Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek kıyafetleri ne ile yıkanır?

Sabun tozu kullanıyorum bır olcek koyuyorum arkasındakı onerıye gore fazla koyarsan kalıntı yapablr ben hıc yasamadım arkadasın yazdıgı gıbı kalıntı falan kopurmuyo da fazla zaten paketınde de yazıyo kendısınden yumusatıcılı dıye o yuzden ayrı yumusatcı kullanmıyodum butun marketlerde var gıbı dalan roxy olması lazm adı esım gecen gun dalınn sıvı deterjan ve ymstcsnı almıs bebekler ıcın deterjanı guzel bebek kokusu gbı koku verıyo camasırlara ama ymstcsı nrmal ymstclr gıbı kokulu ya zarar verrmı dye dnsyrm cok az kyyrm

ben dalan roxy matik deterjan aldım.. bıngo parfümsüz hıpoalerjenık sıvı deterjanda hedıye geldı deneme boy..

ilk yıkamamda bunları bır deneyeceğim benım emektar makınede :)
Bingoyu kullanınca yorum yazar mısın canım bende onu almayı düşünüyorum da

Bingoyu kullanınca yorum yazar mısın canım bende onu almayı düşünüyorum da
Bingo hipoalerjenik deterjanı ben kullandım çok memnun kaldım.hem güzel yıkadı,lekeler çıktı hemde kokusu belli belirsiz. Kızım çok hassas . Ben memnun kaldım. Normalde de dalan roxy matik kullanıyorum sabun tozu. Kalıntı falan bırakmıyor ama bingoya oranla daha fazla kokusu var. Ama ikisinden de rahatsız olmadı.

Bingo hipoalerjenik deterjanı ben kullandım çok memnun kaldım.hem güzel yıkadı,lekeler çıktı hemde kokusu belli belirsiz. Kızım çok hassas . Ben memnun kaldım. Normalde de dalan roxy matik kullanıyorum sabun tozu. Kalıntı falan bırakmıyor ama bingoya oranla daha fazla kokusu var. Ama ikisinden de rahatsız olmadı.
Bende alıyım o Zaman dalin bitince. Şimdi çok leke olmuyor ama yemeklere başlayınca leke çıkarmaması sıkıntı olucak

arkadaşlar ben bizzat doktora sordum, doç.dr kendisi.
bingo vs sentetik maddeler içeriyor sabun tozu kullanın dedi.
bende dedim ki hacı şakirin lavanta kokulu olanları var. lavanta kokusu rahatsız etmez mi bebeği dedim.
(bende alerjik astım var. kokulara karşı hassasım, bebeğimde hassas olur diye.)
bulabilirsen sadesini al yoksa lavantalısını da alabilirsin, sentetik deterjanlardan daha iyidir dedi.
bizde bebeğimize sabun tozu kullanmıştık dedi. (hanımı da kadın doğum uzmanı )

benden söylemesi :)

arkadaşlar ben bizzat doktora sordum, doç.dr kendisi.
bingo vs sentetik maddeler içeriyor sabun tozu kullanın dedi.
bende dedim ki hacı şakirin lavanta kokulu olanları var. lavanta kokusu rahatsız etmez mi bebeği dedim.
(bende alerjik astım var. kokulara karşı hassasım, bebeğimde hassas olur diye.)
bulabilirsen sadesini al yoksa lavantalısını da alabilirsin, sentetik deterjanlardan daha iyidir dedi.
bizde bebeğimize sabun tozu kullanmıştık dedi. (hanımı da kadın doğum uzmanı )

benden söylemesi :)
Sabun tozu makineyi bozuyormuş o yüzden ben kullanmıyorum artık

çok fazla değil zaten 1 kaşık ölçüsünde kullanmak gerekiyor. üstelik bebek 2 yaşına gelinceye kadar. sonra diğer deterjana geçilebilir bence.

Size bir tavsiye.. o sabunmatikler filan.. zamanla makinede birikiyor ve sorun olusturuyor. Eger bebeklerinize saglikli kimyasalsiz bir kiyafer giydirmek istiyorsaniz... ya elinizde hakiki sabunla yikayin.. ya da makinada karbonatla... cunku deterjan molekulleri deri yoluyla kana karisiyor zamanla.. ve kısırlik cabuk hastalanma gibj sorunlar oluyor.. ne pisik kremi ne islak mendil bunlarin hepsi birer zehir...
kiyafetin uzerinde leke kalmasi onemli degil. Bebeginizi. O pis kimyasallara maruz kalmamasi onemli. Akilli anneler artik deterjan kullanmiyor. . Bebegim olursa bende deterjan kullanmayacagim. Cilt sagligi elalemin lafindan daha onemli.

Kızlar nasıl yıkadığınızı bilmem ama ne ile yıkadığınız önemli. bi kere kimyasal hiç bir ürün asla kullanmayın yeğenimin cildi tahriş oldu :KK12:doktor deterjan ne kullanıyosun falan diye sormuş ablama, onun tavsiyesi ile benim bebeğim diye bir deterjan kullanmaya başladı merhem'de vermişti zaten düzeldi yavrum meğer alerjisi varmış, inşallah bi daha olmaz kıyamam kuzucuğuma :KK46:size de söylüyorum aman dikkat artık her şey kanserojen...

Friendly miydi neydi organik deterjan aldım bitene kadar canım çıktı leke çıkmıyor diye
Sonra baby&me ye geçtim o zaman anladım ki (benim kız çok hassas) o begenmedigim deterjan gerçekten doğal formülmus
Yakası falan degdigi için sürekli oraları tahriş oldu biraz

Birisi de bana karbonatla yikamayi önerdi ama daha denemedim sanırım hassas bebeklerde tek care oymus

Friendly miydi neydi organik deterjan aldım bitene kadar canım çıktı leke çıkmıyor diye
Sonra baby&me ye geçtim o zaman anladım ki (benim kız çok hassas) o begenmedigim deterjan gerçekten doğal formülmus
Yakası falan degdigi için sürekli oraları tahriş oldu biraz

bak onu duymadık biz, bayağı araştırma yaptık, mutlaka söyleyeceğim ablama, ankarada var mıdır? ve bitkisel mi tamamen?

Birisi de bana karbonatla yikamayi önerdi ama daha denemedim sanırım hassas bebeklerde tek care oymus

sakın karbonatla falan yıkama o direk asit zaten, daha iyi bir çözüm bulmalısın çok narin ciltleri...

bak onu duymadık biz, bayağı araştırma yaptık, mutlaka söyleyeceğim ablama, ankarada var mıdır? ve bitkisel mi tamamen?
images

Canım bu. Ben e bebekten mi joker den mi ne almıştım
40 küsúrdü ama hassas cilt için mecbur. .

Back
X