- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisin tatlim ama bilmiyorum hic yer degistirmiyo bu cocuk surekli ayni sekil..o yuzden karamsar oldum.. doktorum istersem popodan dogum yapabilecegimi soyledi ama tirstimHelak olcak bişey yok bunda yahu. Bu ne stres? Daha çoook var doğuma. 39. Haftada döndü arkadaşımın bebeği. Dönmezse de sezeryan olursunuz. Dünyanın sonu değil ya. Öyle ya da böyle o çocuk ordan çıkacak sonuçta bi şekilde. Sağlıkla gelsin inş. Asıl önemli olan bu![]()
Tabii cnm hersey nasip kismet..zorluyo birde beni cokca..bu pozisyonda olmasi pekbiseyde yiyemiyorum zor geciyo o yuzden..Benimkide ters duruyordu.24haftalikken döndü.Evde yalnizdim cok agrili oldu.Sizinki baya büyümüş yeri daraldigindan donmeyebilir.siz hayurlisini dileyin.Normal olmazsada üzülmeyin.Benimki döndü 12 saat normali bekledim tam 10cm açılma oldu.Oglum karnimda kakasini yapti.Hayati ridk olustu.Acil sezeryan oldum.Kismette ne varsa o olur.Hayirlisini dileyin.Saglicakla al kucagina bebisini canim
Benim de karnım çok ağrıyorTabii cnm hersey nasip kismet..zorluyo birde beni cokca..bu pozisyonda olmasi pekbiseyde yiyemiyorum zor geciyo o yuzden..
Bende zor geciriyorum.. bir dilim ekmekten sonra dunyayi yemis gibiyim.. ve hsla bulantilarim var bu yuzden sanirim.. ben birazda geriye kalan haftalarimda rahat etmek icin belki bi tiyonuz vardir dedim..benim ilk bebegim hep normal di basi aşağıda ona ragmen farkli sebeplerden sezeryan oldum ikinci oğlum son haftaya kadar dönmedi sezeryan olacagi için çok ta ilgilenmedim ama kafasi kaburgama batiyordu cok zor gecirdim son iki ayi ama bebek bu son haftada dönen bebekler duydum endise edecek bisey yok saglikla kucaginiza alin insallah
Hadi ins o zamana kalmadan donsun bizimkide tabii hayirlisiValla son ayında döneni de gördüm, doğum anında döneni de.. Bayılıyorum bu anne karnında ki şapşiklere..![]()
Erken mi? Seninki dondu mu? Ben birazda surekli ayni pozisyonda diye dert ettim.. gebeligin basindan beri ayni duruyo o yuzden dusundum., yoksa tabiiki dunyanin sonu degil sezeryan.. ama buyudukcede yerlerj daraliyoDaha erken değil mi zaten. Ben 33 34 döner diye tahmin ederdim hep. Anca Doğum kanalına inmeye başlamaz mı bu bebelerdöndüğünde nasıl hissediyoruz peki ya da hissediyor muyuz
![]()
maalesef canim onun için ben bisey bulamadim hatta dik oturamiyodum hic belime yastik koyarak uzaniyodum ama bebek dogunca bunlarin hepsini unutuyosun inan bol bol dinlen uyu hatta stres bebegide etkiler sagligi yerinde olsun varsin ters dursunBende zor geciriyorum.. bir dilim ekmekten sonra dunyayi yemis gibiyim.. ve hsla bulantilarim var bu yuzden sanirim.. ben birazda geriye kalan haftalarimda rahat etmek icin belki bi tiyonuz vardir dedim..
Orasi oyle canim..bakalim hayirlisi..maalesef canim onun için ben bisey bulamadim hatta dik oturamiyodum hic belime yastik koyarak uzaniyodum ama bebek dogunca bunlarin hepsini unutuyosun inan bol bol dinlen uyu hatta stres bebegide etkiler sagligi yerinde olsun varsin ters dursun
Canım döndüğünü sanmıyorum zaten belirtileri ne onu da bilmiyorum. Tekmelerini farklı bölgelerden hissediyorum gün içinde ama onda da suda dönüyordur anca minik. Daha çok aşağıda hissetmiyorum bebişi yukarda halaErken mi? Seninki dondu mu? Ben birazda surekli ayni pozisyonda diye dert ettim.. gebeligin basindan beri ayni duruyo o yuzden dusundum., yoksa tabiiki dunyanin sonu degil sezeryan.. ama buyudukcede yerlerj daraliyo
Ilk bebeginse yukarda hissetmeyebilirsin yukarda.. vucut aciliyo..ben her tarafta hissediyorum.. kollariyla vuruyodur yukari.. asagda resmen batma oluyo o zaman ayak oynatiyodur herhalde.. helebide poposunu dayiyo iyice o zaman resmen etim aciyo disardan bile dokununca.. belirti olmuyoki herkeste.. bazen bi bakmissin donmus oluyoCanım döndüğünü sanmıyorum zaten belirtileri ne onu da bilmiyorum. Tekmelerini farklı bölgelerden hissediyorum gün içinde ama onda da suda dönüyordur anca minik. Daha çok aşağıda hissetmiyorum bebişi yukarda hala
Yanlış biliyorsam özür dilerim ama 36. haftaya kadar bebeğin ters durmasını dert etmek erken diye biliyorum, dönmeme riski de var gerçi ama 36. haftaya kadar döner diye düşünüyorum, doktorunuzda size şimdilik endişenin yersiz olduğunu söylemiştir mutlaka, sorun var, bebek dönmüyor, bu durumda bebeği döndürmek için dışarıdan müdahale etmeliyiz veya sezaryen olmalısınız diyebilmeleri için 36. haftayı doldurmanız lazım, siz ne yapmalısınız konusunda 2 yöntem var, biri bebekle konuşmak, bebekler anne karnında anne babasının seslerini tanıyor, tanıdıkları bu seslere hassas oluyorlar ve sesin geldiği tarafa doğru dönüyorlar, garip gibi gelebilir ama uzmanlarca kabul görmüş bir tekniktir, eşiniz ve siz konuşun, rahatlatıcı müzikler dinletin, birde şu hareketi yapın ama belinize destek olacak yastık vb birşey koyarak ve tabii ki mutlaka doktorunuza danışarak, bu egzersiz de bebeğin dönmesine yardımcı oluyormuş.Hadi ins o zamana kalmadan donsun bizimkide tabii hayirlisi
Ben biliyorumda daga erken oldugunu.. ikinci oglum hep bas asagdi o yuzden hic dert etmedim o zaman bu durumu.. zaten gebelik boyuda oyle kaldi sukur.. bu da hic kipirdamiyo yeri rahat galiba :) daha zaman var biliyorum ama hic donmemis olmasindan dolayi tedirgin oldum.. zaten donmezsw o haftalarda disardan mudahaleyle donmesi icin ugrasilcak,, o da olmazsa ya sezeryan ya da popodan dogum.. kibu beni cok korkutuyor.. gerci hepsinden korkuyorum yaaa ):Yanlış biliyorsam özür dilerim ama 36. haftaya kadar bebeğin ters durmasını dert etmek erken diye biliyorum, dönmeme riski de var gerçi ama 36. haftaya kadar döner diye düşünüyorum, doktorunuzda size şimdilik endişenin yersiz olduğunu söylemiştir mutlaka, sorun var, bebek dönmüyor, bu durumda bebeği döndürmek için dışarıdan müdahale etmeliyiz veya sezaryen olmalısınız diyebilmeleri için 36. haftayı doldurmanız lazım, siz ne yapmalısınız konusunda 2 yöntem var, biri bebekle konuşmak, bebekler anne karnında anne babasının seslerini tanıyor, tanıdıkları bu seslere hassas oluyorlar ve sesin geldiği tarafa doğru dönüyorlar, garip gibi gelebilir ama uzmanlarca kabul görmüş bir tekniktir, eşiniz ve siz konuşun, rahatlatıcı müzikler dinletin, birde şu hareketi yapın ama belinize destek olacak yastık vb birşey koyarak ve tabii ki mutlaka doktorunuza danışarak, bu egzersiz de bebeğin dönmesine yardımcı oluyormuş.
Eki Görüntüle 2032606