Tabiki normal doğum yapmışsınız anı pıhtı atmasın diye de veriliyor bu ilaçlar normal insanlar bile kullanıyor size zararı olmaz kiŞuan hamile değilim ama ben normal mi kullanmam
Tabiki normal doğum yapmışsınız anı pıhtı atmasın diye de veriliyor bu ilaçlar normal insanlar bile kullanıyor size zararı olmaz k
sürelşiTabiki normal doğum yapmışsınız anı pıhtı atmasın diye de veriliyor bu
Tabiki normal doğum yapmışsınız anı pıhtı atmasın diye de veriliyor bu ilaçlar normal insanlar bile kullanıyor size zararı olmaz ki
cok gecmis olsuunSürekli kullanacakmışım gene kaldıktan sonrada iğneyle beraber kullanacak mışım.. daha önce kullanmadım o yüzden sormak istemedim kötü bişey olmasın diye..
Hamile kaldığınızda iğneyi doğumdan bir gün önceye kadar. Ecoprini ise doğumdan bir ay önce falan bırakıyorsun. Gebelik ogrenildigi andan itibaren bu ilaçlar kullanılıyor. Normal ve zararsız endişelenmeyin.Sürekli kullanacakmışım gene kaldıktan sonrada iğneyle beraber kullanacak mışım.. daha önce kullanmadım o yüzden sormak istemedim kötü bişey olmasın diye..
Hayır 8 aylık hamileydim 33+5 günlüktük.. farketmedim farketseydim keşke bi iğne hap kullanırdım aman malesefff….cok gecmis olsuun8 aylık olana kadar hiç farketmemişmiydiniz pıhtılaşma oldugunu? hamileliğiniz baya büyümüş insan hep bi şüphede kalıyo bende de varsa dye 8 hafta mı demek istednz acaba
Çok teşekkür ediyorumHamile kaldığınızda iğneyi doğumdan bir gün önceye kadar. Ecoprini ise doğumdan bir ay önce falan bırakıyorsun. Gebelik ogrenildigi andan itibaren bu ilaçlar kullanılıyor. Normal ve zararsız endişelenmeyin.
Doktor onerdiyse mutlaka kullanin
Zaten çoğu doktor pıhtılaşma hakkında bilgi sahibi değil ben bundan dolayı 3 kaybim olucak öğrenmeme rağmen bile gerek görmedi doktorlar
Başınız sağolsun çok geçmiş olsun sizin kayıplarınız kaçıncı haftalardaydıDoktor onerdiyse mutlaka kullanin
Zaten çoğu doktor pıhtılaşma hakkında bilgi sahibi değil ben bundan dolayı 3 kaybim olucak öğrenmeme rağmen bile gerek görmedi doktorlar
Benim ilki 6 haftaliktiBaşınız sağolsun çok geçmiş olsun sizin kayıplarınız kaçıncı haftalardaydı
Çok üzüldüm gerçekten çok zorKeşke daha önce önlemi alınsaydı ama maleseff gebelikte tansiyonum olduğu halde bana ne kan sulandırıcı hap veya me iğne verdiler olan bebeğime oldu…
Başınız sağolsun rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin inşallah canım benimm…Benim ilki 6 haftalikti
İkincisi 8 haftalik
Üçüncü boş kese
Çok iki ay olacak ama her geçen gün daha kötü oluyorum aklımı kaybetmemek için kendimle savaşıyorumÇok üzüldüm gerçekten çok zor
Allah büyük iyi olucak diye düşünün inşallah olucakta bilinçli Bi doktor bence güveninÇok iki ay olacak ama her geçen gün daha kötü oluyorum aklımı kaybetmemek için kendimle savaşıyorum
İnşallah canım benim Teşekkür ederimAllah büyük iyi olucak diye düşünün inşallah olucakta bilinçli Bi doktor bence güvenin
O günler arkada kalıyo insan unutamiyo yara kabuk tutuyo sadece insan ölene kadarda yasiyacagi Bi yara biliyorum insan sürekli ayni şeyler mi yaşayacağım diyo
İçinizi ferah tutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?