• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim için barışmali miyim yoksa hayatımdan çıkarmalı miyim ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sevomm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeğim için derken , bebek dile geldi anne alkolik baba mi isterim dedi, içince kendini kaybedip benide duvara atsın mi dedi . Sanki adam melek cocuk icin döneyim mi diye soruyorsunuz. Elbette zordur şuanda bebek var, yeni boşanmışsiniz ama geri o cehenneme dönerken peşinizden el kadar yavruyu neden sürüklemek istiyorsunuz . Başlayın yeniden hayata

Alkolik bir adamdan küçük bebeğiniz var ve siz hala barışma ümidi taşıyorsunuz! Bu tür adamlar ne ev geçindirir ne de çocuklarıyla ilgilenir. Size verebileceğin tavsiye bu adamla kesinlikle barışmamanız olacaktır. Kendinizi düşünmüyorsanız bebeğinizi düşünün.

Merhaba herkese ben burda yeniyim sizinle bir konuyu paylaşıp yardım etmenizi bekliyorum 5 yıldır evliyim eşim çok alkolik içince kendini kaybediyor dünyadan ne haber kendini kaybediyor bir tane oğlumuz var 4 aylık yeni boşandım ailemle yaşıyorum eşim çok alkolik ne yapmam lazım bebeğim için barışmali miyim yoksa hayatımdan çıkarmalı miyim yorum yazarsanız çok sevinirim
umarım bu yazdıkların boşanma sonrası boşluktan kaynaklanıyordur ve umarım çevrende olur da bu boşluğa düşersen " ne saçmalıyorsun sen , hayır" diyen birileri vardır.

Güzel fikir, alkollüyken el kadar bebeği döver söver sende izlersin.
Yavrucak mecbur mu alkoligin tekiyle hayat geçirmeye

Hayır barışmamalısınız tabii. Bu soruyu sormanız bile yanlış. Benim çok yakın bi arkadaşımın babası alkolikti kızın çocukluğunu mahvetti. Böyle adamları nerden buluyorsunuz üstüje baba yapıyorsunuz anlamıyorum :KK43:

Merhaba herkese ben burda yeniyim sizinle bir konuyu paylaşıp yardım etmenizi bekliyorum 5 yıldır evliyim eşim çok alkolik içince kendini kaybediyor dünyadan ne haber kendini kaybediyor bir tane oğlumuz var 4 aylık yeni boşandım ailemle yaşıyorum eşim çok alkolik ne yapmam lazım bebeğim için barışmali miyim yoksa hayatımdan çıkarmalı miyim yorum yazarsanız çok sevinirim
Taabiki barismayin yeni kurtulmussunuz zaten. Asıl çocuk için barismamalisiniz

Back
X