Doğuma Hazırlık bebek kıyafetleri için markalar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben. En çok Sadece kipada satılan FF Baby markasını ve mothercare ürünlerini alıyorum. Gymboree ve GAP de en beğenerek aldıklarımdan
İnternetten de Ralp Lauren, Baby chocolate tarzı 1.sinif markaların indirimlerini takip ediyorum

bu hafta gidemedim bu hafta bebişin odası için ikitelli maskoya gittik o kadar güzel mobilyalar var ki yeter ki para olsun 3-4-5000 TL çekiyolar katalogda vermiyolar bakalım yaptıralım diyoruz. Havuzlu hana gidemedim haftaya bi dolaşayım olmazsa önce mothercare diyo herkes oraya bi bakayım

Benim tercih ettiğim ve kaliteli bulduğum markalar;
Albimini
minidamla
idilbaby
azizbebe
bebepan
organik ve antialerjik ürünleri var tavsiye ederim

mothercare tulum ve badylerini cok begeniyorum. su an da indirimde.
idil bebe seviyorum. modeller cok guzel.
chicco nun da tulumlari var sade olan. cok kullanisli ve rahat.

Bunlar disinda havuzluhan'dan da aliyorum, heryerden aliyorum. ilk gunler cok dikkat ediyorum, gobek dusmeden. sonra yumusak ve %100 pamuksa herseyi aliyorum. baskili almiyorum.

merhaba arkadaslar,

bir hazır giyimci olarak hemen atlıyım dedim, mothercare cok pahalı, bir ingiliz markasıdır ve o da diger bütün markalar gibi çin ve bangladesh de yaptırıyor o sebepten cok para vermenin anlamı yok, kalitenin babası değildir yani BOŞŞ !!ayrıca genelde çok pahalı, sadece indirim gunlerinde belki normal fiyatına geliyor, ben bodylerinden aldım burdaki magazadan kumaşlar tuylendi,buna rağmen 3lü pakette satılan tulumları sapasağlam çıktı ve çok orjinaldi herkes cok begenmişti, ayakkabı almıştım 59TL ye sonradan internetten mothercare ayakkabıları kargo dahil 10-15$ arasında aldım yani burdan aldığım ayakkabıya malesef bilmeden çok para vermişim burdaki mağazada gerçekten çok çok pahalı değmez diyorum.

kanz da bir o kadar pahalıdır ustelik moda seyleri nadir bulursunuz biraz modayı takip etmez klasik takılır galiba alman markasıydı pek bilmiyorum ben urunlerini kullanmadım benim fiyat aralıgımda degil malesef cok pahalı kalıyor.

ben de herkes gibi c&a dan alışveriş yapıyorum, fiyatlar ortalama ve ürün yelpazesi moda anlayısı cok iyi, o da digerleri gibi uzakdoguda yaptırıyor mallarını bir kısmı türkiyede hatta bir ara ben türkiye ofisinde çalıştım, c&a hollanda bazlı çok buyuk bir markadır. başlıca tavsiye ettiğim marka diyebilirim.

ayrıca internetten carters tulumlar,bodyler aldım, ayrıca burda olmayan bazı amerikan markalarına ait elbiselerimiz var mesela laura ashley, bonnie baby, gymbore, bunun yanında jujube (istinye parkta var), mamma ramma (boynerde var), chicco da var ama chicco yu da tavsiye etmiyorum pahalıdır DEĞMEZ.

bol bol civil bebe yi gezin bazı kaliteli mallar yakalayabilirsiniz mesela chiclid & mackays süper bir marka sanırım türk markası. Moda takipçisi ve fiyatları ortalama.
diğer klasik türk markalardan albimini , aziz bebe, minidamla, panço ve bluekey gayet başarılı, uygun fiyatlı ürünlerinden kaçırmayın alın derim, ama malesef panço mesela pek ucuz değil ama ara sıra baya indirimde oluyor.
bu kadar yazmışken yuzakımız wenice ve lc waikiki de çok başarılı demeden edemiycem. onlar da uzakdogu malı satıyor ama en azından ucuzlar.

bebek için hem uygun hem kalite arıyosanız kesinlikle civil
aziz bebe bebek ve çocuk üzerine süper modeller ve renkler
ve idil baby şahane idil baby nin üzerine tanımam pahalı ama süper
çocuk içinse waikikininde modelleri güzel birde

özellikle kız çocuk için chiclid & mackays şahane ötesi . esas mağazası zeytinburnunda olivium avm karşısında 3 katlı şahane bi yer
yok yok hem çok fazla kaliteli penyeleri ve birde indirim zamanını yakalamışsanız süper
yaz sonu gidip süper uyguna bidahaki yaz giyiceği şeyleri alıyoruz.kış sonu gidipte diğer kış gyiceklerini
çünkü indirim oluyo bazı dönemlerde şaşılcak fiyatlar ve o fiyata o kalite süper ötesi
bi yakınımız çok yakın oturuyo bi telefon açıyo indirim başlamış diye hemen gidiyoruz . mağazanın adı çiçek giyim

birde bakırköyde bi yer altı çarşısı var meydanda ordada çok güzel marka şeyler vardı çok beğendim

tavsıyelerın için teşekkürler...bücürükte de güzel şeyler oluyo :)

Gunluk bodyler ve uyku tulumları vs ıcın mothercare bence ıdeal, urunlerını kullanan hıcbır arkadasım pişman olmadı kac yıkamaya ragmen sapasaglam gıyıyor cocuklar ama fıyatları sezonda bıraz yuksek o nedenle Istanbul'da yasayanlara tavsıyem outletıne gıtmenız

Mothercare outlet adres istersenız ; kozyatagı Byotel var onun karsısında Demstock var onun ustkatı Mothercare outlet bolumu

Ben bebegıme ordan 3lu 5lı bodyler tulumlar aldım ucuz ucuz.

Havuzluhan'da yerlı urunler var ama %100 pamuk kalıtelı urunler var gunluk body ve patıklı altlarla pamuk ınce battanıye aldım 1-2 tane. Yenıdogan urunlerı cok az gıyılecegınden oradan almak bence mantıklı 3 adet 10 TL'ye pamuk bodyler ve altlar.

Yenıdogan grubu ıcın degıl ama 9 aydan sonrası ıcın Zara bır harıka cok trendy ve cok sık seyler var kesınlıkle bakılmalı.

Carter's harıka bır bebek markası ama Turkıye'de bulamıyorum ben ımkanınız var ınternetten alın hem cok sık hem de cok uygun fıyata bır dunya sey bulabılırsınız.

Yıne H&M'ın cocuk bolumu cok guzel ama Turkıye'dekı magazalarında cesıt az yıne de 12 aydan sonrası ıcın arada bakınmak lazım

Marka olarak tomuycuk - mini damla - misket- baby center... Bun ürünlerin kumaşları mükemmel. Anti alrjik..
Miniço'da Civil'de ve çeşitli bebek mağazalarında bu markaları bulabilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…