Tüm lekeleri cıkarıyor mu acaba alırım vakka cıkaracagını bilsemBenim bebe daha 1 aylık kakasını yaptığı zaman beyaz zıbınları hep kaka oluyordu ben elimde yıkayıp uni babynin leke çıkarıcını kullanıyorum çokta memnunum hiç iz kalmiyor
Valla tüm lekeleri çıkarır mı bilmiyorum ama kaka lekesini çıkardı hiç kalmadıTüm lekeleri cıkarıyor mu acaba alırım vakka cıkaracagını bilsem
Kaka lekesini bekletmeyip hemen sabunla elde citiledikten sonra makineye atın o sekilde de leke kalmıyo deneynValla tüm lekeleri çıkarır mı bilmiyorum ama kaka lekesini çıkardı hiç kalmadı
İlk baş elimle çitiliyorum sonra tekrar sıkıp makinaya atıyorum siz yinede alıp deneyin
Yaa cıkarırsa onu da denerimAnnem hep şey der
zamanında hazır bez mi vardı kumaş bezler nası kar gibi çıkardı kalıp sabundan şaşma
Bazen unutup kenarda kalıyor 1-2 saat sonra aklıma geliyorKaka lekesini bekletmeyip hemen sabunla elde citiledikten sonra makineye atın o sekilde de leke kalmıyo deneyn
Yaa cıkarırsa onu da denerimAnnem hep şey der
zamanında hazır bez mi vardı kumaş bezler nası kar gibi çıkardı kalıp sabundan şaşma
Sıvı sabunla da olur hic farkmez ama bekletmemek önemli leke iyice icine islemedenBazen unutup kenarda kalıyor 1-2 saat sonra aklıma geliyor
Beyaz sabunla mi?
Çocuktan fırsat kalmıyor ki unutuyorum o yüzden uzun süre beklemis oluyor beklediği halde leke de kalmıyor ama sabunla da denicem teşekkür ederimYaa cıkarırsa onu da denerim
Sıvı sabunla da olur hic farkmez ama bekletmemek önemli leke iyice icine islemeden
Rica ederim bekleyince gecmiyor ama sabunla vaktiniz yoksa siz bşldiginiz yöntemden devam edin bebeklerle malesef bazen zaman olmuyorÇocuktan fırsat kalmıyor ki unutuyorum o yüzden uzun süre beklemis oluyor beklediği halde leke de kalmıyor ama sabunla da denicem teşekkür ederim
Kızlar bebeğmin elbiselerinde ek gıda lekeleri var elimde sabunla ya da bulasık deterjanıyla citileyip makineye atmama ragmen bazı lekeler cıkmıyor bildiginiz iyi bir leke cıkarıcı var mı lekeleri cıkaracak elbiselerinin cogunu leke yüzünden giydirmek istemiyorum cok kötü duruyo
Sıcak suda mı bekletmek gerekiyor alayım ben de ya hangi leke cıkarıcısını denediysem sonuc alamadımEbebek in toz leke çıkarıcısı var. Ben genelde onu kullanıyorum. Uzun süre suda bekleyip atıyorum. Çoğu leke çıkıyor. Büyük oğlumda ek gıda döneminde hep beyaz giydirdim, o zaman böyle leke çıkarıcı falan yoktu. Çamaşır suyu kullanır sonra da iki kez yıkar öyle giydirirdim. Minoris in leke çıkarıcısı da güzel bu arada.
Mu rabbit her lekeyi cikartiyorKızlar bebeğmin elbiselerinde ek gıda lekeleri var elimde sabunla ya da bulasık deterjanıyla citileyip makineye atmama ragmen bazı lekeler cıkmıyor bildiginiz iyi bir leke cıkarıcı var mı lekeleri cıkaracak elbiselerinin cogunu leke yüzünden giydirmek istemiyorum cok kötü duruyo
Kaynamis suyu bir kovaya dokuyorsunuz, uzerine kullandiginz beyazlar icin olan toz deterjandan ve birazda arap sabunu ekliyorsunuz. Lekeli camasirlari o suda bir gece bekletiyorsunuz, ertesi gunu makineye atip yikayin. Ben surekli bu sekilde yapiyorum henuz cikmayan bir lekeyle karsilasmadim. Leke cikaricilar falan hikayeKızlar bebeğmin elbiselerinde ek gıda lekeleri var elimde sabunla ya da bulasık deterjanıyla citileyip makineye atmama ragmen bazı lekeler cıkmıyor bildiginiz iyi bir leke cıkarıcı var mı lekeleri cıkaracak elbiselerinin cogunu leke yüzünden giydirmek istemiyorum cok kötü duruyo
Uni baby'den memnunum benKızlar bebeğmin elbiselerinde ek gıda lekeleri var elimde sabunla ya da bulasık deterjanıyla citileyip makineye atmama ragmen bazı lekeler cıkmıyor bildiginiz iyi bir leke cıkarıcı var mı lekeleri cıkaracak elbiselerinin cogunu leke yüzünden giydirmek istemiyorum cok kötü duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?