Bebek meselesi

Kk nın güzel hanımları merhaba
benimki Dert değil pek ama sizlere danışmak istediğim bir şey var deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum
Ben 8 aylık Evliyim ,güzel mutlu bir evliliğim var çok şükür. Eşim sakin iyi huylu tatlı biridir şimdiye kadar (1 yıl görüşme 1 yıl nişanlılık ) hiç sorun yaşamadık ne kendimiz ne ailelerimiz, eğleniyoruz güzel vakit geçiriyoruz birlikte işlerimizden fırsat bulduğumuz her an, e diyeceksiniz ki derdin ne ? Eşim çocuk istemeye başladı hatta bir süredir istiyor ,ben de bir yıl dolduktan sonra düşünürüz demiştim o bunu o tarih olarak algıladı sanırım ,sonbaharda bebeğimiz olacak gibi düşünüyor ,ben De zaman yaklaştıkça üzerinde daha çok düşünmeye başladım haliyle ,çok güzel vakit geçiriyoruz biraz daha tadını mı çıkarsak diyorum bebek hayatımızı çok etkileyecek farkındayım ya eskisi gibi olmazsa ya keşke dersem diyorum .biliyorum anne olmak çok güzel bir şey Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ben de kesinlikle istiyorum ama acaba erken mi diyorum ,ben 25 eşim 27 Yaşında bu arada ,borcumuz harcımız yok rahat bir Hayatımız var çok şükür,eşime erken mi acaba dediğimde ciddi bir argümanla karşısında duramıyorum haliyle , Bebeğin evimizdeki Mutluluğu daha da artıracağını düşünüyor vs. Yani sorum şu sizler bebeğiniz olduktan sonra nasıl oldu eski günlerinizi özlediniz mi ,keşke biraz daha bekleseydim dediniz mi ,eşinizle ilişkiniz nasıl oldu ,siz ilk bebeğinizi evliliğinizin kaçıncı yılında aldınız ?
Allah bozmasın ama biraz daha bekleyin ilişkinizin tadını çıkartın, bebek bence çift olarak aynı his istek olduğu vakit yapılmalı düşüncesinde olanlardan, tek taraf istiyor diye yapmaya full karsiyim

Yanlış yazmışım aslında 10 aylık evliyiz :KK23:bencillik ediyor olabileceğimin farkındayım dedim ya şımarıklık mı ediyorum acaba diye,eşimde gerçekten çok iyi bir insandır ve çok istiyor sanırım bana baskı yapmaz hiç huyu değildir ama hani bak sen hamile kalsan ben sana çok iyi bakarım beğimizde gelseydi şimdi bizle ben onu giydiririm ,dedesine götürürdük ,bebeğimizde masada otursaydı mama sandalyesinde ben onu yedirirdim fena mı olur oğlan olsa top oynarız kız olsa Çay içerim onunla evcilik oynarız hep böyle takılmalar

Bencillik ya da simariklik olarak dusunmeyin asla. Kendinizi de biraz dusunmeniz lazim. Cunku bebekten sonra uzunca bir sure kendinizi dusunmeye kendiniz icin bir sey yapmaya firsat olmuyor. Yapmak istediginiz seyler var mi? Gormek istediginiz ve ertelemek istemediginiz yerler? Bunlara gore 1 yil daha ertelenmeyecek bir yasta degilsiniz.

Suan bende hamisim :anneadayı:
Bilmiyorum bebek olunca nasil oluyor
Bizde evlendikten 1 yil sonra biraktik korunmayi 2.ayda hamile kaldim
Esim cok calisiyor pek vakit geciremiyoruz birlikte
Ben evlendikten 2 yil sonra bebek istiyordum esim istedi 2 yil gec dedi simdi 6.5 ayligim dogsada baksam diyom bazen ama genelde yalnızim bu yuzden oyalanirim diye :anne:
Ama esimle cok vakit gecirebilseydik 1 yil daha beklerdim bence 1 yil bekleyin :rapci:
Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi inşallah çok mutlu olursunuz

Haklısınız tabi ,biz de hala denemedik hiç haliyle... Rabbim sizlere sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah bu kandil Günü'nde dualar kabul olur

Amınnn amın canım :) ınsallah ısteyen herkese versın Allah ımız

Geçmiş konularıma bakarsan eğer aynı durum bende de vardı fakat isteyen taraf bendim. Eşimi nasıl ikna edebileceğimi sorduğumdq birçok kişi beni gerek topa tutmuştu gerek mantıklı açıklamalarda bulunmuşlardı.

Şuan 6aylık hamileyim ve hayatında daha doğmadan ne değişti dersen eğer ilk başta cinsellik diyebilirim.
Normalde kocamı her gördüğümde üzerine atlayan ben hamile kaldığımdan yana cinsellik istemez oldum. Yani yaklaşık 5 aydır sırf eşimi bu değişimden etkilememek adına birlikte oluyorum. (Arada tabikide arzuluyorum)

İlk 3 aylık dönemde çok fazla sersemlik ve uyku hali yaşadağım için ne dışarıya çıkmak istiyrdum nede eşimle muhabbet edebiliyordm. İştem gelip yemek yiyip direk uyuyordum. Kocamın gözünden baktığımda çok can sıkıcı bir durum olsa gerek.

Bunun gibi hamilelikte ufak tefek değişimler oluyor.
Çocuk doğduğunda ise ne olur bilemiyorum ama gözlemlediğim kadarıyla ikisinede yetmem gerekecek be hırpalanmış durumda ben olucam.
Ama DEĞER!
En fazla 2 3 sene zorlanıp sonrasında düzene girer elbet hayat herzaman sıkıntılı geçeceğine inanmıyorum.

Anne olmak yada olmamayı istemek. Olabilecek sıkıntıları fazla gözünde büyütme derim.
Belki bi çocuk sahibi olmana da engel birşeyler olabilir belli olmaz hiçbişey.

Yanlış yazmışım aslında 10 aylık evliyiz :KK23:bencillik ediyor olabileceğimin farkındayım dedim ya şımarıklık mı ediyorum acaba diye,eşimde gerçekten çok iyi bir insandır ve çok istiyor sanırım bana baskı yapmaz hiç huyu değildir ama hani bak sen hamile kalsan ben sana çok iyi bakarım beğimizde gelseydi şimdi bizle ben onu giydiririm ,dedesine götürürdük ,bebeğimizde masada otursaydı mama sandalyesinde ben onu yedirirdim fena mı olur oğlan olsa top oynarız kız olsa Çay içerim onunla evcilik oynarız hep böyle takılmalar
Maşallah Rabbim hep böyle mutlu olmanızı nasíp etsin.. eşin çok güzel dusunmus, bende aynı cümleler ile ikna edildim :) bende 10aylik evliyim ve 13haftalik hamileyim ve daha da mutluyum Allah'a şükür;) öyle bir adama bebek yapmayı erteleme bebekle de gezersiniz :)

Üzüldüm canım ,nasip işte
Ama hiç pişman olmadım zorlandığım oldu elbet ama şimdi 3 yaşında gelip beni güzel annecim diye seviyor. En iyi dostu benmişim :) simdi kardeşine hamileyim inşallah sağlıkla alırım kucağıma :) 21 yaşında evlendim üni biter bitmez 22 de aldım kucağıma 26 da ikinci evladımı alacağım inşallah

Arkadasim,esinden memnunsan,ailesyle sorunun yoksa,maddi manevi rahatsan daha neyi bekliyorsun ki...hem birde su var,sen erteleyeceksin ama,bakalim ki allah bu kez ha dedim mi verecek mi...

Esin istiyor diye biseyleri yapma bence.. Dusun tasin anne olmayi istiyorsan yapabilirim diyorsan yap.. Ama ne bileyim az daha dolas ya..

Back
X