bebek istiyorum

Aynur5656

Yeni nesil acemi anne
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
1.201
811
43
28
Batman
Mrb kizceler 8 agustosta 1 yilimiz doldu20 yaisndayim ve artik cocuk istiyoruz bende iltihap oldugu icin idarrimda cok yanma oluyordu doktora gttim fitil yazdi kullandim bu durumda olup hamile olan varmi bi haftadir korunmuyoruz ins bebegimiz olur kizceler dua edin :110:

Canım, bebek için tek engel iltihap ise tedavi sonrası neden olmasın ki ... Rabbim gönlünüze göre versin inşallah ! Yumurtlama günlerini kaçırma. Ayrıca daha 20 yaşındasn kendini hırpalama serbest bırak olur Allahın izniyle..

İdrar yolu iltihabı spermleri öldürüyormuş, bir doktor söylemişti, hakkınızda hayırlısı olsun, Allah ol dedikten sonra her şey olur

Mrb kizceler 8 agustosta 1 yilimiz doldu20 yaisndayim ve artik cocuk istiyoruz bende iltihap oldugu icin idarrimda cok yanma oluyordu doktora gttim fitil yazdi kullandim bu durumda olup hamile olan varmi bi haftadir korunmuyoruz ins bebegimiz olur kizceler dua edin :110:
Valla canim bende 15 aylik evliyim bendede surekli iltihap ve yanma olurdu ama ben hicbisey kafaya takmayip zamana biraktim illa olur dedim Allah büyüktür ve simdi 2 aylik hamileyim.biranda rabbim verdi iste.hatta o kadar egzersiz yapardim yuruyus yapardim kilo vermek icin.ama hamile oldugumu ogrenince onlari biraktim.Eger Allah bi bebege can vermek istiyorsa sen ne yaparsan yap o bebek yasar benim oldugum gibi

Ben de hamilelik beklerken idrar yolu enfeksiyonu oldum doktora gebelik olabileceğini söyledim. Eğer bebek varsa ins bir şey olmaz :(

Ben de hamilelik beklerken idrar yolu enfeksiyonu oldum doktora gebelik olabileceğini söyledim. Eğer bebek varsa ins bir şey olmaz :KK43:
Bebek yok henuz ama bi hafta oldu korunmuyoruz artik ama akrabalarim iltihap varsa cocuk olmaz diyor bnde tedirgin oldum ins olur :KK43:

Valla canim bende 15 aylik evliyim bendede surekli iltihap ve yanma olurdu ama ben hicbisey kafaya takmayip zamana biraktim illa olur dedim Allah büyüktür ve simdi 2 aylik hamileyim.biranda rabbim verdi iste.hatta o kadar egzersiz yapardim yuruyus yapardim kilo vermek icin.ama hamile oldugumu ogrenince onlari biraktim.Eger Allah bi bebege can vermek istiyorsa sen ne yaparsan yap o bebek yasar benim oldugum gibi
Sizn adiniza cok sevindim ins hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz kac ayda hamile kaldiniz acaba

Canim benim kronik iltihaplanma varsa engel olabilir.ama az miktarda kullandigin fitillerle tedavi olunabilecekse engel degildir.rabbim yeterki ol desin oluversin cumlemize

Canim benim kronik iltihaplanma varsa engel olabilir.ama az miktarda kullandigin fitillerle tedavi olunabilecekse engel degildir.rabbim yeterki ol desin oluversin cumlemize
Eskisi gibi yanma olmuyor fitilleri kullandiktan snra hade hayirlisi amin rabbim isteyen herkese versin

Cok sağol cnm idrarimda cok ynma oluyor afedersiniz bide yurtdisindayim turkiyeye tatile gldm doktora gttim fitil yazdi kullandim eskisii gibi yanma olmuyor bakalim artik korunmuyoruz hayirlisi Lady Strawberry Lady Strawberry

Back
X