- Emoji Skoru
- 2.675
- Puanlar
- 133
Evet haklısınız. Evliliğim aldatılma yüzünden bittiği için aklıma hep önce o geliyor. Bir kadın kolay kolay boşanmaz evet. Benim çocuğum olmadığı halde ve eski eşim beni aldattığı halde boşanma kararını vermek çok zordu.Merhaba. Tek kriteriniz eşini aldatmamış olmaması olmasın. Eski eş aldatmadı ama olmadı. Genellikle bir kadın kolay kolay boşanma kararı vermiyor. Özellikle çocuk varsa. Ben artık evlilik falan düşünmüyorum. Kafa rahatlığı, kimsenin derdini çekmemek tek önceliğim.
Ben açıkçası boşandıktan sonra 40 yaş civarında tekrar evlenirsem hayat arkadaşlığı için evlenirim. Ama şu an tekrar evlenmeyi düşünmüyorum. Çünkü sütten çok ağzım yandı. Evet yıllardır yalnızım ama kafa rahatlığı farklı bir şey. Bunu anca istediğim koşullar olursa feda edebilirim. Büyük konuşmayayım ama evlilikte çok çektim, tekrar evlenmeye ben de çok gönüllü değilim. Sizi anlayabiliyorum çünkü bende aynılarını düşünüyorum.. Bir de benim çocuğum yok çocuklu insanlarla çok empati kuramıyorum, 40 yaşından sonra tekrar evlenmek isteyen erkeklerin büyük bir kısmı cocuklu boşanmış insanlar.. O yüzden bende şu an evlilik düşünmüyorum evet yalnızım ama çok huzurluyum, çok şükür..