Doğuma Hazırlık bebek kıyafetleri konusunda yardımınıza ihtiyacım var...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yellowflower

Artik 59a geleyim:)
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
273
1
46
İzmir
kızlar,oğluşumun kıyafetlerini aldım,çoğusu ekru renk yada açık mavi açık sarı falan,3-4 tanede rengarenk tulumlar aldım,kıyafetleri yıkıcam ama renkli tulumları ekrularla atsam(yani bütün çamaşırları bi anda atsam)renk verirlermi,30 derecede yıkıcam..

solacak kumaş belli eder kendini cnm istersen renklileri suda beklet biraz renk veriyorlarmı gör yada hiç riske girmeden ayrı yıka

ılık suda beklet cnm buz gibi olmasın gerçi şimdi sularda buz gibi değildir.sana tavsiyem bebeklerde koyu renk çok kullanma boya daha fazla sonuçta açık renkleri tercih et

hayırlı olsun bebişin ve kıyafetleri. ben genelde yakın renkleri bir arada attım koyu olanları ise mıgrosdan satın aldıgım keep color diye renk koruyucu kumas dıye bir bez parcası, kıyafetlerden bırı solsa bıle hemen bu kumas renkleri emiyo hıcbır solma falanda olmuyo camasırlarda ben cok memnun kaldım dıger camasırlarda bıle atıyorum tek kullanımlıklı tavsiye ederım .ve czmasırları 30 dereceede yıka makınada

bende yıkadım kıyafetleri ama beyaz-ekru olanları bir attım. pembe sarı yeşil olanları bir. 40 derecede 3 kez durulatarak yıkadım. ütüledim. misler gibi kokuyor bebek bebek

Back
X