Doğuma Hazırlık Bebek masraflarınız ne kadar tuttu??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Güle güle kullansın bebişin canım

Sağlıkla kullansın eskitsin bitirsin bebeğin insaAllah :)

Güle güle kullansın bebişin canım

Sağlıkla kullansın eskitsin bitirsin bebeğin insaAllah :)

Teşekkürler :)

Bugün son rötuşları yapalım dedik eşimle. Belim ve ayak tabanlarım çok ağrıyor ve sıcaklar da iyiden iyiye bayıyor.
Mesajı özellikle yazdım ki nedeni şu:
~Avent marka en iyisi cidden. Emzikte de biberonda da anne memesi başına en uygun olanı oymuş ve bebek biberona ya da emziğe alışsa bile bizi de reddetmiyormuş. Bi tane 125ml'lik yenidoğan aldım. Bi de 3 yaşa kadar kullanabileceği bir 330mk'lik aldım.
~Banyo süngerinde de seçenek çok. Ben bebedor marka aldım 4ü 10liradan. Chicco filan daha pahalı tabi ama satıcı gerek olmadığını söyledi.
~Islak mendil konusunda kararsızdım. Yeni doğduğunda ıslak pamukla silinir diye biliyordum. Ama uni baby de aynı mantıkmış zaten. Ve kızlar şu anda Gratis mağazalarında büyük indirimde haberiniz olsun.

Cnm gerçekten çok açıklayıcı yazdın bayıldım suan bunları not alican kalkiyorum defterimi almaya :)

Slmmmm arkadaşlar bende şimdiden aranıza katıldım biraz okudum ama neden kimsede hamilelik takvimi yok ben karıştırır böyle sizi hamilemi degilmi

Ben eklemeye üşendim o yüzden eklemedim. Ama ilk fıratta eklicem ben de 35. haftadayım bu arada:)

Slmmmm arkadaşlar bende şimdiden aranıza katıldım biraz okudum ama neden kimsede hamilelik takvimi yok ben karıştırır böyle sizi hamilemi degilmi

Hayırlı olsun bu arada, alllah kucağınıza almahyı da nasip etsin. Bu arada zaman o kadar çabuk geçiyorki hiç anlamıyorsunuz:)

Ben de biberonu avent aldım. Diğer markalara göre pahalı ama anti-kolik özelliği nedeniyle aldım.emzikleri arklı marka aldım. Bir de uni baby nin çantalı takımını aldım 60 tl falandı. Zaten şampuan ve bebe yağı olarak uni baby istiyodum. Araştırdım içime o sindi. Diğer saydıklarınızın hepsini aldım. Ufacık şeyler ama hepsi ayrı ayrı gider..

Avent konusunda ben de size katılıyorum. ben byük boy almadım ama küçük boy olanlarından aldım. İlerleyen zamanlrda büyük boy alırım diye düşünüyorum ya da başlığını büyültürüm. Küvet için metal ayak aldım ben. o da 70 tl falandı. Ben çok fazla eğilemiyorum çünkü. Eşiminde dizlerinde sıkıntı var.O yüzden o ayaklar çok işi yarıcak gibi görünüyo. Siz de bir bakın isterseniz.
Islak mendil konusunda ben ilk zamanlarda ıslak pamuk kullanmayı düşünüyorum ama ne olur ne olmaz diye hazır bulunsun istedim 2 paket..

İyi günlerde kullansın bıcırık :) küvet ayağı düşünmüyorum. İlk zamanlar küvet kullanacağımızı bile sanmıyorum hatta. Yaz bebeği ya lavobada bile yıkanırmış gibi gelio gerekirse alırız. Islak mendil ben de düşünmüodum ama uni baby zate. Cidden sadece ıslak mendilniş. Yenidoğanda kullanılabiliomuş. O yüzden aldık bol bol. Kolik önleyen bi Avent bi Dr.Brown's var. Ama Avent emzik kısmı iyi. Anne memesine yakın dokusu.

Son düzenleme:

Lavoboda yıkamayı ben de düşünmedim değil ama küçük bizimkiler:))Kolik biberonlar evet sadece ikisinde gördüm ben de. Amam dr brown nun biberon başını pek beğenmedim ben de.

Yakında bebişler de teker teker gelecekler hayırlı kolay doğumlarınız olur inşallah amin

Sonra yavaş yavaş herkes burayı terkedecek

ay yok neden terkediğlsin sohbet edersiniz ben de hamiş olursam ederiz
Eee genelde öyle oluyo bebisi doğuran artık haftada bir ugruyo sonra ikinci bebek dudundugunde tekrar düzenli olarak geliyo buraya :) bu işler böyle çocuk olunca zaman olmaz uykuya geçince bebek annelerde hemen ev toparlayip yemek yapmaya çalışıyo yani haklılar tabiki

ARTIK OLURSA ANLAYACAĞIZ

Ben biberon almicam. Eğer gerekirse alırım diyorum. Doğmada almak Şart mı sizce ya bilemedim

Banyo olarak fisher pricedan aldım bakalım memnun kalır mıyım..

Biz alis verisimizi bitirdik amma durmadan bi seyler buluyorum kidboonun besiyini dolabini uyku setini aldik , araba pusetli , oyun halisi, banyo urunleri emziklerini anne cantami pudralarini yaqini 0-3 3-6 6-9 giysileri bile hazir dun donencesini banyo havlularinida aldim

güle güle kullansın bebişin isimlerini falan belirlediniz mi arkadaşlar bebeklerinizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…