Atanirsin cnm insallah biran once atama beklemek evde oturmak ,hele hamile ders calismak cok zor. Bende atanamadim daha allah yardimcimiz olsun.kayinvaldene de allah insaf versin gencecik insanlari bu kadar zora sokuyorevlenmeden önce eşim ailesinin evini tamir ettirmek için kredi çekmiş o evliliğimiz sürecinde bitti çok eşya almadık zaten çok masraf olmasın diye ama ailesinden de bir şey yardım görmeyince kredi kartları biraz belimizi büktü o yüzden düğün içinde kredi çekti kaynanam kendi eksiklerini de söylemeden duramadı tutturdu bulaşık makinesi dedi sonra çamaşır makinesi bozuldu o değiştihehehe 25 bin borcumuz var 800-900 krediye gidiyor kira da olunca falan kemerleri sıktık ama ben atanırsammmmmmmmmmmmm yuppi olacak çok şükür geçiniyoruz ama bebiş de düşününce bilemiyorum anneme diyorum sen 6 aylık bebek bezini al
İnşaallah hayırlısıyla atanırız canım tek maaşla biraz da borç olunca çok zor bebiş de istiyoruz artık vallaha milleti kıskanmaya başlayacağım yakında çocuk olmayınca da herkes bir laf sahibi benim bir komşum ben bebek istediğimi söylüyorum üzülüyorum o da bana diyor ki istesem ilk gecede kalırım ya sabır çektim araya mesafe koydum ama anlamıyor yani doğurganlıklarıyla övünüyor banaAtanirsin cnm insallah biran once atama beklemek evde oturmak ,hele hamile ders calismak cok zor. Bende atanamadim daha allah yardimcimiz olsun.kayinvaldene de allah insaf versin gencecik insanlari bu kadar zora sokuyor
ayzeze halısı için zaten fazla bi yer kalmadı o yüzden çocuk halısı almayacağım.madam coco da beyaz pofidik bi halı görmüştüm onu alıcam sanırım.perdeyi de odanın rengine karar verebilirsem ona uygun birşey almayı düşünüyorum belki sadece bi tül bile olabilir:)
Sıkma canim kendini üzüldukce gecikir gelmesi herseyin bir zamani vardir .komsunda cok ayip etmis veren de allah vermeyen de ne ile övunuyor.takma sen kimseyi ,doktora gittin mi bir sorun mu var ?İnşaallah hayırlısıyla atanırız canım tek maaşla biraz da borç olunca çok zor bebiş de istiyoruz artık vallaha milleti kıskanmaya başlayacağım yakında çocuk olmayınca da herkes bir laf sahibi benim bir komşum ben bebek istediğimi söylüyorum üzülüyorum o da bana diyor ki istesem ilk gecede kalırım ya sabır çektim araya mesafe koydum ama anlamıyor yani doğurganlıklarıyla övünüyor bana
doktora gittim canım sorun yok ama stresten sanırım olmuyor doktor eşin de gitsin dedi klomen veririm dedi eşim gitti ama daha sonucunu almadı ama çok stres yapıyorum ders de çalışıyorum ya onu da kafama takınca olmuyor sanırımSıkma canim kendini üzüldukce gecikir gelmesi herseyin bir zamani vardir .komsunda cok ayip etmis veren de allah vermeyen de ne ile övunuyor.takma sen kimseyi ,doktora gittin mi bir sorun mu var ?
Strestendir cnm zaten kpss stresi tek basina sömürüyor insani,insallah esinin sonuclari da iyidir .sen icini ferah tut zamana birak gelir zaten bebisin:)doktora gittim canım sorun yok ama stresten sanırım olmuyor doktor eşin de gitsin dedi klomen veririm dedi eşim gitti ama daha sonucunu almadı ama çok stres yapıyorum ders de çalışıyorum ya onu da kafama takınca olmuyor sanırım
hayırlısı inşaallah canım burada hamiş annelerin hazırlıklarını okuyunca mutlu oluyorumStrestendir cnm zaten kpss stresi tek basina sömürüyor insani,insallah esinin sonuclari da iyidir .sen icini ferah tut zamana birak gelir zaten bebisin:)
Bizimde odanın şekline göre duvardan duvara dolap,büyüyebilen beşik,şifonyer 1600 lira tuttu.bebek arabası ve pusetine 500 lira verdik..kıyafet hiç almadım hediye geldi ve yegenımın kıyafetlerini aldım, şampuan ,krem,yağ gibi şeyler 50 lira tuttu.bakım çantasına 40lira verdim.20liraya havlu aldım.onun dışında bebek bezi,benim geceliğim,odanın halısı ve perdesi kaldı..bakalım eksik elbet daha çok çıkar:) şimdilik böyle
roadrunnerwcoyote oda takımını almadım mobilya yapan bi yere yaptırıyoruz
Bizimde odanın şekline göre duvardan duvara dolap,büyüyebilen beşik,şifonyer 1600 lira tuttu.bebek arabası ve pusetine 500 lira verdik..kıyafet hiç almadım hediye geldi ve yegenımın kıyafetlerini aldım, şampuan ,krem,yağ gibi şeyler 50 lira tuttu.bakım çantasına 40lira verdim.20liraya havlu aldım.onun dışında bebek bezi,benim geceliğim,odanın halısı ve perdesi kaldı..bakalım eksik elbet daha çok çıkar:) şimdilik böyle
Merhaba,cnm oda tkm 2500
ahşap beşiği 300
arabası 300
anakucağı 80
bebek bezi şampuanı bakım ürünleri ıslak mendili 350
banyo küveti tası kovası 50
biboron emzik kase kaşık gibi malzemelere 70
halı perdesi 225
uyku seti yedek nevresimi pike takımı 500
giyim kuşama dair aklına ne gelirse 700 tl
yani toplam 5075 tl tutmuş doğumada 2750 vericez baya masraflı oldu bebiş ama kızımda hiç bişey yapamamıştık bunda acısını çıkardık resmen aradan 12 yıl geçince ilk gibi oldu sıpam
cnm ahşap beşiği yenibosna eskidjiden aldım.. istanbuldaysan bi çok yerde şubesi var netten bakabilirsin adreslere..Merhaba,
Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin.
Ahmşağ beşiği nerden aldınız?
Tşk.
İstanbuldayım 300 TL fiyat ii geldi hiç o fiyata beşik bulamadım ben.Fotoğrafı varmıcnm ahşap beşiği yenibosna eskidjiden aldım.. istanbuldaysan bi çok yerde şubesi var netten bakabilirsin adreslere..
VAR CNM ATAYIM..İstanbuldayım 300 TL fiyat ii geldi hiç o fiyata beşik bulamadım ben.Fotoğrafı varmı
çok güzel beşik güle güle kullansın bebeğin canımVAR CNM ATAYIM..
saol cnm en güzeli senin bebişin olsunçok güzel beşik güle güle kullansın bebeğin canım
hayırlısı inşaallah canım bana eski komşum bir beşik vermişti onu kullanacağım hayırlısıyla da hamiş kalsamsaol cnm en güzeli senin bebişin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?