Bebek istiyoruz ve dikkat etmeniz gereken birok nokta var. Neler mi?

şişt dimple sen buralardamıydın yaa. ne güsel bi topic açmışın böyle. hadi tecrübeli anneler ve anne adayları neler yaptınız bebişlerinizin sağlıklı olması için

evet chabliscimm :1hug:
(bu arada hemen bulmuşsun bakıyorum beni :jeyyar: )

ben bu işi çokk ciddiye alıyorum a.s

kaçamazsın cicim benden lülülülülülü
valla bravo sana keşkem herkes bu kadar bilinçli olsa
inşallah bu kızamıkçık olayları falan olmaz da bizde bide 3 ay onun derdini çekmeyiz :bbo:

umarım cnm :1hug:
küçükken o hastalıkları geçirdin mi?
yani vücudunun bağışıklığı varsa, aşıya gerek yok
ama bağışıklık yoksa kızamıkçık aşısı gerekli ve 3 ay da korunma tabii :1closedeyes:

valla canım su çiçeği geçirdim. hepatit aşımı zaten olmuştum .kızamıkçığı hatırlamıorum hiç yani geçirdiysem de aşılı olduğum için fazla anlaşılmamış hafif geçirmiş olabilirim.
aman yaa 3 ay değil bana bıraksan şimdi başlıcam çalışmalara.kocişim de çok istio artık. ama bir iş durumum var devlete geçme ihtimalim 1 ay içinde belli olcak. onu bekliyoruz asıl. bir de son yazımızı özgürce geçirelim diye.ama bazen off boşver yaaa olsun artık bekleyemicem diyorum kendi kendime... çok çelişiğim çoooook

hımm iş konusunda hayırlısı olsun inş.
ben kabakulak haricinde diğer hastalıkların hiçbirini geçirmedim
okulda hangi aşılar vurulduysa bağışıklığım onlar.. ama bunların hangileri olduğunu da hatırlamıyorum :1closedeyes:

bazen benimde annelik damarım kabarıyor çok istiyorum
bazense güvenemiyorum kendime, sorumluluk almaya..
çelişkiler oluyor tabii :uhm:

benim de bekleme sebebim ev taksitlerimiz zaten
borç bitimine denk getirmek istiyoruz
Allah nasip ederse tabii a.s

canım allah gönlünüze göre verir inşallah. ama tek temennim bizi uzun uzun bekletmesin bu bebişler. burda okuyorum ne kadar uğraşıyo bazı arkadaşlar
inşallah bunlara gerek kalmaz
çıkıyorum canım ben paydos zamanı öpüyorum seni çok
bu arada güle güle oturun evinizde allah bize de nasip etsin :1rolleyes:

amin inşaallah çok teşekkür ederim a.s.

haklısın günümüzde bebek için problem yaşayan o kadar çok çift var ki :çok üzgünüm:
inşaallah sorunlarla karşılaşmayız yerimseniben

gamzecim hayırlı olsun topiğin arkadaşım.ben hamilelik düşündüğüm zamanlarda ayaklarımı hep sıcak tuttum mesela bebeğin kolay olması için.hamile kalmadan önce de doktora gittim gerekli testleri yaptırdım ve en azından önlem alabileceğim şeyler konusunda sıkıntı yaşamadım.Allah bundan sonrasınıda iyi etsin inşallah hepimiz için.amin

Gamzecim merhaba.. topiğin şuan tam bana hitap ediyor gerçekten. Kiloya bağlı karaciğer yağlanması teşhisi konuşmuştu bana biliyorsun canım. Kilolardan kurtulduğum an ve sigarayı bıraktığım zaman hamile kalacağım diyordum.. Şimdi bunları artık hayata geçirme zamanı geldi de geçiyor bile. 15 gün önce başladığım diyetle kilolarımı vermeye başladım 7 gün önce de sigarayı bırakmış bulunmaktayım

aynen bende senin gibi kabakulaktan başka hiç bir hastalık geçirmedim okuldada hangi aşıları vurulduysam bağışıklıklarım onlar ama bilmiyorum.arada aklıma geldiğinde korkuyorum.sanırım bebişin olmuş allah bağışlasın.ne gibi önlemler aldın bu hastalıklar için.yoksa bişey yapmadınmı.biraz aydınlatırsan sevinicem...

CANIM BEN SOĞAN SUYU ıCMıŞTıM SONRASINDA HAMILE KALDIM BU KONUYLA PEK ALAKALI DEĞıL AMA YAZIYIM DEDıM fisfisfis

bende bunu denemek istiyorum ayın 10nunda doktora gidicem 1 yıldır korunmadıgımız halde hamıle kalamadım . eğer herşey normalse soğan suyunu denıcem nasıl yapılması gerektiğini açıklarmısınız . kaynatarakmı ?
:85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…