Doğuma Hazırlık Bebek masraflarınız ne kadar tuttu??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben biberon almicam. Eğer gerekirse alırım diyorum. Doğmada almak Şart mı sizce ya bilemedim

Banyo olarak fisher pricedan aldım bakalım memnun kalır mıyım..

Gerekli canım. İlk etapta emmeyebiliyormuş. Memeyi tutamayabiliyormuş. O zaman sağıp da vermek gerekecek. Ya da gece sağdığın sütünden eşin verebilir sen uyanma diye. Ayrıca ilk bikaç gün mamayla da beslenmek zorund kalabilir bebiş. Hele sezeryansa...

Valla canım büyük konuşmak gibi olmasın ama mama kesinlikle yemeyecek bebeğim. Bir kez bile.. Bu konuda çok kesin kararım. Beni annem mamayla büyütmüş ki o zamanlar Türkiye'de kaliteli mama yok diye yurtdışından getirtiyorlarmış. Ilerleyen yıllarda kronikleşen Bağırsak ve böbrek rahatsızlığım başladı değiştirdiğim onca doktor ve testler sonucunda bebekken mama yiyerek beslendiğim için olmuş. Ben tabi buraya böyle yazdım ama doktorlar bana bilimsel olarak nedenleri ve sonucları ile açıkladılar.

Bir de bebekler bilmedikleri şeyi istemezler diyor bir doktor arkadaşım. Eğer sen biberonu öğretmezsen o onu bilmeyecek diyor. Ilk birkaç gün doymasa da önemli değil o zaten ona hazırlıklı doğuyor dedi. Bu yüzden başlangıç için almayayım diyorum. Çok mantıklı geldi. Ne varsa en güzel ve en doğal olan şeklinde var diye düşünüyorum.

Patron sensin tatlım :) ama ben yine de 125ml'lik de olsa bi küçük bulundur kenarda derim. Bu arada daha önce bu topicte ya da temmuz anneleri topicinde bahsettim hatırlamıyorum ama sütüm gelmicek diye çok korkuorum ben. Bugün göğüslerim çoook kötü acıodu. Az önce su gibi seffaf bi sıvı geldi :) sıktım daha çok geldi :)

Canım demek ki gelmeye başlamış sütün ama bence sıkma fazla. Zaten o kendi kendine akmaya başlıyormuş. Olur inşAllah hepimizin sütü Allah'tan Ümit kesmeyelim:) bol rezene çayı, hurmaya başla sen istersen yavaş yavaş. Hurma Doğumu kolaylaştırıyor, rezene de bolca süt yapıyo annesi :)

Rezene sağ ol canım.Bugün lansinoh krem aldım. haffledi acısı biraz. sürtünüyo ya acı yapıo.

Rezene sağ ol canım.Bugün lansinoh krem aldım. haffledi acısı biraz. sürtünüyo ya acı yapıo.
Yaa ilerleyen haftalarda öyle oluyo demek ki o kadar mı kötü sızlıyor

Ben de öyle düşüüyorum açıkçası. Yeni doğum yapan arkadaşlar var, cep telefonuna gelen mesajlara bile ertesi gün geri dönüş yapıyolar. İlk aylar biraz yoğun geçiyo sanırırm:)

Ben biberon almicam. Eğer gerekirse alırım diyorum. Doğmada almak Şart mı sizce ya bilemedim

Banyo olarak fisher pricedan aldım bakalım memnun kalır mıyım..

Ben de öyle düşündüm ama ilk zamanlarda ne olur ne olmaz diye aldım. Olurda süt falan gelmesse aç kalmasın bebecik diye. Ne olcağı hiç belli olmaz.Şart değil aslında ama elinin altından hiç olmassa bi tane olması lazım bence.

Siz erkenden bitirmişsiniz çok güzel. Benim de bitti sayılır. Erkenden bitirmek daha mantıklı. Zaten sıcaklar başladı. O kadara zorki şimdi güneşte çıkıp mağaza mağaza gezmek:)))ben de 0-3 ve 3-6 aylık olanları aldım. Şimdilik 6-9 olarak almadım.

Evet ben de size katılıyorum. Sezeryam olursa noral doğum bile olsa göğüsün sağılması gerekebilir. Bebek beslenmede yetersiz kalırsa allah korusun sarılık ihtimali artıyo ya da çok geç geçiyo o sarılık. Ne olur ne olmaz almak lazım bence.

Ben de daha süt gelmedi ben de 35. haftadayım aam şimdiden rezene çayı içmek lazımmı ki?

Ben de daha süt gelmedi ben de 35. haftadayım aam şimdiden rezene çayı içmek lazımmı ki?
Yani doğumdan sonra çok sık içmek gerekiyor diye biliyorum. Ama öncesinde arada içsen olur. Hurma ye sen doğumun kolaylaşır inşAllah. Bebek dönmezse de kanala bol bol inşikak Suresi okumak gerekiyor. Içindeki her Secde ayetinde bebek Secde yapar pozisyona girdiği için yavaş yavaş kanala Dönüyor. InşAllah hepimiz kolayca doğururuz.

Teşekkür ederim tatlım, bahsettiğin süreleri bilmiyorum, peki secde ayeti demişken acaba secde de durur gibi durmak bebeğin kanala girmesini mi kolaylaştırıyor?

Evet canim erken oldu biraz onumuzde uc ay var bide sicak Allah kolaylik versin

biz daha hiçbişey almadık eşimin ailesinden hiçbi yardım görmicem malesef durumları yok varsa yoksa biz ve annemler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…