Doğuma Hazırlık Bebek masraflarınız ne kadar tuttu??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bebek arabası,ana kucağı,park yatak ve bebek odası takımı 5400lira tuttu..500 falan da öyle sağda solda gezerken hoşumuza giden kıyafet falan oldu ona harcadık..daha da bir ton eksik var :s
doğum ne zamana? ALLAH analı babalı büyütsün darısı bana bebişlerinizin odalarını ya da beşiklerini falan da ekleyin de bakalım güzel olur benim için

Hepimiz çogua seye gereksiz diyoruz ama hepimizde kosa kosa gidip aldık her hafta baska bişey çıkarırdım kızıma 6 aylık hamileyken herşey hazırdı tek oyun halısı almadım.aldiğim oyuncakların 4 te 1 yle oynamadı şimdide kardeşi için saklıyorum sonrada doğruu muhtarliğa veya belediyeye.ihtiyacı olanlara evdekı cocuk esyaları gittini epey bosalıcak ortalık dolap üstü yatak aldı cekyat baza heryer dolu.uzun oldu kusura bakmayın ama odaya bile gerek yok xaten ayrı yatıramıyorsunuz bellı bi zamana kadar

Bebek arabası,ana kucağı,park yatak ve bebek odası takımı 5400lira tuttu..500 falan da öyle sağda solda gezerken hoşumuza giden kıyafet falan oldu ona harcadık..daha da bir ton eksik var :s

Oda takımı aldıysanız aslında normal bu fiyat.Çok fazla kıyafet lmayın deselerbile insan almadan duramıyo dimi?:))

Aslında haklısınız ama benim yerim olsaydı ben oda takı mı alırdım. Evet ilk başlarda bizim yanımızda yatacak ama sonrasında bir odası olacak zaten. Burdaki tek şey sadece biraz erken alınmış olur oda takımı:) Ama diğer konularda haklısınız

Sorasında genç odası benim kızımın odası var beşiği yatmadı şimdide isteniyor kıcuk diye.2,5 yasında

Sorasında genç odası benim kızımın odası var beşiği yatmadı şimdide isteniyor kıcuk diye.2,5 yasında

Olsun insanlar heves ediyo bebek odalarına, sonuçta o arkadaş da eves etmiş almış, hevesini kırmamak lazım, herkesin düşüncesi farklı. Benim fikrime göre de hadi diyelim ilk yıl yanımızda yattı. Sonrasında 2-3 yaşındayken çocuğa genç odası almak bana pek mantıklı gelmiyo. Herkezin fikri kendine.

Yabiikı herkesin fikri kendine kımseye aşmayın demedim bu benim fikrim.neye bu tepkınız anlayamadim.bende aldım ama kullanmadı.2,5 yasındakı kızım doğdugundan beri tek kişilik normal yatakta yatıyor.hiçte garip gelmiyor bize çünkü küvük yatakta dönemedipi zaman ağlayıp uyanıyor.

Çok güzel bir beşik bence.hem oruma kenarlığı falan da var. Güle güle kullan cnm. Markası ve fiyatı nedir acaba? Ben de düşünüyorum ama bakalım denk gelirse arttık..
Çok teşekkür ederim...
650 tl beşik.Yatağı,korumalığı,nevresimi de içinde...
Ön korumalık yükselip,alçalabiliyor.Umarım memnun kalırız.Bebeğimde sağlıcakla yatar :)

Çok teşekkür ederim...
650 tl beşik.Yatağı,korumalığı,nevresimi de içinde...
Ön korumalık yükselip,alçalabiliyor.Umarım memnun kalırız.Bebeğimde sağlıcakla yatar :)

Anladım nm. Fiyatı da gayet uygun. Güzel güzel uyusun bebişinnn:)

doğum ne zamana? ALLAH analı babalı büyütsün darısı bana bebişlerinizin odalarını ya da beşiklerini falan da ekleyin de bakalım güzel olur benim için
Teşekkür ederim yaklaşık 4ay var daha..Eşyalarımın çoğu daha gelmedi.daha doğrusu erken diye depoda bekletiyoruz.odayı tamamen yerleştirdiğimizde fotoğraf paylaşacağım

Çilek natura baby bebek odası..2 kapılı dolap,büyüyen beşik,şifonyer,uyku seti ve 2 adet yatak
Chicco lullaby playard silver rengi park yatak
Mamas papas armadillo flip bebek arabası
Maxi cosi citi ana kucağı
Weewell bebek telsizi kamerasız olanından..aldıklarım bunlar

Güle güle kullansın bebis Allah analı babalı buyutsun hayırlı sağlıklı bir evlat olur inşallah

Cnm ana kucağı ve bebek arabasını kaça aldınız? Nette de fiyatlar farklılaşıyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…