- 19 Temmuz 2016
- 284
- 87
- 18
- Konu Sahibi vitaminsiiz
-
Anladıımmm çok tskler randevu alıcam hatta bugün gidiceöde dr un açılmasını bekliyorum öğle tenefüsündeler şuan çok heyecanlıyım Allah kiöseyı evlatsızlıkla sınamasın ya problem çıkarsa diye düşünüyorum hep ne güzel hiç bi sıkıntı yaşamadan hamile kalanlarabebek yapmaya karar verince ilk iş bir kadın doğum uzmanına gitmelisiniz (zaten normalde de en az yılda 1 gitmelisiniz)
rutin olarak rubella, toxoplasma, tam kan sayımı, şeker troid gibi testler yapılır, ultrasonla rahmin durumuna bakılır ve smear alınır. test sonuçlarına göre gerekli tedaviler başlanır (bebek tedavisi değil, örneğin kansızlık varsa ilaç tedavisi vs) folik asit kullanımı da başlatılır, sonraki 1 yılda hamile kalamazsanız o zaman neden hamile kalamadığınızla ilgili muayene ve tetkikler yapılır.
özetle doktora gidin
Pekiii anlaşıldıeh haliyle sabır gerekiyor:))
ilk yapman gereken şey dr. gitmek.
sonuçta adet düzensizliği başlamış.
adetin 3. günü çağıracaktır dr.un bazı kan testleri için.
doktora gidinnnnnnnnnnnİşte daha bakmadılar değerlere
Birde bu nasıl gerçekleşiyor ki yani benim bu konuda hiçbir bilgim yok kimseyede sormadım kan testiylemi çıkıyo ortaya
Ne kadar içime su serptiğinizin farkındasınızdır umarımHamilelik öncesi doktor kontrolü şart.
Doğum kontrol hapları engel olmuyor gebeliğe.
Adet döngünüz de illa 28 gün olmak zorunda değil.
Ama doktora gidin tahliller bi yapılsın.
Sizde ayni sekilde iclerime su serpildi ama yibede bugün kontrole gidicemben rutin olarak 50-55 günde bir adet oluyordum. denediğim ilk ay hamile kaldım. başka bir sağlık sorununuz yoksa döngünün uzun olması gebeliğe engel değil.
Ne kadar içime su serptiğinizin farkındasınızdır umarım
Ozele git. Tahlilin allahini yaparlarYok gitmedim gidipde geri dönen bayan cok olmuş
Hatta özel Acıbademe git. ayak parmağının röntgenini bile çekerler hamile kalabilir misin diyeOzele git. Tahlilin allahini yaparlar
Yok gitmedim gidipde geri dönen bayan cok olmuş
Yooo bu saçma birşey sen çocuğum olmuyor diye gitmiyorsun bebek istiyoruz bunun için bi sorun varmı herşey normal mi diye rutin bir muayneye gidiyorsun hiç öyle diyen bir doktora rastlamadımTeşekkür ederim cNım doktora gitmeyindüşündüm falat önce dene olmazsa gel diyotlar ondan önce tetkik falan yapmıyorlar 1 yıl dene diyorlar
Almanyada yaşıyorum da özel yok burda tr deki gibiOzele git. Tahlilin allahini yaparlar
Sevindim adınıza Allah sağsalım kucagınıza almayı nasp etsinOyle mus mus larla olmaz. Bi kan tahlili falan yaptirilir yani.
Biz ilk cocuk dusundugumuzde tahlil yaptirdik. Bende prolaktin yuksek cikti (hamile kalmaya engel) esimde de sperm yavasligi cikti. Benim hemen duzeldi de esimin 1 sene kadar surdu tedavisi. Oyle bekleseydik daha da beklerdik yani. Sonra 2 sene olmayinca tup bebek tedavisine basladik. Dr rahim filmi istedi ve hemen sonrasinda da hamile kaldim (meger tikaniklik varmis rahim filminde acilmis).
Doktora 1 yıldır deniyorum olmuyor diyince hemen araştırıp tahlillere başlıyorlar burda ondan önce yapmıyorlarYooo bu saçma birşey sen çocuğum olmuyor diye gitmiyorsun bebek istiyoruz bunun için bi sorun varmı herşey normal mi diye rutin bir muayneye gidiyorsun hiç öyle diyen bir doktora rastlamadım
Sevindim adınıza inşaAllah sağsalım kucahınıza alırsınız bende cok istiyorum kısmet olur umarımGit git.
Ama çok kafaya takma.
Ben doktor doktor gezdim, Ovülasyon testleri ile kanka oldum derken kafayı yemiştim. Çünkü bakıyorum 28 günde bir adet oluyorum, düzenli yumurtluyorum, ilişki sıklığı olması gerektiği gibi ama çift çizgi yok?! Kist falan çıktı o arada.
En son "offf olmazsa olmasın bana ne ya" diye kızıp her şeyi bıraktım. O ay çift çizgiyi gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?