bebek mevzusu :(

limonlupasta06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
986
1.016
88
Merhaba hanımlar benim bir sorum olacaktı.28 yaşında 1.5 yıllık evliyim.Çocuğum yok ve çocuk için kendimi hazır hissetmiyorum ve en az kendimi hazır hissedene kadar düşünmüyorum.Ancak kayınvalidemler bebek istiyor ancak eşim sen ne zaman hazır hissedersen o zaman yaparız diyor. mevzu şu kayınvalidem böyle ertelersem çocuğumun olamayabilceğini söylüyor.Rahim çocuk tutmaz flan diyor.Bu arada eski usul korunuyoruz doğum kontrol hapı kullanmıoyrum o konuda da gözümü korkuttular. böyle bişey olabilirmi ???

şu olur yaşın ilerlediği için gebelik şansın azalabilir ama yaşın da daha o kadar geç değilmiş

kendini hazır hissedene kadar erteleyebilirsin

O çocuğu büyütecek olan sen ve eşinsin.
Millete ne oluyor ya?!
Böyle cahil cühela laflara inanma.
Buna inanacak kadar bilgin yoksa çocuk için hazır olmadığın net zaten. En iyisi beklemek. Konuşanı da susturmayı bilmek lazım ayrıca.
Kafanı bulandırmasına izin verme.

Hangi yöntemle korunuyorsunuz.Hap kullanmıyorum demişsiniz galiba.

gelin kv arasinda boyle konular konusulmasi benim hic hosuma gitmiyir. bdbce esin annesinibbu konuyu acmayacak sekilde ikna etsin. sen de rahat ol. Rabbim ne zaman dilerse o zaman olur. (tabi korunmaktan ziyade yas faktoru onemli. yasin cok ilerlerse bazi zorluklar olmasi kacinilmaz olabilir...)

ablam 32 yaşında anne oldu. ama hemen evlenir evlenmez hamile kalmıştı..ne bilim örnek flan da gösteriyo bak şunun gelini sınav flan dedi erteledi sonra tedaviyle gebe kaldı flan diyor.kafamı karıştırdı.eski usul yani geri çekilmeyle korunuyoruz.

Siz sadece henüz anne baba olmaya hazir değiliz. O yüzden beklemek istiyoruz biraz daha deyin ve susun. Başka bisey soylemenize gerek yok. Biz de sizin durumunuzdaydik kayinpederim her konudan bebek mevzusuna geliyordu. Ben sadece dinlenmekle yetindim. Kimse bana çocuk yap dediği için cocuk yapamazdim. Öyle de oldu biz herseyimizi düzene koyduk istedik ve Rabbim de verdi çok şükür. Hazir olana kadar bekleyin. Yoksa allah muhafaza başka sorunlarla karsilasabilirsiniz.

Geri çekilme yöntemi korunma yöntemi değil ama.

evet bende hazır hissetmiyorum kendimi..çok büyük sorumluluk hazır hissettiğimde anne olmak istiyorum..eşime söyledim bende uyardım ama yine de dolaylı yollarda lafı bebek mevzuna getiriyor.onu da anlıoyrum torun sevmek istiyor hiç torunu yok ve eşim evli ve büyük çocuğu. ancak ben hazır değilim

Canınız ne zaman isterse, ne zaman hazır olursanız o zaman karar verin bebeğe. Bu sizin yerinize başkalarının vereceği bir karar değil. Kayınvalidenizi. Söyledikleri tamamen safsata.
Bu arada cahilliğimi bağışlayın, eski usul korunma nasıl oluyor? Herkesin söylediğine inanıp korkacağınıza korunma yöntemleriyle ilgili bilgiyi jinekoloğunuzdan alsanız daha iyi olmaz mı?

Benim bir arkadasim hic hazir olmadigi bir anda hamile kalmisti ve hamilelik döneminde psikolojik sorunlar yasadi doğumdan sonra da bebegine uzun sure alisamadi. O yüzden bekleyin isteyene kadar ve duymamazlıktan gelin. Hayat sizin hayatiniz kararlarinizi da bir aile olarak esinizle birlikte verirsiniz.

rahim bebk tutmaz olayini ilk duyyorum

gebe kalmanin yasla ilgisi var ama bu daha çok saglik sorunlari olanlar için geçerli ..

mesela normalde 1 sene denemeden çocuk olmuuyor diye gelmeyin bize diyor doktorlar ama yas 35 i geçmisse bu sure 6 aya dusuyor gibi ..

Bi de ben insanları anlamıyorum bugün bir komşumun evine gittim bütün kdınlar toplanmış.çocuğun varmı flan sordular yok dedim olmuyormu gibisinden saçma salak sorular neyse çok umursmam aslında ama ben düşünmüyorum şu an dediğim de insanların yüz ifadesi değişiyor sanki çok kötü bişey yapıyormuşum gibi neyse herkes bi tuhaf bebek konusnda..

Aslında bana da mantıklı gelmedi ama işte kafaya soktu bi kere insan kuruntu yapıyor..
Yapmayın Allah askına o sizi gaza getirmek icin söylüyor. Zaten Kullandığınız Yöntem Tekin degil hic ummadığınız bir anda hamile kalabilirsiniz. Ben 40 günlük bir anneyim, kızımın guzel yüzüne baktıkça keske diyorum keske daha once bu mucizenin annesi olsaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…