bebek mevzusu :(

Çoğu insan için evliliğin yegane amacı üremek olduğundan size çocuk niye yok, olmuyor mu gibi sorular sormaları normal. Ne zaman isterseniz o zaman yapın ve evet geri çekilme bir korunma yöntemi değil, bu yöntemle devam ederseniz beklenmedik bir anda hamile de kalabilirsiniz.

Geri çekilme ile geri çekilemeyecek bir kaza olacak zaten yakında, merak etme, kayınvalidene de gün doğacak. Hadi hayırlara vesile

Sacmalamis kayinvaliden..

Cocuga doguracak olan sensin , isteyip istemeneyide sen karar vermelisin.

Kimseninde gozunu korkutmaya izin verme..

Ayrica kayinvalide ve gekin arasinda boyle seylerin konusulmasi hic hos degil..
Ben asla hoslanmiyorum boyle mevzularin dile getirilmesinden..

Geri çekilme ile geri çekilemeyecek bir kaza olacak zaten yakında, merak etme, kayınvalidene de gün doğacak. Hadi hayırlara vesile

Ya ne biliyim o hap konusunda kafamı karıştırdılar.Yok kısırlık yaparmış yok zararlıymış.Doktora gitmiştim düğünden önce jinekoloğa o da böyle muğlak muğlak konuştu kafam bi milyon oldu bende kullanmadım.

Rahim tutmuyormuş ne demek ya? Kayınvalideniz bence sınırlarını bilsin, özel hayatınıza fazlaca burnunu sokmuş gibi geldi. Hiç sevmediğim şeyler bunlar... Bebek yapmak çok büyük bir adım, dünyanın en büyük sorumluluğudur. Sırf onlar istiyor diye hazır hissetmeden yapacak haliniz yok. Ayrıca insanların yorumlarına da kulaklarınızı kapatın. Evliliğiniz hala yeni, tadını çıkarın.

Etrafımdaki annelerin istisnasız tümü "çocuk düşünmüyorsan neden evlendin" dedi bana.
Hemen herkes bu mantıkta olduğundan böyle baskılar normal.
Kafanız karışmasın, her şeyin bir zamanı var.
Kaldı ki çocuk bence ciddi travma sebebi, insanların sözüyle karar vermek olmaz.

Prezervatif diyorlar canım, iğneler falan var diye biliyorum. Bekarım ben ama inanın bu yolla kaç kişi tekne kazıntısı doğurmuş şaşırırsınız

Eşiniz korunabilir,prezervatif ile.

Evet millete dert olmuş elalemin çocuğunun olup olmadığı?? sanki o bakıcak büyütücek.Ya bide birsürü çocuğu olamayan kadın var ne bilim bu kadar rahat konuşulmaması lazım bu konuların rencide olabilecek insanlar olabilir.

Kayinvalideniz, diger akrabalariniz torun,yegen isteyebilirler.
Ancak o bebege bakip buyutecek olan sizsiniz.
Ne zaman hazir hissederseniz o zaman.
Kayinvalidenizede henuz dusunmediginizi soyleyin.

İkimizde sağlıklıyız herhangi bir cinsel hastalığımız yok çok şükür..Eşimden hastalık yönünden niye korunayım ya da o benden neden korunsun ki ??
Iyide bu işler belli olmaz ki hastalığın nereden geleceği ayrıca geri çekilme yöntemi bir korunma yöntemi değil kazara hamile kalsanız ne olacak?

Kayinvalideniz, diger akrabalariniz torun,yegen isteyebilirler.
Ancak o bebege bakip buyutecek olan sizsiniz.
Ne zaman hazir hissederseniz o zaman.
Kayinvalidenizede henuz dusunmediginizi soyleyin.

Söylüyorum zaten.Ama işte anlamak istemiyor geçen bir mağazaya gittim ne güzel oyuncaklar flan diyor.sen doğur korkma biz bakarız diyor lafı getiriyor.uyardım bu konularda konuşmayalım dedim ama işte artık yok bebek giysisi, yok oyuncağı dolaylı yönden söylüyor.önceden umursuyordum zira eşimi etkiliyordu artık eşim bana bıraktı pek takmıyorum.

Evet yani artık çağın sorunu oldu bu. Ben bu derece hassas olunabileceğini bilmiyordum bu forum vesilesiyle öğrendim, artık daha bir dikkat ediyorum çocuk mevzusuna.

Iyide bu işler belli olmaz ki hastalığın nereden geleceği ayrıca geri çekilme yöntemi bir korunma yöntemi değil kazara hamile kalsanız ne olacak?

Zührevi hastalıklardanmı bahsediyorsunuz acaba?? Tek eşli insanlarda o tür hastalıklar olmaz canım.Ayrıca hani ola ki aldatır gibisinden mi söylüyorsun ben anlamadım ne demek istediğini ??

Kayinvalidenize ilk bastan bu konulari, bu sekilde konusmasina izin vermissiniz.
Bu konuda yorum yapmaya basladigi ilk anlarda esinizde, sizde simdilik hazir hissetmiyoruz demeliydiniz.
Ya da kalkip ileride cocugun olmaz,yok rahim tutmaz gibi hicbir bilimsel temeli olmayan aciklamalar yaptiginda da sagligimiz yerinde, Allah nasip ederse 45 yasinda da olur deyip kibarca bu konunun onunu kesmeliydiniz.
Ama cok gec degil hala yapabilirsiniz.

Geri cekilme neydir yaaa, öyle korunmami olur? O sekil hamile kalma olasiligi yüksek ve hem size hem adama yaziktir yahu.., bu demek oluyor ki cinselligi tam yasiyamiyorsunuz bile... Biton korunma sekilleri vardir, eziyet etmeyin adama... Kendinizi ne zaman hazir hissediyorsaniz o zaman anne olun, yasiniz daha o kadar ilerlemis degil, bi cocukta oyuncak degil cok büyük sorumluluk gerektiriyor ve bu bi ömür, o yüzden ilk önce sizin isteginiz önemli... O, bu ne diyor bosverin, kendinizi mecbur hissediyorsunuz diye cocuk degil hicbirsey yapmayin.... Allahin izniyle istediginiz vakit olur insallah, yas ilerledikce sadece sorunlu gebelik olabilir ama bu bile garanti degil yirmili yaslardada sorunlu gebelikler oluyor... Allah hakkinizda hayirlisini eylesin...

Korunma yonteminizi biliyorlar, sizi onunla korkutuyorlar, acele edin diyorlar falan.
Anlamiyorum, nasil bu kadar isin icinde olabiliyorlar. Nasil olaya bu kadar dahil olabiliyorlar. Ne annem ne kayinvalodem nasil korundugumizi bilmez, bu konular konusulmaz bile, sasiriyorum.
Siz kendinizi ne zaman hazir hissederseniz o zaman deneyin, basit bisey degil sonucta, ciddibir sorumluluk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…