Doğuma Hazırlık bebek kıyafetleri için markalar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
aziz bebe fiyat olarak hem makul hemde kaliteli..

bende tam olarak markalari bilmedigim icin zorlaniyorum secim yaparken.mesala ebebek te satilanlarin kaliteleri nasildir? bilen varmi? 6 tl ye badiler var yeni dogan icin

bende tam olarak markalari bilmedigim icin zorlaniyorum secim yaparken.mesala ebebek te satilanlarin kaliteleri nasildir? bilen varmi? 6 tl ye badiler var yeni dogan icin

bende gördüm ama yinede elleyip gözümle görerek almak tercihim o fiyata piyasadada çok var ....
ben zara ve mothercare e bayılıyorum ama henuz almadım bişey

MOTHERCARE aldım dun ben de gercekten ben kalıteyım dıyor.hem %100 pamuk hemde oyle kalın seyler degıl bebekler ıcınde gayet rahat ederler dıye dusunuyorum. ındırım gunlerını takıp edın bence.modellerını herhangı bır kısıde bulmanızda zor eger o kısıde mothercarden almdıysa:))
bırde turk markalarından ben twin begenıyorum guzel urunlerı var...

ben e bebekten bahsettiğin badilerden aldım.ayrıca çamlıca şubesinde sepette çok güzel ürünler oluyor 4 5 liraya ve kumaşları da gayet güzel kaliteli..

ben e bebekten bahsettiğin badilerden aldım.ayrıca çamlıca şubesinde sepette çok güzel ürünler oluyor 4 5 liraya ve kumaşları da gayet güzel kaliteli..

Bende mothercare den bütün citcitlilarini çoraplarını aldım indirimleri takip ettim yarı fiyatına aldın hep.baska panco zara kanz GAP da çok güzel markalar bebekler icin çok kaliteli birde minipan yeni doğan kıyafetleri güzel malları direk digerlerinden ayrılıyor bu markaları aldim henüz bebegimin uzerinde aldiklarimi kullanmadım ama kullananlar çok memnun :) Bnde oyle olacağımı umuyorum :)

Son düzenleme:
mini damla
aziz bebe
mothercare
f&f(kipa)

mothercare'nin 3'lü patikli tulularıyla kışı geçirdik biz. 3-6 ay sonra 6-9 ayını kullandık, çok da memnundum. yıka yıka giydir. çorap sıktı mı derdi olmadan, beli açılmış mıdır demeden :)
mini damla çıtçıtlı badileri harika. kalıbı, kumaşı...
f&f de hem uygun hem mothercare gibi 3'lü-5'li setler yapıyor. uygun derken, mesela normalde 26 liraya sattıkları 5'li çıtçıtlı body setini indirimde 13 liraya almıştım.

benim kızım da yeğenimin de zıbın ve tulumlarının çoğu mothercare idi
memnun muyuz? zıbınlardan hayır sadece yumuşak ve pamuklu oldukları için alıyoruz
ama fazla giyinde yakaları sarkıyor kızım geçen gün tek omzu aşağıda dolanıyordu
sadece chicco öneririm

mothercare-zara-benetton-gap-H&M

şahsen badi faan tarzı zeyler mothercare süper..hemde ayın 15'inde belirli ürünlerde %50'ye varan indirim de oluyor..

Zaten şuan alırsan indirimde :) benim çoğu aldığım badiler mothercare ve süper :)

bebeğimin hiç bir şeyi yok Allah nasip ederse haftasonu almaya başlıycam ben eminönünü dolaşayım diyorum ama bi taraftan da civil-mothercare bunlarımı dolaşsam diyorum alınacak çok şey olunca parası da korkutuyo birde bebekler çok çabuk büyüyo çok açılma diyolar bakalım haftasonu bi dolaşayım sizleride bilgilendiririm

Yurtdışına çıktığım dönemde Carter's markalı battaniyeler almıştım. İndirimde idi. Bu arada Joker mağazasında gördüm bu markayı. Gerçekten kullanışlı ve organik. Tavsiye ederim.

valla ben marka arayışına girmedim. dokundum ve kalitesinden emin olduğum şeyleri aldım. her marka var. nasıl olsa çabucak büyüyecek .. o badiler madiler 3 ay giyecek sonra giyemeyecek.. dikkat ettiğim en önemli şey pamuk olmaları.

bugün havuzlu han ı bir dolaşayım dedim ; tüm dükkanlar birbirini tutar tarzda , aynı fiyat , hemen hemen aynı markalar , kalite olarakta iki yıkamada satın aldığına hiç benzemeyen birşey makinadan çıkacakmış hissi veriyor . ben alacak birşey bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…