Bebek Beslenmesi bebek maması

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hangi doktor diyor bunu? eğer annede süt yoksa ve gelmiyorsa zaten hastanede mama veriyorlar çocuğa...en azından benim öyle oldu..sütüm hemen hemen hiç olmadı ve mama vermek durumunda kaldık..ne yapsaydık ki çocuğum açlıktan ölse miydi?

zaten 6 aylık çocuk artık ek gıdaya geçmiştir çorba,meyve püresi,yoğurt vb...şeyler yiyebilir..sana tavsiyem süt artırcı şeyler ye doğumdan sonra sütün yettiğince emzir..ama mamalar zararlı değil öyle olsa kimse kullanmaz ve onlar toplatılırdı değil mi? ilk olan anne sütüdür ama sütü olmayan kadınlar mama vermeye mecburdur.

Tvlerdeki doktorların çoğundan duydum tabi ki sütün yoksa mecbur kalıyorsun ama altı ay olduktan sonra devam sütü yerine sadece besin verilmesi mi daha doğru olur yasa anne sütüne en yakın süt keçi sütü o mu verilmeli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

devam sütü ve keçi sütü 1 yaştan sonra verilir...6.aya uygun mamalar var onlarda verirsin sütün yoksa.

ben kızıma sma gold kullanıyorum memnunum..ikiz oğluşlarıma aptamil kullanmıştım şimdi onlar 4 yaşındalar ama gdo olayından sonra kızıma hiç aptamil vermedim.

Ilk sma aldım ama inanılmaz kabız yaptı bıraktım

Tabiki daha iyi ama ikiz bebekler ve çalışan bir anne ile çok mümkün değil

Ilk sma aldım ama inanılmaz kabız yaptı bıraktım

kızımın kabızlık sorunu hiç olmadı ama işte bünyeye göre değişiyo demek ki.

Sma ve hipp ürünleri dışında hiç birşey vermedim çocuğuma..bunlara güveniyorum ben

Zaman zaman indirim oluyor mamalarda ikincisi %50 bende rastlamistim

Hala indirimde ve indirim katalogunda yok ya 2. %50 indirimli bana çok ucuz geldi işkillendim

Sanmam marketler mamaları fahiş fiyata satıyor. Eczacı tanıdıgım aptamılin gelişini 28 tl yada 29tl oldugunu soyledı. İsteyen istedıgı fiyata satıyr. En pahslı carrefour satıyor hatta. Oda 30 kusure satıyor. Hatta musterısı çok ustune cok kar koymadıgı için.

Pahalısını alsam mantıksız geliyor indirimdekini alırken korkuyorum ya farklıysa diye 😔

bugune kadar gordugum en uygun fiyatlı site vede cok hızlı . istedıgınızde dırek ırtıbata gecıp herseyı sorabılıyorsunuz denız hanım var halkla ılıskıler uzmanı bebekler uzerınede cok bılgılı bana cok yardımcı oldu hemde cok ucuza mamalarımı alabılıyorum herkese tavsiye ederım.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bebeğimde mamaya geçtik ancak gaz sorunumuz var. kakada da zorlanıyoruz. hangi mamayı tavsiye edersiniz.

Hala aptamili nasıl veriyorsunuz. Onca gdo haberlerine rağmen hipp üzerine mama tanımam

kızlar bebeğimde mamaya geçtik ancak gaz sorunumuz var. kakada da zorlanıyoruz. hangi mamayı tavsiye edersiniz.
Walla ben hipp ürünleriyle büyüttüm oğlumu ve kızımı bir anne olarak araştırdım Dr başka mama önermedi bize mutluyuz fikir isteyen annelere severek ve güvenerek tavsiye ederim.

Bizde de benzer sorunlar vardı. Sürekli gaz ishal. Nerdeyse birçok mamayı denedik. Dokrorumuz keçi sütü maması Kabrita mamayı tavsiye etti. bebeğim çok sevdi ve nerdeyse hiç sorunu kalmadı. Çok memnunuz. Hollanda malıymış. herkese tavsiye ederim.

kesınlıkle topfer kullanmalısın.sertıfıkaları hersyeı organık almanyaan ıthal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…