ikiz bebeklerime aptamil 4 kullanıyorum en ucuzu şuan piyasada 42tl iken geçenlerde bi marketler zincirinde 1 alana 2 %50 indirimli olarak ikili pakette 62 tl idi önce aldım şimdi içime kurt düştü niye bu kadar ucuz bi sorun var mıdır mamada diye
bir yıldır o markette mamalarda asla indirim görmedim ilk defa görüyorum aptamilin hiç bir numarasını da bu kadar ucuz almadım şimdiye kadar çok kafama takıldı son kullanma tarihi 2015
ikiz bebeklerime aptamil 4 kullanıyorum en ucuzu şuan piyasada 42tl iken geçenlerde bi marketler zincirinde 1 alana 2 %50 indirimli olarak ikili pakette 62 tl idi önce aldım şimdi içime kurt düştü niye bu kadar ucuz bi sorun var mıdır mamada diye
bir yıldır o markette mamalarda asla indirim görmedim ilk defa görüyorum aptamilin hiç bir numarasını da bu kadar ucuz almadım şimdiye kadar çok kafama takıldı son kullanma tarihi 2015
Geçen şöyle bir haber vardı:
http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2014/05/26/milupa-mamada-gdo-cikti#
Satışlarda düşüş olduysa onun için kampanyalar yapmış olabilirler.
Bebekleriniz 1 yaşını geçmiş sanırım.
Anne sütüne en yakın olan keçi sütünü öneririm yada günlük süt.
Aptamilin pre olan mamalarında ve bazı muhallebilerinde gdo tespit edildi,toplatıldı.
En iyi markalar bile olsa hazır olan hiçbişeye güvenmiyorum. Allah bebeği 1 yaşından ufak olanların yardımcısı olsun korusun,biz maalesef çok küçükken başlamıştık geç öğrendim
Biz mecburduk ben hastaydım emziremedim şimdi de henüz inek/ keçi sütüne alışamadılar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım seni çok iyi anlıyorum, ben de 2.aydan sonra sütüm yetmediği hatta bir süre sonra kesildiği için aptamil vermiş biriyim.
14 aylığa kadar da verdim.Herşeyin doğalını savunan annelerle tanıştım,grubumuz var sosyal medyada,bir de mamalarla ilgili bu haberler çıkınca kafama dank etti. Süt içemeyen kızıma zorla da olsa alıştırdım,bal kattım,süt haricinde kefir yaptım içirdim. Şimdi süte hiçbişey katmadan bayıla bayıla içiyor.
Bence o mamanın uygun olması da alan kişinin azalmasından
Arkadasim aptamilin icinde gdo dan tut sentetik maddeye kadar hersey cikti nasil hala almaya devamsiniz hemde o kadar paralar verip 2 cocuk büyüttm hero baby ile asla aptamil almadm almam sende dene derim
benim bebegim 18 aylik hala aptamil mama kullaniyorum, ama yakinda keci sutune gecmek istiyorum..ama maalesef keci besleyemeyecegime gore pastorize olanlardan alip icircem mecburen...
ara ara indirim oluyor mamalarda...
Genellikle 4 numara mamalar da indirim oluyor 1_2_3 serisi daha çok kullanildigindan onlarda indirim bulamazsiniz mesela
bende 6 aylık oğluma aptamil devam sütü kullanıyorum...
4.5 aylıkken başladı..
senin gördüğün o kampanyayı bende gördüm hemde çok büyük bi bebek mağazasında..
satışlar düştü epey demekki yazılanlardan sonra..
Ohh içim rahatladı biraz ben kipadan aldım sen nerde gördün
Bizde aptamil veriyorduk gdo haberinden sonra bıraktık
Güzel günler göreceğiz...
Bebelac denemeyi düşünmüştüm aslında hero baby deneyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?