HEp aynı tür cevaplar ya yazdıklarımı anlamıyor musunuz? Ben size yapayım mı veya yapmamayım mı diye soru sormuyorum evlilik bu yuzden mi bozuluyor diyorum. Allah allah...başkasının bebeğine bakma kendi bebeğine bakmak aynı şey değil. bence hem yaşın genç, hem evliliğiniz için bebek erken. yok illa yapcaz diyorsanız burada ne soruyorsunuz anlamadım. herkes zor dese yapmayacak mısınız?
Bende öyle dusunuyorum ama insanlar o kadar karsı ki ve acılan konular o kadar çok ki korktum..Sakın korkma saçmalama... Bende yorum yapmıştım konuna. Ama kesinlikle mutsuzluk diye bişey yok. Evlat mutsuzluk olamaz. Senin canından can. Dünyanın en tatlı şeyi.
iyi de sorunuzun cevabı evet veya hayır değil ki. bu evlilikle alakalı. siz daha birbirinize alışamazken bi de bebek stresi eklenirse tabi ki aranız bozulur, soğukluk girer. çok basit bi mantığı kuramıyorsunuz.HEp aynı tür cevaplar ya yazdıklarımı anlamıyor musunuz? Ben size yapayım mı veya yapmamayım mı diye soru sormuyorum evlilik bu yuzden mi bozuluyor diyorum. Allah allah...
Bunu sormadımÇok erken.
Tesekkurler cevap içiniyi de sorunuzun cevabı evet veya hayır değil ki. bu evlilikle alakalı. siz daha birbirinize alışamazken bi de bebek stresi eklenirse tabi ki aranız bozulur, soğukluk girer. çok basit bi mantığı kuramıyorsunuz.
Korkma canımm. Sende o annelik duygusu/içgüdüsü /isteği yok mu? Kendine güveniyor musun? Sorun yokBende öyle dusunuyorum ama insanlar o kadar karsı ki ve acılan konular o kadar çok ki korktum..
Bende bir olmadıgının farkındayım ve cok ciddiyim öyle yarım saat degil onu alır ve gidene kadar ilgilenir o derece seviyorbaşkasının bebeğine yarım saat bakıp mıncıklamakla bir değil bebek sahibi olmak.yani forumda yazılanları aratırsan genel sorunlar belli.aç aç oku.
Öteki konunuzada cevap yazmıştım. Hamileliğimde sadece koku hassasiyetim oldu. Onun dışında bi sorun yaşamadım. Kızım doğduktan sonra bir ay kadar zaten yeni düzene alışmaya çalışıyoduk klasik lohusalık hali. Eşim bana çok yardımcıydı halada yardım eder. Sonrası zaten rayına oturdu. Evimize neşe geldi diyoruz biz.Diğer konumda bebek istedigimizi ama etrafımızdaki insanların erken oldugunu söylediklerini yazmıstım.
Biz eşimle 3 yıl sevgili kaldık daha sonra evlendik. 7 aylık evliyiz ben 24 eşim 28 yaşında. Bu ay hamile olma ihtimalim var %50. Her neyse size sormak istedigim bebekli aileler hep mi mutsuzsunuz? Burada acılan konulardan anladıgım bu ve korktum açıkcası. Mutlu olan birileri yok mu? Eşim baskasının bebeğine bile bakar kucagından indirmez yemek yedirir bize bebekli aile geldiginde. Hatta bebegi özledim gidip görsek mi? der. Ben bana yardımcı olacagına eminim ama çocuk olunca birbirinizle ilgilenemiyorsunuz fazla. Öncelik hep bebek oluyor biliyorum. Bu araya soğukluk mu sokuyor? Neden böyle mutsuz oluyorsunuzkorktum ben
Lütfen çok erken bebek için yazmayın bunu herkes söylüyor ama bunu istiyoruz. Sadece diğerine cevap verirseniz cok sevinirim
Ayyy çok güzel masallahSadece daha gezip görün amaçlı yazılmıştı çoğu yorumlar... Sevgili olup gezmek ayrı evli olup gezmek ayrı.. Tabi ki çocukla da gezersin hamileyken de gezersin... Saçma saçma şeyler sorma neye karar verirseniz onu yapın canım ❤
İlgi demişsin.. Eşim şimdiden işe giderken önce karnımı sever sonra beni öper gider, şimdiden pabucumu dama attı. Ama ben buna üzülmüyorum daha çok seviniyorum..
Milleti neden tersliyorsunuz. İsteyen istediği konuya istediği yorumu yapar. Onlara anlamıyorsunuz deme hakkınız yok. Allah allah bir de konu sahibi tribi yiyoruz.HEp aynı tür cevaplar ya yazdıklarımı anlamıyor musunuz? Ben size yapayım mı veya yapmamayım mı diye soru sormuyorum evlilik bu yuzden mi bozuluyor diyorum. Allah allah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?