Bebek ne zaman doner?

Dondugunu hissettim sanki cnm, sonra ultrasona girdim bi kac gun sonra.. donmus dedi doktorum.. dedim demekki agrim ondanmis..
Çok sevindim canım darısı bizlere benimkide geçen döndü sanki rahatım şimdi nasıl bilemem normal doğum mu olacak seninki

Kizlar bugun kontrolum vardi ve ne gorelim? Bizim bebek geri ters donmus :( soklara girdim agladim bile..Allaha hos varsin..ben dogumu beklerken sezeryan olma ihtimalim artti suanda.. muhim olan sagliklica kurtulmak tabii ama cok uzuldum.. vardir bi hayir diyorum tabii ama cok korkuyorum.. nolur bana sezeryan dogumun iyi yanlarini anlatin, buna ihtiyacim var galiba :(

Kizlar bugun kontrolum vardi ve ne gorelim? Bizim bebek geri ters donmus :KK43: soklara girdim agladim bile..Allaha hos varsin..ben dogumu beklerken sezeryan olma ihtimalim artti suanda.. muhim olan sagliklica kurtulmak tabii ama cok uzuldum.. vardir bi hayir diyorum tabii ama cok korkuyorum.. nolur bana sezeryan dogumun iyi yanlarini anlatin, buna ihtiyacim var galiba :KK43:
Canım hiç üzülme son anda ne olur belli olmaz inşallah sancilarla beraber bebek tekrar döner sezaryen olmadım ama tek iyi yanı bebeğin riske girmemesi ve sancı cekmemen inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canim

Canım hiç üzülme son anda ne olur belli olmaz inşallah sancilarla beraber bebek tekrar döner sezaryen olmadım ama tek iyi yanı bebeğin riske girmemesi ve sancı cekmemen inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canim
Sagol canim yarin dogum gunu olmasi gerekiyodu.. supriz oldu son anda dedigim gibi.., nasil olcak ne olcak kac haftada iyilesirim kafamda deli sorular.. jinekologuma gidicem birazdan karar vericez kismetse :( bi kac hafta olsaydi gene doner belki derdim ama 1 gun kalmis :(

Sagol canim yarin dogum gunu olmasi gerekiyodu.. supriz oldu son anda dedigim gibi.., nasil olcak ne olcak kac haftada iyilesirim kafamda deli sorular.. jinekologuma gidicem birazdan karar vericez kismetse :KK43: bi kac hafta olsaydi gene doner belki derdim ama 1 gun kalmis :KK43:
Neden 1 gün canım acilman mi var sancin mi belki bir kaç gün geç doğacak

Neden 1 gün canım acilman mi var sancin mi belki bir kaç gün geç doğacak
Olabilirde hani soylenilen tarih yarin oldugu icin.. illa yarin dogacak doye birsey yok.. popodan dogumu dusun diyolar ama ondanda korkuyorum.. o kadar agri cekip sanci cekip genede sezeryan olmakta var isin ucunda.. bastan sezeryan yapin desem bilemiyorum.. her iste hayir vardir, Allahin dedigi olur

Olabilirde hani soylenilen tarih yarin oldugu icin.. illa yarin dogacak doye birsey yok.. popodan dogumu dusun diyolar ama ondanda korkuyorum.. o kadar agri cekip sanci cekip genede sezeryan olmakta var isin ucunda.. bastan sezeryan yapin desem bilemiyorum.. her iste hayir vardir, Allahin dedigi olur
Canım bebek kaç kilo duruşu saf makat mi biliyorsun 3 çeşit makat pozisyonu var doktoruna güveniyorsan normal doğum imkanı varsa denemeye değer bence yine de hayırlısı olsun

Canım bebek kaç kilo duruşu saf makat mi biliyorsun 3 çeşit makat pozisyonu var doktoruna güveniyorsan normal doğum imkanı varsa denemeye değer bence yine de hayırlısı olsun
Tam bilmiyorum birazdan randevum var, cocuk biraz iri galiva 2 defa seker testi yapildi bu yuzden. bu yuzden normalede cesaret edemiyorum.. pozisyonu nasil tam olarak birazdan ogrencez kismetse..hayirlisi olsun demekten baska bisey gelmiyo elimden

Back
X