- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.903
- 168
- Konu Sahibi limonlupasta06
-
Geri çekilme ile geri çekilemeyecek bir kaza olacak zaten yakında, merak etme, kayınvalidene de gün doğacak. Hadi hayırlara vesile
Geri çekilme galiba.
Eğer öyleyse erkek için ileride sikinti olabilir ..
Prezervatif diyorlar canım, iğneler falan var diye biliyorum. Bekarım ben ama inanın bu yolla kaç kişi tekne kazıntısı doğurmuş şaşırırsınızYa ne biliyim o hap konusunda kafamı karıştırdılar.Yok kısırlık yaparmış yok zararlıymış.Doktora gitmiştim düğünden önce jinekoloğa o da böyle muğlak muğlak konuştu kafam bi milyon oldu bende kullanmadım.
Eşiniz korunabilir,prezervatif ile.Ya ne biliyim o hap konusunda kafamı karıştırdılar.Yok kısırlık yaparmış yok zararlıymış.Doktora gitmiştim düğünden önce jinekoloğa o da böyle muğlak muğlak konuştu kafam bi milyon oldu bende kullanmadım.
Cinsel hastalıklara karşı korumaz.Arkadaşım ne gibi bir sıkıntı tekrar soruyorum cevaplarmısınız ??
Etrafımdaki annelerin istisnasız tümü "çocuk düşünmüyorsan neden evlendin" dedi bana.
Hemen herkes bu mantıkta olduğundan böyle baskılar normal.
Kafanız karışmasın, her şeyin bir zamanı var.
Kaldı ki çocuk bence ciddi travma sebebi, insanların sözüyle karar vermek olmaz.
Cinsel hastalıklara karşı korumaz.
Iyide bu işler belli olmaz ki hastalığın nereden geleceği ayrıca geri çekilme yöntemi bir korunma yöntemi değil kazara hamile kalsanız ne olacak?İkimizde sağlıklıyız herhangi bir cinsel hastalığımız yok çok şükür..Eşimden hastalık yönünden niye korunayım ya da o benden neden korunsun ki ??
Kayinvalideniz, diger akrabalariniz torun,yegen isteyebilirler.
Ancak o bebege bakip buyutecek olan sizsiniz.
Ne zaman hazir hissederseniz o zaman.
Kayinvalidenizede henuz dusunmediginizi soyleyin.
Evet yani artık çağın sorunu oldu bu. Ben bu derece hassas olunabileceğini bilmiyordum bu forum vesilesiyle öğrendim, artık daha bir dikkat ediyorum çocuk mevzusuna.Evet millete dert olmuş elalemin çocuğunun olup olmadığı?? sanki o bakıcak büyütücek.Ya bide birsürü çocuğu olamayan kadın var ne bilim bu kadar rahat konuşulmaması lazım bu konuların rencide olabilecek insanlar olabilir.
Iyide bu işler belli olmaz ki hastalığın nereden geleceği ayrıca geri çekilme yöntemi bir korunma yöntemi değil kazara hamile kalsanız ne olacak?
Kayinvalidenize ilk bastan bu konulari, bu sekilde konusmasina izin vermissiniz.Söylüyorum zaten.Ama işte anlamak istemiyor geçen bir mağazaya gittim ne güzel oyuncaklar flan diyor.sen doğur korkma biz bakarız diyor lafı getiriyor.uyardım bu konularda konuşmayalım dedim ama işte artık yok bebek giysisi, yok oyuncağı dolaylı yönden söylüyor.önceden umursuyordum zira eşimi etkiliyordu artık eşim bana bıraktı pek takmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?