyle olmaya alışamadım henüz yalnız olmaya birde acayip bebek istiyorum.
Bence çok erken. Bir yalnızlığı idrak et bakalım önce.
Bebek için daha yaşın genç. İstemen normal biyolojik saat meselesi. Çok umursama o istekleri.

X