- Konu Sahibi farelerveinsanlar
-
nişanlımla dün alışverişe gittik. Neyse bir mağazaya girdik, ileride bebek kıyafetleri var. mağaza onun haricinde pijama falan satıyor.
bende doğum yapacak birine (çok samimi değilim ama görüşüyorum arada) bebek hediyesi alıcam. Orda da askıya asmışlar ufak ufak kıyafetleri fiyatları 10 Tl. o an kafamdan dedim ki, zaten ucuz birşey bakıyorum, bunu alsam nasıl olur.
birden bana kızmasın mı.. vay efendim herşey bitmişte o mu kalmış bitek? neden bebek kıyafeti bakıyomuşum? tamam güzellikle sor, başım gözüm üstüme. ama bağırdı resmen bana mağazanın ortasında..
benimde çok ağrıma gitti, hediye bakıyorum dedim. -e söyleseydin ya baştan diyo. sormadın ki dediim, hemen bağırdın. hem diyelim ki hediye değil bakmak istedim baktım, ne var bunda bağıracak.
çok ağrıma gitti. kendimi bebek sahibi olma meraklısı gibi hissettimhalbuki o benden daha çok bebek planı yapardı, deli mi ne yaa.. konuşmuyorum şuan
Yuh.
Ben nişanlı da değilim ama nerde bebek kıyafeti görsem gider dokunur bildiğin severim.
Adamın gözüne hoş görünüp, tatlı tatlı sana bakacağına cırlamış bi'de.
Nebiliyim insanın hoşuna giderdi sevdiği kadınsın sonuçta.
Ama erkeklerde odunluk daha baskın olduğu için şaşırmamak lazım.
Bence bi'süre burnunu sürt.
Neden? Çünkü olur olmadık şeyde milletin içinde ya da yalnızken abuk sabuk tepkiler vermesin, iki düşünüp bir söylesin diye
nişanlımla dün alışverişe gittik. Neyse bir mağazaya girdik, ileride bebek kıyafetleri var. mağaza onun haricinde pijama falan satıyor.
bende doğum yapacak birine (çok samimi değilim ama görüşüyorum arada) bebek hediyesi alıcam. Orda da askıya asmışlar ufak ufak kıyafetleri fiyatları 10 Tl. o an kafamdan dedim ki, zaten ucuz birşey bakıyorum, bunu alsam nasıl olur.
birden bana kızmasın mı.. vay efendim herşey bitmişte o mu kalmış bitek? neden bebek kıyafeti bakıyomuşum? tamam güzellikle sor, başım gözüm üstüme. ama bağırdı resmen bana mağazanın ortasında..
benimde çok ağrıma gitti, hediye bakıyorum dedim. -e söyleseydin ya baştan diyo. sormadın ki dediim, hemen bağırdın. hem diyelim ki hediye değil bakmak istedim baktım, ne var bunda bağıracak.
çok ağrıma gitti. kendimi bebek sahibi olma meraklısı gibi hissettimhalbuki o benden daha çok bebek planı yapardı, deli mi ne yaa.. konuşmuyorum şuan
Yuh.
Ben nişanlı da değilim ama nerde bebek kıyafeti görsem gider dokunur bildiğin severim.
Adamın gözüne hoş görünüp, tatlı tatlı sana bakacağına cırlamış bi'de.
Nebiliyim insanın hoşuna giderdi sevdiği kadınsın sonuçta.
Ama erkeklerde odunluk daha baskın olduğu için şaşırmamak lazım.
Bence bi'süre burnunu sürt.
Neden? Çünkü olur olmadık şeyde milletin içinde ya da yalnızken abuk sabuk tepkiler vermesin, iki düşünüp bir söylesin diye
böyle birşey için bağırması düşündürücü...fakat daha nişanlıyken yabancı insanların bulunduğu bir ortamda size bağırabiliyosa evlenince kimbilir neler yapar
Saçmalamış bence o an stresliymiş sizden çıkarmış
12-01-2015 ♥
Budur +1
naz yap bence de bir süre,çiçek,böcek bir şey alsın gönlünü almak için.Kadın milleti olarak naz yapma,kapris yapma lüksümüz de olmasa yanmışız.
cnm herhalde nısanlın hamıle oldugunu dusunmus olabiir onedenle de strese gırmıs olabilir :))) sen hedıye alcagını demeden once öle bi yanlıs anlaşılma olabilir. ama nısanlının elalemın ortasında sana bagırması kotu olmus . sen sonucta cocuk degılsn ve oncelıkle ınsansın. erkeklerin bazen kafaları calısmıyor malsef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?