- Konu Sahibi Yakud-u Anka
niye açık diye belirtme ihtiyacı hissettiniz ki tavrınız hiç hoş değil bebek de nazardan falan değil de annesinin ayrıştırıcı tavırlarından rahatsız olmuştur kadın bebeğinize iltifat etmiş teşekkür edin geçin yaptığı hareket için de görevlilere haber vermeniz yeterliydi zten hiç tanımadığınız bir insanı cadı falan gibi dış görünüşü nedeniyle hakaret etmenizi çok ayıpladımBugün migrosa gittik 50-60 yaşlarında açık bir bayan dikkatimi çekti kremleri açıp açıp deniyor eline yüzüne sürmüş bir iki dk önce de parlıyor yani kadın kremden. Bi yandan alışveriş yapıyorum bi yandan da kadını takipliyorum daha napıcak acaba diye. Bu defa da küçük zeytinyağlarının kapaklarını açmaya çalışırken gittim bir iki adım yanına uyardım nazikçe
-açmayın güvenlik badrolleri yırtılırsa kimse almaz onları dedim
Birden dibime kadar geldi gözlerimin içine bakarak yoook dedi açmıyorum ki açarsam dökülür. Cadı gibi bişey zaten irkildim.
Sonra bebeğime doğru eğildi bebek arabasında uyuyodu aaay bebek mi o ne güzel uyuyo bebek dedi. Sonra da ben bi sigara alıcam çıkıcam zaten dedi aldı ve gitti. Eve geldik çocuk uyandı ağlamasını susturamıyoruz. Resmen maşallah falan demeden söyledi ya çocuğa. Pislik.. aklî dengesi bozuk kadın. Keşke şikayet etseydim ne bileyim yaşlı diye kendim uyarayım belki bilmiyordur diye.