Bebek meselesi

canım benim eşimde böyle ama inan böylesi daha iyi ben şükrediyorum zaten psikolojik olarak kendin yeterince kendine baskı kuruyorsun e çevreden de soranlar oluyordur; birde ondan böyle bir etki gelse daha kötü olursun emin ol. Bence en doğrusunu yapıyorlar kendini sıkma söylememesi senin daha hayrına iyice bunaltırsın bu defa kendini.

Evet gitti onda bi sorun yok ben dede bi tek prolaktin çıktı onu da hallettik ama hala olmadı
Ben 3 senedir suna o kadar inandım ki
Allah ne zaman ol derse o zaman oluyor
Şuanda tüp bebek bölümüne tedavi görüyorum
Sıra beklerken gencken hiç aklıma gelir miydi bir gün tüp bebek merkezine gideceğim diye derin derin düşünüyorum
Gecen kapısında beklerken bir anne ve cocuk geciyordu
Cocuk anneye dedi ki
Anne tüp bebek ne demek dedi
Cocugu olmayanların yaptıgı bebek ded anne
Çok acayip oldum
Mesela esim orda olsa idi
Ben gbi etkilenmezdi eminim ki benim eşim cok hisli duyguludur
Biz kadınlar herseyi belli ederek yasıyoruz
Erkekler bizim kadar değil
İnsallah kısa zamanda olur bir yavrunuz:)

Sizin niçin olmuyor?

Kafasına takıp seni suçlarsa bundan daha mı memnun olacaksın anlayamadım erkekler genelde kendisinde hata bulmaz bu konularda çok insandan duyduğum kadarıyla ile sakin olmasında fayda var herşey Allah'tan zamanı var demekki diyor düşünce tarzında sorun yok bana kalırsa

Sizin niçin olmuyor?
aslında benim olmuyor değil bende polikistik over sendromu var, normal bir insana göre zor gebe kalıyorum. 5 ay önce bir gebeliğim sonlandı boş gebelik yüzünden 1,5 senelik evliyim evlendiğimden beri hiç korunmadım Allah en hayırlı zamanda hayırlı bir evlat verecek inancım tam. Mesela yukarda arkadaşların dediği gibi kürtaja giderken çok soğuk kanlı idi sonrasında ve öncesinde de o zaman kızmıştım çok ama şimdi anlıyorum oda benim gibi olsaydı çok daha kötü olurdum. Daha sonra konuşmalarımızda anladım onunda ne kadar üzülmüş olduğunu. Bu zamana kadar çok ağladım çok yıprattım kendimi ama bir kere bile olumsuz bir şey duymadım hep bana destek oldu bir gün olacak diye oldu ama gelişmedi malesef. Şuan da yine dr kontrollerine gidiyorum gittiğim zamanlar huysuz oluyorum hiç bahsini açmaz bile sadece umut verir bana. Çevre faktörü çok fazla bizde mesela birde ondan gelse yıkılırdım zaten kendimi sorunlu hissediyorum. Bence sende anlayışlı olduğu için kendini şanslı düşün ya daha kötü olsaydı insanlar bu sebeplerden boşanma aşamasına geliyor çok huzursuzluk çıkıyor. Onlar şu şekilde bakıyor olaya evlat henüz sahip olmadığı bir şey olmasada problem değil ama sana sahip ve senin üzülmen yada sana bir şey olması daha kötü. O yüzden benim içim rahat kuzum sende rahat tut içini...

belkı doktora gtmeden de olacagını sanıyrdur sen de ısrar etmedını bekleme kalk dktra gtme zaman gecıyr ve bubyol cok uzın benımde 3 bucuk yıldır olmuyor ıkı asılamam var negatıf ve onumde uzun bır yol var sadece tetkıker ıkı uc ay suruyor

O halde sen adım atmalısın, bir randevu ayarla eşinin de seninle gelebileceği bir gün olsun ve birlikte gidin...
Çok da zor bir durum değil...

Konuştum eşimle ne yapalım ne zaman gidelim doktora dedim sen ne zaman istersen o zaman diyo hani bi fikir soylemiyor

Bu işlerde eğer korunmasız 1 yıl ilişkiden sonra hala gebelik yoksa dr a gitmelisiniz. Yani ona bırakma söylemiş işte sen ne zaman istersen diye. Baba olunca yapacakları kısmını kendi planlıyor zaten ama hamilelik kısmını senin yönetimine bırakmış iyi de yapmış. Ben de 2.5 yılda ancak çocuk sahibi olabildim. O süreçte her işi eşim bana bıraktı. Ben planladım o bana uydu. Esin bence normal davranıyor.

Kafa takmaya takarsan iz hiç olmuyo sadece eşinde gitsin spermiyogram ve morfolojiye baktirsin belki de spermler sayisinda sıkıntı var inşallah yoktur da gidin yapılacak bütün tetkikleri yaptirin sonra ona göre hareket edin benim 3 senem 3 dusuk yaptım hala da hastane doktor geziyorum

Eşin de göründü mü? Belki de kendisinde sorun olmasından korkuyodur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…