Kk nın güzel hanımları merhaba
benimki Dert değil pek ama sizlere danışmak istediğim bir şey var deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum
Ben 8 aylık Evliyim ,güzel mutlu bir evliliğim var çok şükür. Eşim sakin iyi huylu tatlı biridir şimdiye kadar (1 yıl görüşme 1 yıl nişanlılık ) hiç sorun yaşamadık ne kendimiz ne ailelerimiz, eğleniyoruz güzel vakit geçiriyoruz birlikte işlerimizden fırsat bulduğumuz her an, e diyeceksiniz ki derdin ne ? Eşim çocuk istemeye başladı hatta bir süredir istiyor ,ben de bir yıl dolduktan sonra düşünürüz demiştim o bunu o tarih olarak algıladı sanırım ,sonbaharda bebeğimiz olacak gibi düşünüyor ,ben De zaman yaklaştıkça üzerinde daha çok düşünmeye başladım haliyle ,çok güzel vakit geçiriyoruz biraz daha tadını mı çıkarsak diyorum bebek hayatımızı çok etkileyecek farkındayım ya eskisi gibi olmazsa ya keşke dersem diyorum .biliyorum anne olmak çok güzel bir şey Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ben de kesinlikle istiyorum ama acaba erken mi diyorum ,ben 25 eşim 27 Yaşında bu arada ,borcumuz harcımız yok rahat bir Hayatımız var çok şükür,eşime erken mi acaba dediğimde ciddi bir argümanla karşısında duramıyorum haliyle , Bebeğin evimizdeki Mutluluğu daha da artıracağını düşünüyor vs. Yani sorum şu sizler bebeğiniz olduktan sonra nasıl oldu eski günlerinizi özlediniz mi ,keşke biraz daha bekleseydim dediniz mi ,eşinizle ilişkiniz nasıl oldu ,siz ilk bebeğinizi evliliğinizin kaçıncı yılında aldınız ?