Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bu bebek mamaları devam sütü zararlı diyorlar ayrıca paketin içine giren hiçbirşeyi çocuklarınıza vermeyin diyor doktorlar..
Bende hamileyim bilmediğim için söylüyorum altı aylık çocuğa mama yerine evde hazırladığımız mamaları versek daha doğru olmaz mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hangi doktor diyor bunu? eğer annede süt yoksa ve gelmiyorsa zaten hastanede mama veriyorlar çocuğa...en azından benim öyle oldu..sütüm hemen hemen hiç olmadı ve mama vermek durumunda kaldık..ne yapsaydık ki çocuğum açlıktan ölse miydi?
zaten 6 aylık çocuk artık ek gıdaya geçmiştir çorba,meyve püresi,yoğurt vb...şeyler yiyebilir..sana tavsiyem süt artırcı şeyler ye doğumdan sonra sütün yettiğince emzir..ama mamalar zararlı değil öyle olsa kimse kullanmaz ve onlar toplatılırdı değil mi? ilk olan anne sütüdür ama sütü olmayan kadınlar mama vermeye mecburdur.
Tvlerdeki doktorların çoğundan duydum tabi ki sütün yoksa mecbur kalıyorsun ama altı ay olduktan sonra devam sütü yerine sadece besin verilmesi mi daha doğru olur yasa anne sütüne en yakın süt keçi sütü o mu verilmeli
Tvlerdeki doktorların çoğundan duydum tabi ki sütün yoksa mecbur kalıyorsun ama altı ay olduktan sonra devam sütü yerine sadece besin verilmesi mi daha doğru olur yasa anne sütüne en yakın süt keçi sütü o mu verilmeli
ben kızıma sma gold kullanıyorum memnunum..ikiz oğluşlarıma aptamil kullanmıştım şimdi onlar 4 yaşındalar ama gdo olayından sonra kızıma hiç aptamil vermedim.
Bu bebek mamaları devam sütü zararlı diyorlar ayrıca paketin içine giren hiçbirşeyi çocuklarınıza vermeyin diyor doktorlar..
Bende hamileyim bilmediğim için söylüyorum altı aylık çocuğa mama yerine evde hazırladığımız mamaları versek daha doğru olmaz mı
bugune kadar gordugum en uygun fiyatlı site vede cok hızlı . istedıgınızde dırek ırtıbata gecıp herseyı sorabılıyorsunuz denız hanım var halkla ılıskıler uzmanı bebekler uzerınede cok bılgılı bana cok yardımcı oldu hemde cok ucuza mamalarımı alabılıyorum herkese tavsiye ederım.
ikiz bebeklerime aptamil 4 kullanıyorum en ucuzu şuan piyasada 42tl iken geçenlerde bi marketler zincirinde 1 alana 2 %50 indirimli olarak ikili pakette 62 tl idi önce aldım şimdi içime kurt düştü niye bu kadar ucuz bi sorun var mıdır mamada diye
bir yıldır o markette mamalarda asla indirim görmedim ilk defa görüyorum aptamilin hiç bir numarasını da bu kadar ucuz almadım şimdiye kadar çok kafama takıldı son kullanma tarihi 2015
Walla ben hipp ürünleriyle büyüttüm oğlumu ve kızımı bir anne olarak araştırdım Dr başka mama önermedi bize mutluyuz fikir isteyen annelere severek ve güvenerek tavsiye ederim.
Bizde de benzer sorunlar vardı. Sürekli gaz ishal. Nerdeyse birçok mamayı denedik. Dokrorumuz keçi sütü maması Kabrita mamayı tavsiye etti. bebeğim çok sevdi ve nerdeyse hiç sorunu kalmadı. Çok memnunuz. Hollanda malıymış. herkese tavsiye ederim.