Bebek kesesi aşağıda

senase

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2025
22
6
1
23
Merhaba bende Nisan annesi olacağım in şa Allah son adetim 10 temmuzda gebe olduğumu 11 Ağustosta kan testiyle öğrendim Pazar günü çok fazla karın ağrım oldu acile gittim yumurtalıkta kist olduğunu ve kistimin çatladıgini söyledi doktorum kanama alanı vs yok dedi normal hayatına devam et bende pazartesi günü normal silme işi yaptım ağır iş de yapmadım ama aniden kanamam oldu acile gittim ve yatış verdiler doktorum keselerin aşağı indiğini söyledi beta degerim de düşmüştü progestan hap verdiler sabah akşam kullanıyordum ben hastaneden çıkmak istedim aynı ilaçları evde kullanırım dedim bu durumu yaşayan veya benzer durumu yaşayan var mı bana ne önerirsiniz kanamam dün durdu ama karın ağrım devam ediyor çok yoğun olmasada Birde doktorum iki kese mi kanama alanı mı tam ayırt etmedi iki kese de olabilir kanama alanı da olabilir dedi ben anlamadım nasıl ayırt edilmez ki

Canım bir doktora daha gitmeni tavsiye ederim bir de neden hap verdi progestan kalçadan iğne çok daha etkili

Moralini bozmak istemem canım ama beta düşmesi iyi birşey değil. Bizzat yaşayan biri olarak beta düştüğü an gebeliğim sonlanmıştı. Doktorumda iyi bakmamıştı zaten kist vs. Yoktu ama sana beta hakkında ne dediler ? Umarım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

Bu arada progestan da kullandım kanama olunca ama hiç etki etmedi kesinlikle özele veya şehir hastanesine gidip iğne yaptır

Canım bir doktora daha gitmeni tavsiye ederim bir de neden hap verdi progestan kalçadan iğne çok daha etkili
Bilmiyorum ki gittiğim hastane araştırma hastanesi acaba doktorlari mi iyi değil biraz önce gidip kan verdim acilde ki doktor kürtaj öneriyorum sana dedi moralim çok bozuldu

Beta takibi için bugün yine kan vermemi istemişti doktorum biraz önce acile gidip verdim ama acildeki doktor hiç olumlu konuşmadı kürtaj öneriyorum sana dedi bu yüzden moralim çok bozuldu diğer doktorlarım bir hafta bekleyelim demişlerdi düşük mü değil mi netleşir die

Kanama kesildiyse yaptırma tabi doktora sor hangi şehirde yaşıypsun bu arada ankara ise doktor önereceğim sana
Dün gece gidip beta için kan verdim beta değerim yükselmiş çok şükür iki katına çıkmış normalde doktorum düşen beta bir daha yükselmez kürtaj öneriyorum düşük yapıyorsun dedi ben yine de kan vermek istedim iyiki vermişim beta değerim yükselmiş

İyi çok şükür sevindim canım senin adına ben de bugün kan verdim 6.77 çıktı beta var mı yok mu bilmiyorum günüm de düzensiz anlamadım ya günüme göre yarın adet

İyi çok şükür sevindim canım senin adına ben de bugün kan verdim 6.77 çıktı beta var mı yok mu bilmiyorum günüm de düzensiz anlamadım ya günüme göre yarın adet
Bende ilk adetime beş gün kala kan verdiğimde betam 8.8 di altı gün sonra tekrar kan verdim baya yükselmişti bence sizde gebesiniz in şa Allah

Bende ilk adetime beş gün kala kan verdiğimde betam 8.8 di altı gün sonra tekrar kan verdim baya yükselmişti bence sizde gebesiniz in şa Allah
Ay inşallah canım benim günler belirsiz olduğu için takvime göre baktığımda yarın gösteriyor ama bilmiyorum az önce idrar testi yaptım silik çıktı silik ama görünüyor yani çok silik değil

Ay inşallah canım benim günler belirsiz olduğu için takvime göre baktığımda yarın gösteriyor ama bilmiyorum az önce idrar testi yaptım silik çıktı silik ama görünüyor yani çok silik değil
Bence birkaç gün sonra tekrar kan testi ver canım çünkü bende de öyle oldu iki gün sonra sabah idrarı ile test yapınca çizgi daha da belirginleşti

Ay inşallah canım benim günler belirsiz olduğu için takvime göre baktığımda yarın gösteriyor ama bilmiyorum az önce idrar testi yaptım silik çıktı silik ama görünüyor yani çok silik de

Testin fotoğrafıni atar mısın canım

Gebesin in şa Allah kaç çocuğun var Rabbim hayırlı kılsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Âmin inşallah sen de sağ salim kucağına al önce sağlık gerisi hiç önemli değil daha ilk olacak inşallah ondan öncekini de yedi haftalıkken kaybetmiştim kürtaj geçirdim çok zorluklar yaşadık ama inşallah bunu sağlıkla kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…