kesinlikle öyle cnm iste ve unut.. sen üsteledikçe gelmesi gecikiyor bir arkadaşım 8 sene bekledi dr sadece psikolojk dedi sağlıklıydı eşide kendide.. denemediği şey kalmadı en son umudumu kestim dedi gerçekten vazgeçti hiç lafını etmedi gezdi tozdu eşiyle derken hamile kaldı şimdi 2 yaşında kızı.. yani ne kadar üstelersen o kadar stres olup geciktiriyorsun..hayırlısı inşaallah canım bana eski komşum bir beşik vermişti onu kullanacağım hayırlısıyla da hamiş kalsamaklımdan bebiş olayını biraz çıkarmam lazım aslında
evet canım aynen öyle aklımdan çıkmıyor hiç muayene oldum ben sorun çıkmadı stres yapmayın dedi bir de kpss çalışıyorum hepsi karışıyor sebze çorbası gibi kafamda her ay bekliyorum öyle 41 Meryem suresi okudum bugün bitiyorkesinlikle öyle cnm iste ve unut.. sen üsteledikçe gelmesi gecikiyor bir arkadaşım 8 sene bekledi dr sadece psikolojk dedi sağlıklıydı eşide kendide.. denemediği şey kalmadı en son umudumu kestim dedi gerçekten vazgeçti hiç lafını etmedi gezdi tozdu eşiyle derken hamile kaldı şimdi 2 yaşında kızı.. yani ne kadar üstelersen o kadar stres olup geciktiriyorsun..
Allah kabul etsin cnm, ne güzel kpss ye yoğunlaş unut gebeliği falan gebelik topiklerine bile bakmaevet canım aynen öyle aklımdan çıkmıyor hiç muayene oldum ben sorun çıkmadı stres yapmayın dedi bir de kpss çalışıyorum hepsi karışıyor sebze çorbası gibi kafamda her ay bekliyorum öyle 41 Meryem suresi okudum bugün bitiyor
evet çalışıyorum kpss ye canım ama inan bakmadan duramıyorumAllah kabul etsin cnm, ne güzel kpss ye yoğunlaş unut gebeliği falan gebelik topiklerine bile bakma
Canim bisey soracagim kac yasindasin?eminim cok gencsindir,daha cok zamanin var cocuk icin,bence derse odaklan cunku hamileyken ders calismak cok zor.zaten ilk üc ay mide bulantisiyla geciyor kitap acamazsin son üc ay oturulmuyo,kalkilmiyo heryerin sis bir de hamilelek hastaligi unutkanlik var ben calisiyorum 2 dakka sonra unutuyorum sinra sinirden oturup agliyorum cunku bolumumun hepsi ezber nerdeyseevet çalışıyorum kpss ye canım ama inan bakmadan duramıyorumayyy kendime sinirleniyorum annem de öyle diyor cadı sus az diyor
30 yaşındayım canım çok da genç değilim aslında atanamayanlardanım kpss işini kesinlikle halletmem lazım bebek işini de aklımdan biraz çıkarmam lazımCanim bisey soracagim kac yasindasin?eminim cok gencsindir,daha cok zamanin var cocuk icin,bence derse odaklan cunku hamileyken ders calismak cok zor.zaten ilk üc ay mide bulantisiyla geciyor kitap acamazsin son üc ay oturulmuyo,kalkilmiyo heryerin sis bir de hamilelek hastaligi unutkanlik var ben calisiyorum 2 dakka sonra unutuyorum sinra sinirden oturup agliyorum cunku bolumumun hepsi ezber nerdeyseyani diyecegim sen kpss isini bu sene hallet hem cocugunun gelecegi icin de dusunmek zorunda kalmazsin.hamileyken herseyi almak istiyorsun bebegin icin en iyisi olsun istiyorsun,kendi paranla rahat rahat alirsin herseyini.
evet çalışıyorum kpss ye canım ama inan bakmadan duramıyorumayyy kendime sinirleniyorum annem de öyle diyor cadı sus az diyor
ne yapayım canım öyle bakınıyorum sen nasılsın canım bir yandan yemek hazırlıyorum bugün de 41 Meryem suresi okumuştum bugün bitti bakalım bu ay bekleyeceğimartık olmazsa diğer aya umutlanacağımcnm benm yaa napıooosun sen burda bakiiim yakaladım seniiiii :)
uyy canım bnm yaa Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla şu yüzünü güldürsün inşaAllah kafaya takıo insan biliorum bende yaşadım o stressleri çok zor.. meryem suresini okuman çok güzel Allahım kabul etsin,en kısa zamanda inşaAllah banada verirsin bu mutlu haberi :)ne yapayım canım öyle bakınıyorum sen nasılsın canım bir yandan yemek hazırlıyorum bugün de 41 Meryem suresi okumuştum bugün bitti bakalım bu ay bekleyeceğimartık olmazsa diğer aya umutlanacağım
Ben de 29 yasindayim ve atanamayan edebiyatciyim30 yaşındayım canım çok da genç değilim aslında atanamayanlardanım kpss işini kesinlikle halletmem lazım bebek işini de aklımdan biraz çıkarmam lazım
hayırlısı canım ben de atanmadan düşünmek istemiyordum ama ertele ertelenereye kadar 2016 kpss ye gireceğim ben canım ben de kamu mezunuyum ALLAH en doğru zamanda nasip eder inşaallah isteyen herkese de bana daBen de 29 yasindayim ve atanamayan edebiyatciyim( bu sene atanirsin cnm insallah bebegini de kucagina alirsin,ben atanmadan cocuk yapmam diyordum ama supriz oldu bize de,gunduz atanamadigimi ögrendim 2 saat sonra hamile oldugumu.hayat bu karsina ne zaman nasil cikacagi belli olmuyo,insallah en guzel zamanin da gelir bebis:))
bende atanamayan Türkçe öğretmeniyim 25 yaşındayım 15 gün sonra günüm doluyum hiç beklemediğim bir anda oğluşuma hamile olduğumu öğrendim çok fazla da hayatı ertelememe kararı aldım şimdi her şey ona dair o iyi olsun yeter diyorum nasılsa bir gün olacak umudumuzu diri tutmak gerekBen de 29 yasindayim ve atanamayan edebiyatciyim( bu sene atanirsin cnm insallah bebegini de kucagina alirsin,ben atanmadan cocuk yapmam diyordum ama supriz oldu bize de,gunduz atanamadigimi ögrendim 2 saat sonra hamile oldugumu.hayat bu karsina ne zaman nasil cikacagi belli olmuyo,insallah en guzel zamanin da gelir bebis:))
sen daha kucukmussun cnm olur insallah biran önce ,cunku uzadikca insanin psikolojisi yipraniyo,bebislerle beraber calisiriz artik onlarin sansina olur.önumde 3-5 kisi var nisan atamasi icin cok dua ettim ama olmadi her sene cok az bi puanla kaliyor hersey de bi hayir vardir diyorum artik yapcak bisey yok baskabende atanamayan Türkçe öğretmeniyim 25 yaşındayım 15 gün sonra günüm doluyum hiç beklemediğim bir anda oğluşuma hamile olduğumu öğrendim çok fazla da hayatı ertelememe kararı aldım şimdi her şey ona dair o iyi olsun yeter diyorum nasılsa bir gün olacak umudumuzu diri tutmak gerek
sen bizden küçüksün kuzum bebeğin de hayırlısıyla doğar kolay bir doğum yaparsın inşaallah atanana kadar da bebişini biraz büyütürsün ahhh ahhhbende atanamayan Türkçe öğretmeniyim 25 yaşındayım 15 gün sonra günüm doluyum hiç beklemediğim bir anda oğluşuma hamile olduğumu öğrendim çok fazla da hayatı ertelememe kararı aldım şimdi her şey ona dair o iyi olsun yeter diyorum nasılsa bir gün olacak umudumuzu diri tutmak gerek
Çok güzel güle güle kullanın bende bir bakayım oraya :)VAR CNM ATAYIM..
bebeklerinizin odalarını kurunca resim de ekleyin de bakalım :)
tamamEvet tamamlansın hazırlıklar ben de eklicem:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?