- 21 Mayıs 2013
- 986
- 1.016
- 88
- Konu Sahibi limonlupasta06
-
Hangi yöntemle korunuyorsunuz.Hap kullanmıyorum demişsiniz galiba.Merhaba hanımlar benim bir sorum olacaktı.28 yaşında 1.5 yıllık evliyim.Çocuğum yok ve çocuk için kendimi hazır hissetmiyorum ve en az kendimi hazır hissedene kadar düşünmüyorum.Ancak kayınvalidemler bebek istiyor ancak eşim sen ne zaman hazır hissedersen o zaman yaparız diyor. mevzu şu kayınvalidem böyle ertelersem çocuğumun olamayabilceğini söylüyor.Rahim çocuk tutmaz flan diyor.Bu arada eski usul korunuyoruz doğum kontrol hapı kullanmıoyrum o konuda da gözümü korkuttular. böyle bişey olabilirmi ???
Geri çekilme galiba.
Eğer öyleyse erkek için ileride sikinti olabilir ..
Geri çekilme yöntemi korunma yöntemi değil ama.ablam 32 yaşında anne oldu. ama hemen evlenir evlenmez hamile kalmıştı..ne bilim örnek flan da gösteriyo bak şunun gelini sınav flan dedi erteledi sonra tedaviyle gebe kaldı flan diyor.kafamı karıştırdı.eski usul yani geri çekilmeyle korunuyoruz.
Siz sadece henüz anne baba olmaya hazir değiliz. O yüzden beklemek istiyoruz biraz daha deyin ve susun. Başka bisey soylemenize gerek yok. Biz de sizin durumunuzdaydik kayinpederim her konudan bebek mevzusuna geliyordu. Ben sadece dinlenmekle yetindim. Kimse bana çocuk yap dediği için cocuk yapamazdim. Öyle de oldu biz herseyimizi düzene koyduk istedik ve Rabbim de verdi çok şükür. Hazir olana kadar bekleyin. Yoksa allah muhafaza başka sorunlarla karsilasabilirsiniz.
Canınız ne zaman isterse, ne zaman hazır olursanız o zaman karar verin bebeğe. Bu sizin yerinize başkalarının vereceği bir karar değil. Kayınvalidenizi. Söyledikleri tamamen safsata.Merhaba hanımlar benim bir sorum olacaktı.28 yaşında 1.5 yıllık evliyim.Çocuğum yok ve çocuk için kendimi hazır hissetmiyorum ve en az kendimi hazır hissedene kadar düşünmüyorum.Ancak kayınvalidemler bebek istiyor ancak eşim sen ne zaman hazır hissedersen o zaman yaparız diyor. mevzu şu kayınvalidem böyle ertelersem çocuğumun olamayabilceğini söylüyor.Rahim çocuk tutmaz flan diyor.Bu arada eski usul korunuyoruz doğum kontrol hapı kullanmıoyrum o konuda da gözümü korkuttular. böyle bişey olabilirmi ???
Benim bir arkadasim hic hazir olmadigi bir anda hamile kalmisti ve hamilelik döneminde psikolojik sorunlar yasadi doğumdan sonra da bebegine uzun sure alisamadi. O yüzden bekleyin isteyene kadar ve duymamazlıktan gelin. Hayat sizin hayatiniz kararlarinizi da bir aile olarak esinizle birlikte verirsiniz.evet bende hazır hissetmiyorum kendimi..çok büyük sorumluluk hazır hissettiğimde anne olmak istiyorum..eşime söyledim bende uyardım ama yine de dolaylı yollarda lafı bebek mevzuna getiriyor.onu da anlıoyrum torun sevmek istiyor hiç torunu yok ve eşim evli ve büyük çocuğu. ancak ben hazır değilim
Kayınvalideniz mahallenin jinekologu galiba. Savı gercek olsaydı millet 40 yasında ikinci cocuğu yapamazdı.
Yapmayın Allah askına o sizi gaza getirmek icin söylüyor. Zaten Kullandığınız Yöntem Tekin degil hic ummadığınız bir anda hamile kalabilirsiniz. Ben 40 günlük bir anneyim, kızımın guzel yüzüne baktıkça keske diyorum keske daha once bu mucizenin annesi olsaydimAslında bana da mantıklı gelmedi ama işte kafaya soktu bi kere insan kuruntu yapıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?