• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikinci evlilik yapabilir miyim ?

Merhaba. Tek kriteriniz eşini aldatmamış olmaması olmasın. Eski eş aldatmadı ama olmadı. Genellikle bir kadın kolay kolay boşanma kararı vermiyor. Özellikle çocuk varsa. Ben artık evlilik falan düşünmüyorum. Kafa rahatlığı, kimsenin derdini çekmemek tek önceliğim.
Evet haklısınız. Evliliğim aldatılma yüzünden bittiği için aklıma hep önce o geliyor. Bir kadın kolay kolay boşanmaz evet. Benim çocuğum olmadığı halde ve eski eşim beni aldattığı halde boşanma kararını vermek çok zordu.

Ben açıkçası boşandıktan sonra 40 yaş civarında tekrar evlenirsem hayat arkadaşlığı için evlenirim. Ama şu an tekrar evlenmeyi düşünmüyorum. Çünkü sütten çok ağzım yandı. Evet yıllardır yalnızım ama kafa rahatlığı farklı bir şey. Bunu anca istediğim koşullar olursa feda edebilirim. Büyük konuşmayayım ama evlilikte çok çektim, tekrar evlenmeye ben de çok gönüllü değilim. Sizi anlayabiliyorum çünkü bende aynılarını düşünüyorum.. Bir de benim çocuğum yok çocuklu insanlarla çok empati kuramıyorum, 40 yaşından sonra tekrar evlenmek isteyen erkeklerin büyük bir kısmı cocuklu boşanmış insanlar.. O yüzden bende şu an evlilik düşünmüyorum evet yalnızım ama çok huzurluyum, çok şükür..

Çok şükür çalışıyorum kamuda kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum nasıl flört edilir unutmuşum bile biliyor musun kendime inancımı kaybetmek uzereydim yorumlarınızı cok iyi geldi
Diğer insanlar da flört etmeyi bilmiyor ki.internetten olacak artık.arkadaşlık uygulamasından evleniyor artık millet.normal hayatta tanışma kalmadı.boşuna kendini kahretme.seviyeli arkadaşlık uygulamalarını araştir.

Son düzenleme:
Evet ben geçen yıl evlilik düşünmüyordum ve önüme gerçekten insanlar çıktı bu yıl niyetimi ciddi koydum kimse yok kendim mi çirkinim diye sorgulamaya basladim
Modern çağ sorunu bu.güzellikle 1 gram alakası yok.zor bir çağda yaşıyoruz maalesef.herkes kendi aleminde kimse kimsenin umrunda değil.

Ne şanslı kadın ya...Bu ingiliz kraliyet erkekleri sevdiği kadınlardan vazgeçmiyor..Hatta Elizabeth'in amcası sevdiği kadın için tahttan feragat etmiş..
Ohoo dünya o şanslılardan dolu.hep derdim zaten insan kısmetsiz doğacağına hiç doğmasın daha iyi.

En iyisini yapmışsınız.
Umarım süreciniz bir an önce çözüme kavuşur. Belki anlaşmalı olarak biter. Sonuçta 2 evladınız var. Ömür boyunca yüz yüze bakacaksınız umarım eski eşiniz biraz insafa gelir.
O çok vicdansız biri insafa falan gelmez. Benim de ona karşı beklentim 0. 🤣🤣🤣 umrumda değil yani. Ondan kurtulmaya odalandım hayatımı düzenlemeye odaklandım. Onun insafa gelmesini bekleyerek enerjimi de düşüremem. Çoçuklarıma bakıyorum kendime bakıyorum şu an. Keyfim yerinde çok şükür❤️🙏🏼

Back
X