Doğuma Hazırlık Bebek masraflarınız ne kadar tuttu??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Atanirsin cnm insallah biran once atama beklemek evde oturmak ,hele hamile ders calismak cok zor. Bende atanamadim daha allah yardimcimiz olsun.kayinvaldene de allah insaf versin gencecik insanlari bu kadar zora sokuyor

Atanirsin cnm insallah biran once atama beklemek evde oturmak ,hele hamile ders calismak cok zor. Bende atanamadim daha allah yardimcimiz olsun.kayinvaldene de allah insaf versin gencecik insanlari bu kadar zora sokuyor
İnşaallah hayırlısıyla atanırız canım tek maaşla biraz da borç olunca çok zor bebiş de istiyoruz artık vallaha milleti kıskanmaya başlayacağım yakında çocuk olmayınca da herkes bir laf sahibi benim bir komşum ben bebek istediğimi söylüyorum üzülüyorum o da bana diyor ki istesem ilk gecede kalırım ya sabır çektim araya mesafe koydum ama anlamıyor yani doğurganlıklarıyla övünüyor bana

Evetmadam coco da yada english home de küçük paspas gibi çok şirin halı gibi şeyler var

Sıkma canim kendini üzüldukce gecikir gelmesi herseyin bir zamani vardir .komsunda cok ayip etmis veren de allah vermeyen de ne ile övunuyor.takma sen kimseyi ,doktora gittin mi bir sorun mu var ?

Sıkma canim kendini üzüldukce gecikir gelmesi herseyin bir zamani vardir .komsunda cok ayip etmis veren de allah vermeyen de ne ile övunuyor.takma sen kimseyi ,doktora gittin mi bir sorun mu var ?
doktora gittim canım sorun yok ama stresten sanırım olmuyor doktor eşin de gitsin dedi klomen veririm dedi eşim gitti ama daha sonucunu almadı ama çok stres yapıyorum ders de çalışıyorum ya onu da kafama takınca olmuyor sanırım

Strestendir cnm zaten kpss stresi tek basina sömürüyor insani,insallah esinin sonuclari da iyidir .sen icini ferah tut zamana birak gelir zaten bebisin:)

Strestendir cnm zaten kpss stresi tek basina sömürüyor insani,insallah esinin sonuclari da iyidir .sen icini ferah tut zamana birak gelir zaten bebisin:)
hayırlısı inşaallah canım burada hamiş annelerin hazırlıklarını okuyunca mutlu oluyorum

odası çok uygun olmuş nerden aldınız acaba??

bebek arabasını ne aldınız canım

araştırdık oda yaptırmak almaktan daha ucuza geldi hem dolabı daha büyük oldu duvardan duvara hemde dolabın içini istediğimiz kadar çekmece bölme falan yaptırdık ...beşikte büyüyebilen istedik uzun süre kullanılacak yani...şu an yapım aşamasında inşallah güzel olur 1 haftaya kadar gelecek:)

bebek arabamız bu casual versa travel sistem toker bebe deindirim vardı 499 liraya aldık internetten araştırdım normal fiyatı 715 falan

Merhaba,

Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin.

Ahmşağ beşiği nerden aldınız?

Tşk.

Merhaba,

Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin.

Ahmşağ beşiği nerden aldınız?

Tşk.
cnm ahşap beşiği yenibosna eskidjiden aldım.. istanbuldaysan bi çok yerde şubesi var netten bakabilirsin adreslere..

saol cnm en güzeli senin bebişin olsun
hayırlısı inşaallah canım bana eski komşum bir beşik vermişti onu kullanacağım hayırlısıyla da hamiş kalsam aklımdan bebiş olayını biraz çıkarmam lazım aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…