- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
- Konu Sahibi merveeeeeeeee717
Evleneli 7 ay oldu 2. Ayında annemin kanser olduğunu öğrendik ve gecemiz gunduzumuze karıştı bu arada boş gebelik gecirdim ve kürtaj oldum esimde bende çok sevinmiştik. Annem vefat etti ve şuan da bebek konusunda çok korkuların var hep anneme güvendim ben ateş nedir bilmem hastalık nedir bilmem vb.. 12 yaşında kardeşim var şuan onunla da ilgileniyoruz daha açınız çok yeni ve anne sonuçta kolay atlanilacagini da düşünmüyorum şimdi çevremde bakıyorum Babane anane olanlar var torunlarina onu yapıyor bunu yapıyor bir yanım hep eksik kalacak farkındayım ama eşim de istiyor ve haklı birşey diyemem zaten. Bu arada Kaynanalar zaten ilişkilerimiz çok da iyi değil kendimi geri de tutuyorum çünkü ne zaman iyi olmaya calissam hep bize sıkıntı oldu eşim sağolsun bu konuda hep yanımda Allah şükür en azından farkında bu bile beni rahatlatmaya yetiyor. Şimdi hamilelik istesem ve Allah nasip ederse tabiki kalsam annemi zaten hep arıyorum o zamn daha çok kafam çok karışık ariyacakmisim gbi geliyor. Kardeşim annem vefat etti 5. Gününde abla ben teyze olmak istiyorum diye herkesin içinde söyledi oda tutunacak bir dal arıyor farkındayım ama ben hazır olma konusunda çok kararsızım çok yoruldum bu 5 ayda çok yiprandim bebeği bu durumdan atlatmak için yada bana terapi olarak kullanmayı düşünenler değilim bir bebek kolay dünyaya gelmiyor ona güzel bir gelecek olmasa bile ahlaklı iyi yetiştirmek gerektiğini savunanlardanim etrafımda hemen yap diyenler olduğu için bu açıklamayı yapıyorum bebeğe tutunursunuz vb. Fikrinizi almak istedim...