Bebek konusu

Aile büyükleri ne yapacakmış. Senin yumurtaliklarini mi kontrol edecekler. Ayrıca bahsedilen süre çok yeni. Daha bismillah. Hem sorun olsa bile senden kaynaklı olduğu sonucuna nereden varmış. Istediği kadar sınırlı olsun bu senin özelin. Kiminle paylaşacağın sen karar verirsin. Ha çok istiyorsa gitsin aile büyüklerine benim sorunun var galiba desin kendi akıl alsın.

Deli mi ne. Aile büyükleri çocuk neden olmuyor nerden bileceklermiş? Koca karı ilaçlarından şifa beklemesin boşuna. Üstelik 3 ay ne ki, hemen ilk aydan olması gerekmiyor. Çok istiyorsa kendisi gidip bi muayene olsun.

Tobe tobe... ne diyecek aile buyukleri şu pozisyonda yapın mi diyecekler? Yada macun falan mi hazırlayacaklar?? Sizi haciya hocaya mi götürecekler? Bunlardan başka ne yapabilirler ki... en fazla iyi niyetli degillerse agizlarina sakiz etmiş olursunuz meseleyi. Olmadıkça da onlar size stres kaynağı olur... doktor denilen birşey var bilmem eşinizin haberi var mi??
Hem sorun olduğu ne malum?? Hayir sorun varsa sizden kaynaklandığı ne malum. Belki kendisinde sorun vardır.. Te Allahimm...

:))) tobe bismillah:) bence soylesin bakalim ne akil vercekler:)

hahaha aile büyüklerine ne sorcakmışsınız acaba çok merak ettim. mahrem denilen bişey var.
doktora gidin ona sorun eşinizi ikna edin ama ben olsam bu adamdan çocuk yapmazdım . evde 2 çocukla uğraşılmaz.

Eşinizde benim gibi çok çocuk istiyor sanırım ve korunmayı bırakır bırakmaz olacağına inandırmış kendini ne yazıkki bende öyle düşünüyordum ve olmayınca da ne yapacağını şaşırmış :) intte herşey yazıyor zaten artık yumurtlama gününden tutda uygun pozisyonlara kadar :) en olmadı doktora gidip değerlere baktırmak gerekir aile büyükleri en son duysun doktorların bile çaresiz kaldığı zamana bırakın dediği oluyor aile ne yapabilir ki.

Kendi sorsun aile büyüklerine ona bir "yardımcı olsunlar" .

Bence kimseye söylemeyin. Sonra yatak odanız herkesin dilinde olur. Vay efendim neden olmuyor, ne zaman olacak, şunu yaptınız mı, bunu denediniz mi... Bitmez valla.

Biz 7 yıldır ailelerin yanında sarılmaya utanıyoruz elini omzuma atcak otururken çekiniyo bide böyle bi konu konuşcaz haa ölürüm daha iyi

Bu konuda bu kadar ısrarcı olup üstüne düşerse zaten olmaz stres zaten en büyük sebep arkadaşımın 2yıl olmadı hiç bi sebep yokken dr a gittiler herşeyi yaptılar en son hocaya bile gittiler olmadı bıraktı herşeyi nasip değilmiş dedi 3 ay geçti gününün 10gün geçtiğimi konuşuyoduk dedim belki vardır umutlandırma dedi sonra dayanamadı hadi test yapalım dedi eşinden isteyemezdi onu bikere daha yıkmamak için 10tane test aldık aynı anda hepsini yaptı çift çizgileri görünce ağladı eşini arayıp söylediğinde adam işi bırakıp 2dk da eve geldi o kadar mucizeydi onlar için bebeği 16aylık oldu emmiyodu yasmin kullanurjen hamile kaldı yekrar
yani Allah bilir herşeyin bi vakti zamanı var eşine anlat bunları lütfen baba olmayı istemesi normal ama Allah dan isteyip dr dan medet umcak aileden değil ailenin yapabileceği bişey yok olamazda zaten

Ne saçmalıyor bu ergen adam ya? Kusura bakma ama kocan benim yasimda bende 26 yasindayim iste 27den gün aldım. Ne demek aile büyükleri?
Doktor muymuş onlar?
Boyle bir sacmaligi ilk kez duyuyorum
Ozel hayatınız hiçkimseyi ilgilendirmez
Yatak odaniz hele hic kimseyi ilgilendirmez.
Ben cocukluk arkadasima bahsetmistim.Benim esimde sperm sorunu var. Gitmis kocasına söylemiş ama "tamamen iyi niyetten"mis. Kocasi kocami tanıyor bu arada. Benim kocam ama onla gorusmeye tenezzül etmiyor. Varoş falan benim kalemim degil diyor. Bu arada kimse yanliss anlamasin parasal anlamda söylemiyor. Adam cidden tarzımız bir tip degil.
Demis ki "padisah macunu"satan bir arkadasim var onu kullansin.
Bende salak ben salak kafam girdim internete baktim neymis bu diye mesir macunuymus. Bu kadar sacma sapan birsey gormedim. Bide diyomus neden doktora gidiyorlarki bak bizimki nasil oldu.
Soyleyip soyleyecegime bin pisman oldum ben arkadasimla dertlesmek amaçlı söylemiştim kocasina soylesin diye degil.
Her neyse cok sinir olursun gerekirse kocanla kavga da et ama asla izin verme kimseyi ilgilendirmez sene 2018 hersey yaziyor internette o kadar dert edindiyse kendisi doktora gitsin. Seni zorla doktora da goturemez. Ayrica herseyin bir zamanı var.
Boyle cocugu hemen olanlar boyle ukala oluyorlar herhalde. Onlarin evlendikleri 2.ay oldu.

eşiniz saçmalamış doktorlar bile 1 sene diyor bı durun yahu hemen olacak diye bişey yok.

Eger cocugunuzun olmasina saglik problemi engel oluyorsa-sizin yasinizda 1 yila kadar gebe kalmamak cok normal- yardim almasi gerekenin siz olacagini nereden biliyor?
Cocuk herkes yapiyor diye yapilacak bir sey degil. Her iki tarafinda bu sorumlulugu almaya hazir olmasi gerekir. Ve zaten cocugun sorumlulugu genelde anneye ait oldugu icin en cok hazir hissetmesi gereken kiside anne adayidir. Siz hazir hissetmiyorsaniz cocuk yapmayin.

Adam yapmayı bilmiyor bi de babasına soracak doğru mu yapıyorum diye hrhalde tövbe est.

"Biz galiba yanlış sevişiyoruz sevgili aile büyükleri. Neyini eksik yaptık? Bir tarif verebilir misiniz?"

Kusura bakmayın fakat eşiniz bir büyüsün yahu. Bir de çocuğu iki kişinin yaptığını da öğrenmeli. Aile büyükleri neden özellikle size yardım etmeliymiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…