Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar benim yüksek lisansım 3 yıla bitecek gibi görünüyor aynı zamanda çalışıyorum bebek için o kadar beklemek istemiyorum okul bırakmak desen yemio napıcam ya :S
Konu açarken bu kadar özensiz davranan birinin okumasına gerek yok bence. (Noktalama işaretleri yok, büyük harf yok, yemio, napıcam) . O yüzden bebek diyorum.
Konu açarken bu kadar özensiz davranan birinin okumasına gerek yok bence. (Noktalama işaretleri yok, büyük harf yok, yemio, napıcam) . O yüzden bebek diyorum.
ne alaka hangi dergide yayınlanan makale yazıyorum da o kadar dikkat edicem anlamadıysan o ayrı çok uzun paragraf yazmadığım için anlaşılacağını düşünüyorum
kızlar benim yüksek lisansım 3 yıla bitecek gibi görünüyor aynı zamanda çalışıyorum bebek için o kadar beklemek istemiyorum okul bırakmak desen yemio napıcam ya :S