merhaba arkadaslar,
bir hazır giyimci olarak hemen atlıyım dedim, mothercare cok pahalı, bir ingiliz markasıdır ve o da diger bütün markalar gibi çin ve bangladesh de yaptırıyor o sebepten cok para vermenin anlamı yok, kalitenin babası değildir yani BOŞŞ !!ayrıca genelde çok pahalı, sadece indirim gunlerinde belki normal fiyatına geliyor, ben bodylerinden aldım burdaki magazadan kumaşlar tuylendi,buna rağmen 3lü pakette satılan tulumları sapasağlam çıktı ve çok orjinaldi herkes cok begenmişti, ayakkabı almıştım 59TL ye sonradan internetten mothercare ayakkabıları kargo dahil 10-15$ arasında aldım yani burdan aldığım ayakkabıya malesef bilmeden çok para vermişim burdaki mağazada gerçekten çok çok pahalı değmez diyorum.
kanz da bir o kadar pahalıdır ustelik moda seyleri nadir bulursunuz biraz modayı takip etmez klasik takılır galiba alman markasıydı pek bilmiyorum ben urunlerini kullanmadım benim fiyat aralıgımda degil malesef cok pahalı kalıyor.
ben de herkes gibi c&a dan alışveriş yapıyorum, fiyatlar ortalama ve ürün yelpazesi moda anlayısı cok iyi, o da digerleri gibi uzakdoguda yaptırıyor mallarını bir kısmı türkiyede hatta bir ara ben türkiye ofisinde çalıştım, c&a hollanda bazlı çok buyuk bir markadır. başlıca tavsiye ettiğim marka diyebilirim.
ayrıca internetten carters tulumlar,bodyler aldım, ayrıca burda olmayan bazı amerikan markalarına ait elbiselerimiz var mesela laura ashley, bonnie baby, gymbore, bunun yanında jujube (istinye parkta var), mamma ramma (boynerde var), chicco da var ama chicco yu da tavsiye etmiyorum pahalıdır DEĞMEZ.
bol bol civil bebe yi gezin bazı kaliteli mallar yakalayabilirsiniz mesela chiclid & mackays süper bir marka sanırım türk markası. Moda takipçisi ve fiyatları ortalama.
diğer klasik türk markalardan albimini , aziz bebe, minidamla, panço ve bluekey gayet başarılı, uygun fiyatlı ürünlerinden kaçırmayın alın derim, ama malesef panço mesela pek ucuz değil ama ara sıra baya indirimde oluyor.
bu kadar yazmışken yuzakımız wenice ve lc waikiki de çok başarılı demeden edemiycem. onlar da uzakdogu malı satıyor ama en azından ucuzlar.