- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
Kız canımSuanlik fazla heyecan yok :) oglan.seninki ne

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız canımSuanlik fazla heyecan yok :) oglan.seninki ne
Kız canım![]()
Sağ ol canım hepimizin inşallahNe guzel ALLAH bagislasin :)
Vala canikim 28 haftalikken gitmistim donmemisti daha suan 32 haftaligim.daha hastaneye gitmedim insallah donmustur :) senindemi bebegin ters yoksa
Evet cok sukur dondu canim.. cok agri oldu..Canım bebeğin döndü mü acaba
Ağrı derken canımEvet cok sukur dondu canim.. cok agri oldu..
Dondugunu hissettim sanki cnm, sonra ultrasona girdim bi kac gun sonra.. donmus dedi doktorum.. dedim demekki agrim ondanmis..Ağrı derken canım
Çok sevindim canım darısı bizlere benimkide geçen döndü sanki rahatım şimdi nasıl bilemem normal doğum mu olacak seninkiDondugunu hissettim sanki cnm, sonra ultrasona girdim bi kac gun sonra.. donmus dedi doktorum.. dedim demekki agrim ondanmis..
Kismetse evet donmeseydi sezeryan dusunuyodu doktorum..farketmiyo her sekilden korkuyorumÇok sevindim canım darısı bizlere benimkide geçen döndü sanki rahatım şimdi nasıl bilemem normal doğum mu olacak seninki
Korkma canım Allah yardımcımız olur inşallah güzel düşünKismetse evet donmeseydi sezeryan dusunuyodu doktorum..farketmiyo her sekilden korkuyorum
Amin canim insaAllah.. az kaldi ya bana onsan heyecan yapiyorum isteKorkma canım Allah yardımcımız olur inşallah güzel düşünsağlıkla kucağına alırsın inşallah
Canım hiç üzülme son anda ne olur belli olmaz inşallah sancilarla beraber bebek tekrar döner sezaryen olmadım ama tek iyi yanı bebeğin riske girmemesi ve sancı cekmemen inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canimKizlar bugun kontrolum vardi ve ne gorelim? Bizim bebek geri ters donmussoklara girdim agladim bile..Allaha hos varsin..ben dogumu beklerken sezeryan olma ihtimalim artti suanda.. muhim olan sagliklica kurtulmak tabii ama cok uzuldum.. vardir bi hayir diyorum tabii ama cok korkuyorum.. nolur bana sezeryan dogumun iyi yanlarini anlatin, buna ihtiyacim var galiba
![]()
Sagol canim yarin dogum gunu olmasi gerekiyodu.. supriz oldu son anda dedigim gibi.., nasil olcak ne olcak kac haftada iyilesirim kafamda deli sorular.. jinekologuma gidicem birazdan karar vericez kismetseCanım hiç üzülme son anda ne olur belli olmaz inşallah sancilarla beraber bebek tekrar döner sezaryen olmadım ama tek iyi yanı bebeğin riske girmemesi ve sancı cekmemen inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canim
Neden 1 gün canım acilman mi var sancin mi belki bir kaç gün geç doğacakSagol canim yarin dogum gunu olmasi gerekiyodu.. supriz oldu son anda dedigim gibi.., nasil olcak ne olcak kac haftada iyilesirim kafamda deli sorular.. jinekologuma gidicem birazdan karar vericez kismetsebi kac hafta olsaydi gene doner belki derdim ama 1 gun kalmis
![]()
Olabilirde hani soylenilen tarih yarin oldugu icin.. illa yarin dogacak doye birsey yok.. popodan dogumu dusun diyolar ama ondanda korkuyorum.. o kadar agri cekip sanci cekip genede sezeryan olmakta var isin ucunda.. bastan sezeryan yapin desem bilemiyorum.. her iste hayir vardir, Allahin dedigi olurNeden 1 gün canım acilman mi var sancin mi belki bir kaç gün geç doğacak
Canım bebek kaç kilo duruşu saf makat mi biliyorsun 3 çeşit makat pozisyonu var doktoruna güveniyorsan normal doğum imkanı varsa denemeye değer bence yine de hayırlısı olsunOlabilirde hani soylenilen tarih yarin oldugu icin.. illa yarin dogacak doye birsey yok.. popodan dogumu dusun diyolar ama ondanda korkuyorum.. o kadar agri cekip sanci cekip genede sezeryan olmakta var isin ucunda.. bastan sezeryan yapin desem bilemiyorum.. her iste hayir vardir, Allahin dedigi olur
Tam bilmiyorum birazdan randevum var, cocuk biraz iri galiva 2 defa seker testi yapildi bu yuzden. bu yuzden normalede cesaret edemiyorum.. pozisyonu nasil tam olarak birazdan ogrencez kismetse..hayirlisi olsun demekten baska bisey gelmiyo elimdenCanım bebek kaç kilo duruşu saf makat mi biliyorsun 3 çeşit makat pozisyonu var doktoruna güveniyorsan normal doğum imkanı varsa denemeye değer bence yine de hayırlısı olsun