- 28 Kasım 2010
- 42.415
- 140.872
- 798
- Konu Sahibi cheshire kedisi
Once is diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anneme güvenemem, pinpirikliyim.Ben kalabalıkta büyüdüm elden ele dolaşsam anneme az vakit kalır. Zaten annem de istemiyor bebek bakmayı. Sen bana bakarsın diyince kabul ediyor.Ben şuna takıldım anneniz cocuk bakmaktan neden anlamasın sizi kim bakıp büyüttü ??
Neyse bence ilk önce bebek düşün hemen olacağının garantisi Yok bi yandan da ders çalışın.
Merhaba kk, yaşım 29, 1 senedir evliyim. Evlenip şehir değiştirdim. İşimden ayrıldım. Lise mezunuyum. Aöf den 2 yıllık bir bölümü 3 senedir bitirmeye çalışıyorum. Eşimin maaşı iyi. Sıfır araba aldık martta borcu bitiyor. Kenarda para yok. Eşim 2 yıl zaman verdi, otur kpss ye çalış. Olursa iyi olur olmazsa olmaz diye. Ama hiç ders çalıştığım yok. Şu işi bitireyim, bi dışarı çıkayım diye diye her gün erteliyorum. Çalışırsam 2 maaş olursak sırtımız yere gelmez. Çalışmazsam da eşimin maaşı yeter. Aslında çalışmak istiyorum ev tembelleştiriyor, asosyal oldum, burada hiç çevrem yok, yanlızlaştım.
Tamam oturup çalışayım dediğim de de çocuk fikri kafamı karıştırıyor. Bir an evvel çocuk yapmamız lazım. Bir takım sorunlar var. Doktora göre 1 sene sonunda olma ihtimali var ya da vakit geçirmeden tüp bebeğe yönelmemiz gerekiyor.
Bizi bebek için ne kadar zaman bekliyor bilmiyoruz doğrusu. Belki 1 yıl belki 5-10 yıl. Zaten her ay oldu mu tedirginliği ile 5 yıl da olsa 10 yıl da olsa stresli ve bekleyiş ile geçecek zaman.
Hamilelikle ya da bebekle çalışabilir miyim?( öyle bir durumda annem yanımda olacak, çocuk bakımından anlamaz ama bana bakma da yardım eder)
Vaktim yok bebek fikrini erteleyemiyorum dr kalsa ilk aydan başlamamız lazım tedaviye ama biz ağırdan aldık anca 1 sene kadar.
Elim kolum bağlı. Siz olsanız ne yaparsınız? Zaten hepi topu 1 bebek yapabiliriz.
Daha önce asgari ücrette olsa çalışmam gerekti. 1 -2 yıl evde duracak maddi imkanım olmadı, eşimin işi iyi olduğu için şimdi fırsatım oldu evde olup asgari ücrete çalışmamaya. Hazır imkanlar varken(maddi manevi) sınava yönelmek istedim. Yıllarca emek verip olmayanları biliyorum en azından ilerde emek versem belki olurdu demek istemiyorum. Kader kısmetSınav çalışmak, kazanmak, atanmak öyle kolay bir iş değil artık Türkiye de yanlış anlamayın kesinlikle sevkinizi kırmak istemiyorum ama net karar verin ikisi bir arada biraz zor
Bana kalsa sınava çalışmayı tercih ederim
Çocuk olsun da çalışmayayım diye çocuğa yönelmedim ki. Durumlar beni çocuğa yönlendiriyor. Tembelleştiğim ise doğru. Hırs yok. Çaba yok. Belki gaza gelirim diye bekliyorumhiçbir şeyin öncesi sonrası yok. sen iyice tembelleştirmişsin kendini. biz aynı anda hem çalışıp hem çocuk yapıp hem kariyer yollarında tırmananlar ne yapsın? senin kafana göre birinden biri. hepsini aynı anda yapacak kuvveti bulman lazım kendinde.
çocuk için çalışmalara başlayın aynı zamanda derslerine de çalış olmayacak bir şey yok.
ayrıca kocanın gelirine güvenip de çocuk yapayım ben oturayım zihniyetinden de bir an evvel kurtulmalısın.
Korunmadan bekledik 1 sene. Yok. Doktor çok sıkıştırıyor. Aklınız bi karış havada, gençliğinize güvenmeyin diyeevdeyken devamlı kpss çalış.6 ay bebeğin kendiliğinden olmasını bekle bence, bu sürede kpss çalış yine. Olmazsa tedaviye başlarsınız, aşılama filan da olabilir başta, direk tüp bebekte. Bebeği ertelemeyin ama kpss çalışın bu sırada. Bu arada tüp bebek de kesin değil, tutmayabilir. Ve bu tedaviler için en az 5-6 bin para çıkar cebinizden. İş acele değil ama meslek ve bebek ertelenmeyecek konular.
Korunmadan bekledik 1 sene. Yok. Doktor çok sıkıştırıyor. Aklınız bi karış havada, gençliğinize güvenmeyin diye![]()
Sorma ya her ay geriliyoruz doktora ne diyeceğiz yine soracak, ne yaptınız diye diye korka korka gidiyoruz.işte bu doktorlar psikoloji bozuyor. böyle bir kadın doğumcunun saçma salak yorumu yüzünden bi arkadaşımın anatımik olarak hiçbir problemi olmamasına rağmen psikolojik sebeplerden çocuğu olmadı. 6 ay terapi gördü ondan sonda oldu. kendinizi böyle şartlamayın. önce kendinizi ve hayatınızı düzene sokun derim ben..
Doğru daha hepi topu 200 soru anca çözmüşümdürSizin kpss yi falan kazanacaginiz yok. Millet cayır cayır çalışırken Ayy bebek mi yoksa bilmem ne modundasiniz kpss işini geçiniz sizde umut göremedim.
Merhaba kk, yaşım 29, 1 senedir evliyim. Evlenip şehir değiştirdim. İşimden ayrıldım. Lise mezunuyum. Aöf den 2 yıllık bir bölümü 3 senedir bitirmeye çalışıyorum. Eşimin maaşı iyi. Sıfır araba aldık martta borcu bitiyor. Kenarda para yok. Eşim 2 yıl zaman verdi, otur kpss ye çalış. Olursa iyi olur olmazsa olmaz diye. Ama hiç ders çalıştığım yok. Şu işi bitireyim, bi dışarı çıkayım diye diye her gün erteliyorum. Çalışırsam 2 maaş olursak sırtımız yere gelmez. Çalışmazsam da eşimin maaşı yeter. Aslında çalışmak istiyorum ev tembelleştiriyor, asosyal oldum, burada hiç çevrem yok, yanlızlaştım.
Tamam oturup çalışayım dediğim de de çocuk fikri kafamı karıştırıyor. Bir an evvel çocuk yapmamız lazım. Bir takım sorunlar var. Doktora göre 1 sene sonunda olma ihtimali var ya da vakit geçirmeden tüp bebeğe yönelmemiz gerekiyor.
Bizi bebek için ne kadar zaman bekliyor bilmiyoruz doğrusu. Belki 1 yıl belki 5-10 yıl. Zaten her ay oldu mu tedirginliği ile 5 yıl da olsa 10 yıl da olsa stresli ve bekleyiş ile geçecek zaman.
Hamilelikle ya da bebekle çalışabilir miyim?( öyle bir durumda annem yanımda olacak, çocuk bakımından anlamaz ama bana bakma da yardım eder)
Vaktim yok bebek fikrini erteleyemiyorum dr kalsa ilk aydan başlamamız lazım tedaviye ama biz ağırdan aldık anca 1 sene kadar.
Elim kolum bağlı. Siz olsanız ne yaparsınız? Zaten hepi topu 1 bebek yapabiliriz.
Ama bizim çocuk olmama durumu var.ben isi tercih ederdim.
iki cocugum var.
bende de vardi. erken menepoza giriyorsun, anca tup bebek yaparsin dediler 7 sene arayla iki cocugum oldu.Ama bizim çocuk olmama durumu var.
Rahatsızliginızdan dolayımı tek cocuk yazmışsınız. Ozaman ilk hemen bebek düşünün.zamanla oda yok olmasın sonra cooook üzülürsünüz.Merhaba kk, yaşım 29, 1 senedir evliyim. Evlenip şehir değiştirdim. İşimden ayrıldım. Lise mezunuyum. Aöf den 2 yıllık bir bölümü 3 senedir bitirmeye çalışıyorum. Eşimin maaşı iyi. Sıfır araba aldık martta borcu bitiyor. Kenarda para yok. Eşim 2 yıl zaman verdi, otur kpss ye çalış. Olursa iyi olur olmazsa olmaz diye. Ama hiç ders çalıştığım yok. Şu işi bitireyim, bi dışarı çıkayım diye diye her gün erteliyorum. Çalışırsam 2 maaş olursak sırtımız yere gelmez. Çalışmazsam da eşimin maaşı yeter. Aslında çalışmak istiyorum ev tembelleştiriyor, asosyal oldum, burada hiç çevrem yok, yanlızlaştım.