Bebek mi iş mi

Hayırlısı olsun hakkında canım ben de 2 yıl ün. Sonra evlendim 3 senelik evliyim üstünü tamamlıycam okul bitsin diye istemedim bitti diploma alınca korunmayı bıraktık her kez önce işe gir diyo ama artık abest kacıyo bizden sonra evlenenlerin oldu sanki olmuyo muamelesi yapıyolar insana ha doğru ha diyince olmuyo simdi olsun diyince ama yeni evlisin bi dene şansını şimdi hemen baskı kurmazlar var mı yok mu olmuyo mu diye beni sorarsan yeni hamileyim ama 3 sene okul için yapmadım

Başka şehire atanıp bebeğinizi babasından ayırıp orda çocuğunuzla sıkıntı yaşama ihtimalinizide düşünün. Ayrıca bebek doğunca onunla geçireceğiniz vakti sınava hazırlanmaya ayıracaksınız ben olsam işi tercih ederdim zaten öyle de yaptım

Öğrenciyim ve son 5 senedir çalışıyorum. Kariyerimde iyi bi yerdeydim de. Ama çocukta yaparım kariyerde dedim ve evlendim hamile kaldım. Bir süredir bazı sebeplerden dolayı çalışmıyorum ama inan zor değil ikisini birarada yürütmek.

KPSS ol deyince olmuyor maalesef yap bebeği bu süreçte yine hazirlan ve gir sinava derim ben şuan 35 haftaligim kpss calisiyorum is için illa maddi sknti çekmeye gerek yok kendin için çocuğun için daha rahat özgür bir yasam için kendi ayaklarinin üzerinde durman için bence calisabilirsin bunu çok isteyen biri olarak soyluyorum

Bebek ha diyince olmuyo bazılarında şahsen ben borçlar bitsin sonra bebek dedim dedim şimdi borçlar çok az bi mevla kaldi hatta birikim bile yaptim hadi çocuk olsun dedim çünkü evde insan ister istemez bi ses istiyo 6 aydır deniyoruz olmuyo şuan keşke önceden bütün tahlilleri yaptırsaydim önceden bebek isteseydim diyorum gerçi herşey nasip ama yinede en doğru kararı sen verirsin

31 yasindayim, bugün itibariyle evliliğimin 9.cu senesine girdik, 27 haftalık ilk bebegime hamileyim. Üniv bitince evlendik esimle, o zamandan bu yana hic bebek istemedik, gezelim dolasalim islerin pesinde kosalim dedik, kim ne derse desin kafamizada takmadik :) 8 senede islerimizi büyüttük, yeni yatırımlar yaptık ben arada masterimi tamamladim. Temmuz ayında artık bebek yapalim dedik, Agustosta hamile oldugumu öğrendim. Simdi oglumuza güzel bir gelecek verebilecek olmanin keyfini yasiyoruz. Bebek tabiiki güzel, ama önce bebeğin geleceği hazırlanmali. Üstelik daha cok gencsin ve yeni evlisin :) Tabiiki karar senin ama bence hazır değilsen mutlaka bekle.

Normalde bebek isten once gelir ama sizin durumunuz icin is diyorum mutlaka. Yasiniz daha genc en azindan sinava kdar korunsaniz sinavdan sonra biraksaniz dahi atanana kadar hamile kalma sureciniz olabilir hamileyken ise alinmayacaksiniz diye bir kural yok. Ama maddi manevi calismak gibi bir dusunceniz varsa once bunu halledip sonra bebek dusunmeniz cok daha iyi olur cunku cidden cocuktan sonra calismak atanmak cok zor ve dusuk ihtimal gibi gorunuyor.

Dusunun atandiniz hamile kaldiniz dogum izniniz dogum parasi sut izinleriniz... ama onceligi cocuga verirseniz bunlarin hicbirinden faydalanamayacaginiz gibi bir de cocukla calisip atanmak hele belki sehir disina gitmek cok daha hayal.

Yasiniz daha cok genc evliliginiz cok yeni cocuk zaten cok buyuk sorumluluk evliliginize biraz zaman tanimis olursunuz bu arada isinizi halledersiniz herseyin zamani var diyorum ben

Meslektaşız öncelikle onu sölim.. Bizim bölümde kolay atama yok... Kpss ye calısmakda kolay değil... Ha ben atandım hem çalışıp hem ev üstüne bide bebek bu üçü çok zor haberin olsun eşinin ekonomik durumu yetiyorsa bence hiç uğrasma bile bebeğini yap kendin büyüt...

Maddi açıdan değilde ben sadece sosyal olmak istiyorum bebekte istiyorum. Maddi açıdan rabbime binlerce kez şükür hiç problem yok ben sadece çalışmak istiyorum eşim çok anlayışlı sağolsun ne istersen o ama çocul istiyorum ben diyo

Ablacım naptın sen yav 8 sene offfff bizimki beklemem diyo çocuk istiyo zaten 5 sene sevgililik dönemimiz oldu artık bebek istiyo

Ablacım naptın sen yav 8 sene offfff bizimki beklemem diyo çocuk istiyo zaten 5 sene sevgililik dönemimiz oldu artık bebek istiyo
:))) Benim esimle tanismam 1999 senesi, sevgililik dönemimiz 2002de basladi kac senedir beraberiz, ömür yani :) Esimde bebekleri cok sever, kendi kardeslerini büyütmüs resmen, hep isterdi bebek ama tuttum ben :) Ona bıraksam 4.cüyü falan doguruyordum herhalde :)))) Sen baskalarini bosver icini dinle

Ya çocuk olan ev neşeli oluyor

Ben bebisi tercih ettimm 
Uzun suredir isi bekliyordum ıkisininde haberini ayni gun aldim. Tercihim bebisimden yana oldu

sonuç istediğim puanı aldım :) ama nisanda doğum yapacağım için ve bebeğimi hemen bırakmak istemediğim için 1 sene ev molası vermek zorundayım :)
Ayyy çoook sevindimmm bu bana çok destek oldu inanırmısın inancımı kaybetmedim olabiliyormuş demekki

Ayyy çoook sevindimmm bu bana çok destek oldu inanırmısın inancımı kaybetmedim olabiliyormuş demekki
bebeği öncelikli tut her zaman sonuçta garantisi yok ama iş öyle değil elbet bi yerden kısmet açılır ben bu sene biyere yerleşmeyi çok istiyodum ama şimdi bebeğimden başka bişey düşünemiyorum o azıcık büyüsün öyle girerim ne yapayım:)

Çok ama çok haklısın canım illa bi iş olur ama bebek ayrı bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…