- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi EfCankrsln
-
Başka şehire atanıp bebeğinizi babasından ayırıp orda çocuğunuzla sıkıntı yaşama ihtimalinizide düşünün. Ayrıca bebek doğunca onunla geçireceğiniz vakti sınava hazırlanmaya ayıracaksınız ben olsam işi tercih ederdim zaten öyle de yaptımMerhaba, benim bi sorum olacaksizlere. Ben bebekmi iş mi düşüncesi arasında kaldım . Eşim bebek çok istiyor ben kpss ye hazırlanmakla bebek arasında kaldım. Bebek ağır basıyor ama... Siz olsanız neyi seçerdiniz? Not:Maddi sıkıntı yok.
Öğrenciyim ve son 5 senedir çalışıyorum. Kariyerimde iyi bi yerdeydim de. Ama çocukta yaparım kariyerde dedim ve evlendim hamile kaldım. Bir süredir bazı sebeplerden dolayı çalışmıyorum ama inan zor değil ikisini birarada yürütmek.Merhaba, benim bi sorum olacaksizlere. Ben bebekmi iş mi düşüncesi arasında kaldım . Eşim bebek çok istiyor ben kpss ye hazırlanmakla bebek arasında kaldım. Bebek ağır basıyor ama... Siz olsanız neyi seçerdiniz? Not:Maddi sıkıntı yok.
KPSS ol deyince olmuyor maalesefMerhaba, benim bi sorum olacaksizlere. Ben bebekmi iş mi düşüncesi arasında kaldım . Eşim bebek çok istiyor ben kpss ye hazırlanmakla bebek arasında kaldım. Bebek ağır basıyor ama... Siz olsanız neyi seçerdiniz? Not:Maddi sıkıntı yok.
Maddi açıdan değilde ben sadece sosyal olmak istiyorum bebekte istiyorum. Maddi açıdan rabbime binlerce kez şükür hiç problem yok ben sadece çalışmak istiyorum eşim çok anlayışlı sağolsun ne istersen o ama çocul istiyorum ben diyoMeslektaşız öncelikle onu sölim.. Bizim bölümde kolay atama yok... Kpss ye calısmakda kolay değil... Ha ben atandım hem çalışıp hem ev üstüne bide bebek bu üçü çok zor haberin olsun eşinin ekonomik durumu yetiyorsa bence hiç uğrasma bile bebeğini yap kendin büyüt...
Ablacım naptın sen yav 8 sene offfff bizimki beklemem diyo çocuk istiyo zaten 5 sene sevgililik dönemimiz oldu artık bebek istiyo31 yasindayim, bugün itibariyle evliliğimin 9.cu senesine girdik, 27 haftalık ilk bebegime hamileyim. Üniv bitince evlendik esimle, o zamandan bu yana hic bebek istemedik, gezelim dolasalim islerin pesinde kosalim dedik, kim ne derse desin kafamizada takmadik :) 8 senede islerimizi büyüttük, yeni yatırımlar yaptık ben arada masterimi tamamladim. Temmuz ayında artık bebek yapalim dedik, Agustosta hamile oldugumu öğrendim. Simdi oglumuza güzel bir gelecek verebilecek olmanin keyfini yasiyoruz. Bebek tabiiki güzel, ama önce bebeğin geleceği hazırlanmali. Üstelik daha cok gencsin ve yeni evlisin :) Tabiiki karar senin ama bence hazır değilsen mutlaka bekle.
:))) Benim esimle tanismam 1999 senesi, sevgililik dönemimiz 2002de basladiAblacım naptın sen yav 8 sene offfff bizimki beklemem diyo çocuk istiyo zaten 5 sene sevgililik dönemimiz oldu artık bebek istiyo
Ya çocuk olan ev neşeli oluyor:))) Benim esimle tanismam 1999 senesi, sevgililik dönemimiz 2002de basladikac senedir beraberiz, ömür yani :) Esimde bebekleri cok sever, kendi kardeslerini büyütmüs resmen, hep isterdi bebek ama tuttum ben :) Ona bıraksam 4.cüyü falan doguruyordum herhalde :)))) Sen baskalarini bosver icini dinle
sonuç istediğim puanı aldım :) ama nisanda doğum yapacağım için ve bebeğimi hemen bırakmak istemediğim için 1 sene ev molası vermek zorundayım :)Aaa peki sonuç
Ayyy çoook sevindimmm bu bana çok destek oldu inanırmısın inancımı kaybetmedim olabiliyormuş demekkisonuç istediğim puanı aldım :) ama nisanda doğum yapacağım için ve bebeğimi hemen bırakmak istemediğim için 1 sene ev molası vermek zorundayım :)
Yiyecek ekmeği var demekki en önemli servet bebeklerBen bebisi tercih ettimm 
Uzun suredir isi bekliyordum ıkisininde haberini ayni gun aldim. Tercihim bebisimden yana oldu
bebeği öncelikli tut her zaman sonuçta garantisi yok ama iş öyle değil elbet bi yerden kısmet açılır ben bu sene biyere yerleşmeyi çok istiyodum ama şimdi bebeğimden başka bişey düşünemiyorum o azıcık büyüsün öyle girerim ne yapayım:)Ayyy çoook sevindimmm bu bana çok destek oldu inanırmısın inancımı kaybetmedim olabiliyormuş demekki
Çok ama çok haklısın canım illa bi iş olur ama bebek ayrı bişeybebeği öncelikli tut her zaman sonuçta garantisi yok ama iş öyle değil elbet bi yerden kısmet açılır ben bu sene biyere yerleşmeyi çok istiyodum ama şimdi bebeğimden başka bişey düşünemiyorum o azıcık büyüsün öyle girerim ne yapayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?