doğum ne zamana? ALLAH analı babalı büyütsün darısı bana bebişlerinizin odalarını ya da beşiklerini falan da ekleyin de bakalım güzel olur benim içinBebek arabası,ana kucağı,park yatak ve bebek odası takımı 5400lira tuttu..500 falan da öyle sağda solda gezerken hoşumuza giden kıyafet falan oldu ona harcadık..daha da bir ton eksik var :s
Bebek arabası,ana kucağı,park yatak ve bebek odası takımı 5400lira tuttu..500 falan da öyle sağda solda gezerken hoşumuza giden kıyafet falan oldu ona harcadık..daha da bir ton eksik var :s
Hepimiz çogua seye gereksiz diyoruz ama hepimizde kosa kosa gidip aldık her hafta baska bişey çıkarırdım kızıma 6 aylık hamileyken herşey hazırdı tek oyun halısı almadım.aldiğim oyuncakların 4 te 1 yle oynamadı şimdide kardeşi için saklıyorum sonrada doğruu muhtarliğa veya belediyeye.ihtiyacı olanlara evdekı cocuk esyaları gittini epey bosalıcak ortalık dolap üstü yatak aldı cekyat baza heryer dolu.uzun oldu kusura bakmayın ama odaya bile gerek yok xaten ayrı yatıramıyorsunuz bellı bi zamana kadar
Sorasında genç odası benim kızımın odası var beşiği yatmadı şimdide isteniyor kıcuk diye.2,5 yasındaAslında haklısınız ama benim yerim olsaydı ben oda takı mı alırdım. Evet ilk başlarda bizim yanımızda yatacak ama sonrasında bir odası olacak zaten. Burdaki tek şey sadece biraz erken alınmış olur oda takımı:) Ama diğer konularda haklısınız
Sorasında genç odası benim kızımın odası var beşiği yatmadı şimdide isteniyor kıcuk diye.2,5 yasında
Yabiikı herkesin fikri kendine kımseye aşmayın demedim bu benim fikrim.neye bu tepkınız anlayamadim.bende aldım ama kullanmadı.2,5 yasındakı kızım doğdugundan beri tek kişilik normal yatakta yatıyor.hiçte garip gelmiyor bize çünkü küvük yatakta dönemedipi zaman ağlayıp uyanıyor.Olsun insanlar heves ediyo bebek odalarına, sonuçta o arkadaş da eves etmiş almış, hevesini kırmamak lazım, herkesin düşüncesi farklı. Benim fikrime göre de hadi diyelim ilk yıl yanımızda yattı. Sonrasında 2-3 yaşındayken çocuğa genç odası almak bana pek mantıklı gelmiyo. Herkezin fikri kendine.
AMİN canım hayırlı sağlıklı bir evlat olur hep beraber mutlu bir hayat yaşarsınız inşBuda bizim beşiğimiz...Rabbim bebeğime sağlıcakla yatmayı nasip Eki Görüntüle 1495628 etsin...
Buda bizim beşiğimiz...Rabbim bebeğime sağlıcakla yatmayı nasip Eki Görüntüle 1495628 etsin...
Buda bizim beşiğimiz...Rabbim bebeğime sağlıcakla yatmayı nasip Eki Görüntüle 1495628 etsin...
Çok teşekkür ederim...Çok güzel bir beşik bence.hem oruma kenarlığı falan da var. Güle güle kullan cnm. Markası ve fiyatı nedir acaba? Ben de düşünüyorum ama bakalım denk gelirse arttık..
Teşekkür ederim markası Venüs ceviz ahşap beşik diye geçiyor...çok hoşmuş canım markası ne acaba bende böyle kibar bişey bakıyorum hep hantal beşikler var
Çok teşekkür ederim...
650 tl beşik.Yatağı,korumalığı,nevresimi de içinde...
Ön korumalık yükselip,alçalabiliyor.Umarım memnun kalırız.Bebeğimde sağlıcakla yatar :)
Teşekkür ederim yaklaşık 4ay var daha..Eşyalarımın çoğu daha gelmedi.daha doğrusu erken diye depoda bekletiyoruz.odayı tamamen yerleştirdiğimizde fotoğraf paylaşacağımdoğum ne zamana? ALLAH analı babalı büyütsün darısı bana bebişlerinizin odalarını ya da beşiklerini falan da ekleyin de bakalım güzel olur benim için
:)) eşime kalsa yüzlerce zıbını falan olurdu heralde :) mümkün mertebe kendimizi tutmaya çalışıyoruz :)Oda takımı aldıysanız aslında normal bu fiyat.Çok fazla kıyafet lmayın deselerbile insan almadan duramıyo dimi?:))
Güle güle kullansın bebis Allah analı babalı buyutsun hayırlı sağlıklı bir evlat olur inşallahTeşekkür ederim yaklaşık 4ay var daha..Eşyalarımın çoğu daha gelmedi.daha doğrusu erken diye depoda bekletiyoruz.odayı tamamen yerleştirdiğimizde fotoğraf paylaşacağım
Çilek natura baby bebek odası..2 kapılı dolap,büyüyen beşik,şifonyer,uyku seti ve 2 adet yatak
Chicco lullaby playard silver rengi park yatak
Mamas papas armadillo flip bebek arabası
Maxi cosi citi ana kucağı
Weewell bebek telsizi kamerasız olanından..aldıklarım bunlar
Cnm ana kucağı ve bebek arabasını kaça aldınız? Nette de fiyatlar farklılaşıyor daTeşekkür ederim yaklaşık 4ay var daha..Eşyalarımın çoğu daha gelmedi.daha doğrusu erken diye depoda bekletiyoruz.odayı tamamen yerleştirdiğimizde fotoğraf paylaşacağım
Çilek natura baby bebek odası..2 kapılı dolap,büyüyen beşik,şifonyer,uyku seti ve 2 adet yatak
Chicco lullaby playard silver rengi park yatak
Mamas papas armadillo flip bebek arabası
Maxi cosi citi ana kucağı
Weewell bebek telsizi kamerasız olanından..aldıklarım bunlar
Amin Allah razı olsun teşekkür ederimGüle güle kullansın bebis Allah analı babalı buyutsun hayırlı sağlıklı bir evlat olur inşallah
Ana kucağını 280liraya aldıkCnm ana kucağı ve bebek arabasını kaça aldınız? Nette de fiyatlar farklılaşıyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?