Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canım ikisi de olabilir.benim oğlum uykusu olduğunda öyle yapar,ben de hemen uyuturum.gazı olduğunu düşünüyorsan eğer memeyi bıraktır kaldır sırtını ovala,memeyi tekrar ver emmeye başlarsa gaz problemi vardır rahatlamıştır.
bebeğim iyice emiyor bir saat sonra yada yarım saat sonra ağladığı için mem veriyorum belki acıkmıştır diye.hiç emmemiş gibi saldırıyor bu sefer kısa süre emiyor bırakıyor uykuya dalamıyor acab meme vermemem mi lazım 3 saati bekleyp
3 saatii illa beklemen gerekmiyor daha önce de verebilirsin ama iyi doymuş bir bebek yarım saat sonra tekrar meme almak istemez alırsa da dediğin gibi hemen bırakır.bebeğinin büyük ihtimal gaz sorunu vardır.ya da sessiz bir ortamda uyumak istiyordur.ben bebeğim uyuyuncaya kadar ses yapmam hem de yatağının üzerine birşeyler örterim öyleuykuya dalar yoksa hemen uyanır.uyuyunca tekrar açarım.gözlerine ışık gelince uyuyamaz oğlum.sen de deneyebilirsin.
memeyi çekip bırakması her ikisinden de olabilir, gazdan da uykusu olduğundan da. emmeye çalışıp ememiyor ayaklarını karnına doğru topluyorsa gaz olması ihtimali yüksek.
canım benim bebeğimde bir aylıkken falan hep öyle yapıyordu.hemde huysuzlanarak.ben hep aç olduğunu düşünüyordum dakikalarca öyle devam ediyordu.sonra bi kere tesadüfen bıraktım o esnada emzirmeyi.bebeğimin huysuzluğu gitti.yani aç olduğundan falan değil.büyük ihtimalle uykusu vardır.
acemilik işte bebeğimi tanımam zaman aldı benim.böyle çok yaptı benim bebeğim ve ben dilini çok sonra anladım.emmek istemedğinde kendisi memeden ayrılır diye düşünüyordum ama öyle yapmıyor.çekip çekip bırakıyor hala arada.
Bizimkinde de çok yaşadık o durumu. Sonrasında yoğun gazdan dolayı yaptığını anladık. Hatta ayaklarını karnına doğru çekiyordu. Büyük ihtimal gazdandır.