Bebek Kıyafetlerden cıkmayan lekeler!!!

dreamm134

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2024
200
41
18
36
Kızlar bebeğmin elbiselerinde ek gıda lekeleri var elimde sabunla ya da bulasık deterjanıyla citileyip makineye atmama ragmen bazı lekeler cıkmıyor bildiginiz iyi bir leke cıkarıcı var mı lekeleri cıkaracak elbiselerinin cogunu leke yüzünden giydirmek istemiyorum cok kötü duruyo 😒

Benim bebe daha 1 aylık kakasını yaptığı zaman beyaz zıbınları hep kaka oluyordu ben elimde yıkayıp uni babynin leke çıkarıcını kullanıyorum çokta memnunum hiç iz kalmiyor

Benim bebe daha 1 aylık kakasını yaptığı zaman beyaz zıbınları hep kaka oluyordu ben elimde yıkayıp uni babynin leke çıkarıcını kullanıyorum çokta memnunum hiç iz kalmiyor
Tüm lekeleri cıkarıyor mu acaba alırım vakka cıkaracagını bilsem

Tüm lekeleri cıkarıyor mu acaba alırım vakka cıkaracagını bilsem
Valla tüm lekeleri çıkarır mı bilmiyorum ama kaka lekesini çıkardı hiç kalmadı
İlk baş elimle çitiliyorum sonra tekrar sıkıp makinaya atıyorum siz yinede alıp deneyin

Annem hep şey der

zamanında hazır bez mi vardı kumaş bezler nası kar gibi çıkardı kalıp sabundan şaşma 😀😀

Valla tüm lekeleri çıkarır mı bilmiyorum ama kaka lekesini çıkardı hiç kalmadı
İlk baş elimle çitiliyorum sonra tekrar sıkıp makinaya atıyorum siz yinede alıp deneyin
Kaka lekesini bekletmeyip hemen sabunla elde citiledikten sonra makineye atın o sekilde de leke kalmıyo deneyn

Yaa cıkarırsa onu da denerim😃

Sıvı sabunla da olur hic farkmez ama bekletmemek önemli leke iyice icine islemeden
Çocuktan fırsat kalmıyor ki unutuyorum o yüzden uzun süre beklemis oluyor beklediği halde leke de kalmıyor ama sabunla da denicem teşekkür ederim ☺️

Çocuktan fırsat kalmıyor ki unutuyorum o yüzden uzun süre beklemis oluyor beklediği halde leke de kalmıyor ama sabunla da denicem teşekkür ederim ☺️
Rica ederim bekleyince gecmiyor ama sabunla vaktiniz yoksa siz bşldiginiz yöntemden devam edin bebeklerle malesef bazen zaman olmuyor

Kızlar bebeğmin elbiselerinde ek gıda lekeleri var elimde sabunla ya da bulasık deterjanıyla citileyip makineye atmama ragmen bazı lekeler cıkmıyor bildiginiz iyi bir leke cıkarıcı var mı lekeleri cıkaracak elbiselerinin cogunu leke yüzünden giydirmek istemiyorum cok kötü duruyo 😒

Ebebek in toz leke çıkarıcısı var. Ben genelde onu kullanıyorum. Uzun süre suda bekleyip atıyorum. Çoğu leke çıkıyor. Büyük oğlumda ek gıda döneminde hep beyaz giydirdim, o zaman böyle leke çıkarıcı falan yoktu. Çamaşır suyu kullanır sonra da iki kez yıkar öyle giydirirdim. Minoris in leke çıkarıcısı da güzel bu arada.

Ebebek in toz leke çıkarıcısı var. Ben genelde onu kullanıyorum. Uzun süre suda bekleyip atıyorum. Çoğu leke çıkıyor. Büyük oğlumda ek gıda döneminde hep beyaz giydirdim, o zaman böyle leke çıkarıcı falan yoktu. Çamaşır suyu kullanır sonra da iki kez yıkar öyle giydirirdim. Minoris in leke çıkarıcısı da güzel bu arada.
Sıcak suda mı bekletmek gerekiyor alayım ben de ya hangi leke cıkarıcısını denediysem sonuc alamadım

Mu rabbit her lekeyi cikartiyor

Kaynamis suyu bir kovaya dokuyorsunuz, uzerine kullandiginz beyazlar icin olan toz deterjandan ve birazda arap sabunu ekliyorsunuz. Lekeli camasirlari o suda bir gece bekletiyorsunuz, ertesi gunu makineye atip yikayin. Ben surekli bu sekilde yapiyorum henuz cikmayan bir lekeyle karsilasmadim. Leke cikaricilar falan hikaye 😄 (cogu markayi kullandim kosla dahil)

Leke çıkartıcı bende işe yarıyor .
spreyli olan bi iki sıkıyorum lekeye çitiliyorum gitti hep..
Bide sabun işe yarıyor..

Uni baby'den memnunum ben

Back
X