Bebek nazarlayan insanlardan nefret ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün migrosa gittik 50-60 yaşlarında açık bir bayan dikkatimi çekti kremleri açıp açıp deniyor eline yüzüne sürmüş bir iki dk önce de parlıyor yani kadın kremden. Bi yandan alışveriş yapıyorum bi yandan da kadını takipliyorum daha napıcak acaba diye. Bu defa da küçük zeytinyağlarının kapaklarını açmaya çalışırken gittim bir iki adım yanına uyardım nazikçe
-açmayın güvenlik badrolleri yırtılırsa kimse almaz onları dedim
Birden dibime kadar geldi gözlerimin içine bakarak yoook dedi açmıyorum ki açarsam dökülür. Cadı gibi bişey zaten irkildim.
Sonra bebeğime doğru eğildi bebek arabasında uyuyodu aaay bebek mi o ne güzel uyuyo bebek dedi. Sonra da ben bi sigara alıcam çıkıcam zaten dedi aldı ve gitti. Eve geldik çocuk uyandı ağlamasını susturamıyoruz. Resmen maşallah falan demeden söyledi ya çocuğa. Pislik.. aklî dengesi bozuk kadın. Keşke şikayet etseydim ne bileyim yaşlı diye kendim uyarayım belki bilmiyordur diye.
niye açık diye belirtme ihtiyacı hissettiniz ki tavrınız hiç hoş değil bebek de nazardan falan değil de annesinin ayrıştırıcı tavırlarından rahatsız olmuştur kadın bebeğinize iltifat etmiş teşekkür edin geçin yaptığı hareket için de görevlilere haber vermeniz yeterliydi zten hiç tanımadığınız bir insanı cadı falan gibi dış görünüşü nedeniyle hakaret etmenizi çok ayıpladım

Açık bir bayan derken? Siz kadınları açık kapalı diye mi tanımlarsınız hep? Bir çocuk sizde mi var? Benimde bebeğim var. Geçen gün vergi dairesine götürdüm. Abartmıyou 20 tane kadın kalktı masasından. kucaktan kucağa gezdi. Mikrop kapar mı acaba diye endişe ettim henüz 4 aylık çünkü. nazar gelmedi aklıma😂😂😂 bak görüyor musun maşallah diyen de olmadı. Sen bak bir atak haftasında mı senim ufaklık😂
Ya bıktım ha bende açığım onu öylesine tanımlamak için yazdım 😀 bende normalde sevdiririm bebeği sakınmam saklamam yalnız uyurken bir de üstüne maşallah demeden bakan insanlardan uzak durmaya çalışıyorum. Bi de çok ağladı ya hiç böyle ağlamazdı bi an ondan mı oldu nazar mı oldu diye içlendim. Tamam bi bebek bende değil biliyorum da burda anlatmak istediğim farklıydı.

Evet ama yine de maşallah denmesi taraftarıyım, niye demiyor bazı insan ya 😔

Arkadasim gercekten ciddi misin? Ben de cogu zaman masallah demem. Kafamda milyon tane tilki dolasir cunku. Kimsenin hayati senin cocugundan ibaret degil. Tek doguran sen degilsin emin ol :)

Arkadasim gercekten ciddi misin? Ben de cogu zaman masallah demem. Kafamda milyon tane tilki dolasir cunku. Kimsenin hayati senin cocugundan ibaret degil. Tek doguran sen degilsin emin ol :)
Biliyorum ama etkileniyorum ben sanki onu bana huzursuzluk vermek için yaptı gibi kadın sırf kendini uyardım diye.

Nazar degil de ben negatif elektrik diyorum. Kızım da tecrube ettim bunu, ben kimin yanında huzursuz olursam, kimden kötü elektrik alırsam kızıma da yansıyor sanki bu huzursuz oluyor. Nazar için de kızınıza sabah uyandığında, dısarı cıkarken, gece yatmadan önce Felak, nas, ayetel kürsi okuyun. Allah kötülüklerden korusun inşallah yavruyu

Biliyorum ama etkileniyorum ben sanki onu bana huzursuzluk vermek için yaptı gibi kadın sırf kendini uyardım diye.
Sanki kadın elf gözlü legolas. Siz kızdırdınız diye bebeginize nazar gönderecek. İlahi 😊 azcık pozitif olun

Nazar degil de ben negatif elektrik diyorum. Kızım da tecrube ettim bunu, ben kimin yanında huzursuz olursam, kimden kötü elektrik alırsam kızıma da yansıyor sanki bu huzursuz oluyor. Nazar için de kızınıza sabah uyandığında, dısarı cıkarken, gece yatmadan önce Felak, nas, ayetel kürsi okuyun. Allah kötülüklerden korusun inşallah yavruyu
Teşekkür ederim aynen bunu anlatmak istemiştim, ama burdakiler neden açık demişim kadına diye takıldı. Bende açık bir bayanım.

Herkes dalgaya almış ama bilmiyorum çocuğu susturamadık işte. Yıldızım düşük benim de. Çok etkileniyorum böyle olaylardan. Ve üzülüyorum. Açık bayan yazmışım diye de takılan var bende açığım yani ne var ki bunda öyle açıkladıysam 😌 Nazara da inanıyorum ben yani madem yok duaları neden var demi
Ya ikide bir aynı cümleyi kurup durmasana. Madem nazar yok duaları neden var cümlesi nazara pozitif bir açıklama getirmiyor.
Madem nazar yok duaları neden var = madem allah yok bu dağları kim yarattı
Hayatımda gördüğüm en mesnetsiz iddiayı malesef yorumları okurken sayende 5 kez okudum yahu

Bilimsel olarak da nazarın varlığı ispatlandı. Bakıştaki enerjidir nazar. Kotu bakışlar malesef insani etkiler.
Dikkat edin yaşamışsınızdır mutlaka.
Bazen sevilen bir eşya övünsün bazıları tarafından eşya bile zarar görebiliyor insan mi nazardan zarar görmeyecek?
Bilimsel olarak kanıtlandı demişsiniz, akademik bir makale, bu makalenin yayımlandığı bir bilim dergisi veya bir kaynak rica ediyorum.

Şu konuları açık, kapalı, abdestli namazlı ayrıntılarını eklemeden açsak, insanları sadece insan olarak ele alsak daha güzel olur.

Nazara inanıyorum ama her çocuğa ay ne güzel diyen kişinin de nazarı değecek diye birşey yok. Cocuk bu ağlar, susar, uyur, uyumaz.

Kadını şikayet etseydiniz kapakları açtığı için, arkasından bu kadar kötü laf söyleyeceğinize.

İnsanlara iltifat etmeye de gelmiyor, bende artık korkar oldum.Geçen bir akrabamın kızı büyümüş, en son küçükken görmüştüm, "ne kadar güzel görünüyor" dedim, kadın güzel görünmüyor güzel zaten dedi çıktı.En iyisi insanın ağzını sıkı sıkı kapatması sanırım.Sonra arkadan "cadı gibi bir kadın" filan deniyor.

Kadini oyle bi anlatmissiniz ki sivri burunlu kocaman siyah bir beni olan kafasinda sapkasiyla bayagi bildigimiz cadi canlandi gozumde tovbeler olsun

Nazar diye birsey var evet fakat simsek enerjisi gibi bi anda dogrultup zarar verebildigimiz bir enerji degildir bu

Kadini ozel gucleri olan bayagi buyucu cadi ilan etmissiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X