- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
Tamam canım pozisyonu kilosunu falan sor zaten Dr sana anlatır her şeyi beni haberdar et inşallah güzel haberlerle gelir bebişTam bilmiyorum birazdan randevum var, cocuk biraz iri galiva 2 defa seker testi yapildi bu yuzden. bu yuzden normalede cesaret edemiyorum.. pozisyonu nasil tam olarak birazdan ogrencez kismetse..hayirlisi olsun demekten baska bisey gelmiyo elimden
Allah razi olsun canim, ins. Sag salim hayirlica kucagima alirim :) cok ozledim onu cunku :)Tamam canım pozisyonu kilosunu falan sor zaten Dr sana anlatır her şeyi beni haberdar et inşallah güzel haberlerle gelir bebiş
Canım ne yaptın geldi mi bebiş yoksaAllah razi olsun canim, ins. Sag salim hayirlica kucagima alirim :) cok ozledim onu cunku :)
Sen yazdiginda gelmemisti daha simdi kollarimda kuzum :) Rabbim tum isteyenlere versin, verdiginide bi avazda kurtarsin.Canım ne yaptın geldi mi bebiş yoksa
Ay canım nasıl sevindim içim kıpır kıpır oldu çok şükür Allah bağışlasın çok mutlu oldum adına ne güzel kurtuldun ameliyattan gözün aydın inşallah darısı başımıza bizlere de dua et canım sağlıkla büyütSen yazdiginda gelmemisti daha simdi kollarimda kuzum :) Rabbim tum isteyenlere versin, verdiginide bi avazda kurtarsin.
Bebegimi el hareketleriyle dondurmeyi basardilar cok sukur.. zaten baya agri ve sanci oldu sonrasinda.. 2 cm acilmam vardi ayni zamanda. Tekrar doner belki diye dogumun kendiliginden baslamasini beklemedik. dun suni sanciyla bebegimi cok sukur kollarima aldim.
Saolasin canim evet sukur kurtulduk, darisi sana ve diger hamile arkadaslara..Ay canım nasıl sevindim içim kıpır kıpır oldu çok şükür Allah bağışlasın çok mutlu oldum adına ne güzel kurtuldun ameliyattan gözün aydın inşallah darısı başımıza bizlere de dua et canım sağlıkla büyüt
Çok sağ ol canım kaç kilo bebiş acaba nasıl döndürdüler ya çok heyecanlıSaolasin canim evet sukur kurtulduk, darisi sana ve diger hamile arkadaslara..
Dogum esnasinda cok dua ettim cok :)
biraz agrilar dikisler zorluyo ama bunlarda lohusaligin şanındandır dimi :)
3700 dogdu teyzesi :)Çok sağ ol canım kaç kilo bebiş acaba nasıl döndürdüler ya çok heyecanlı
Evet canım sana doktorumun soyledigi şeyi soyluyum dikişlerini ıslak tutma eğer batikon verdiyse onunla sil vermediyse bırak idrarın değsin hemen iyileşiyor idrarla
Maşallah sana canım bak korkma Allah a bırak dedim bu kiloda bebeğin dönmesi baya zor normalde ama kısmet olunca Rabbim dön diyince hemen dönüyor nasıl beslendin anlatta kızım da biraz sana çeksin oyys nazardan uzak olsun inşallah3700 dogdu teyzesi :)
Oncesinde gobegimi sakinlestirmek icin bi ilac verdiler damardan, biraz kalp carpintisi yapiyo maalesef. Sonrasinda etkisini gosterince jinekolog iki eliyle tuttu poposundan ve sirtindan galiba kafayi geri asagiya cevirdi sag olsun:) ama oldum o gece agridan sancilar gelip gitti yarim saate bir. Zaten 2 cm acilmam vardi jinekolog ole demisti. Ertesi gun istersen dogurtalim seni dediler sabah erkenden gel dediler. Cocuk tekrar donerse tekrar ugrasirsin gibisinden. Derken dun erkenden geldik ve suni sanci verdiler.. derken bebegim cok sukur dogdu sag salim. Simdi dunyaya alismaya calisiyoruz :)
Karnından çevirdi değilmi aşağıdan değil3700 dogdu teyzesi :)
Oncesinde gobegimi sakinlestirmek icin bi ilac verdiler damardan, biraz kalp carpintisi yapiyo maalesef. Sonrasinda etkisini gosterince jinekolog iki eliyle tuttu poposundan ve sirtindan galiba kafayi geri asagiya cevirdi sag olsun:) ama oldum o gece agridan sancilar gelip gitti yarim saate bir. Zaten 2 cm acilmam vardi jinekolog ole demisti. Ertesi gun istersen dogurtalim seni dediler sabah erkenden gel dediler. Cocuk tekrar donerse tekrar ugrasirsin gibisinden. Derken dun erkenden geldik ve suni sanci verdiler.. derken bebegim cok sukur dogdu sag salim. Simdi dunyaya alismaya calisiyoruz :)
Zor degilmis 3. Cocuk olunca :) yer genislemis oluyomus :) 3 cocuk dogurdum hepsinin gebeligide farkliydi dogumlarida.. bosuna 5 parmagin 5 i bir degil demiyolar :) bebegin buyusun diye mi soruyosun canim? Buyuk bebek iyi birsey degilki canim yaaMaşallah sana canım bak korkma Allah a bırak dedim bu kiloda bebeğin dönmesi baya zor normalde ama kısmet olunca Rabbim dön diyince hemen dönüyor nasıl beslendin anlatta kızım da biraz sana çeksin oyys nazardan uzak olsun inşallah
Haa canım ben ilk doğum sandım ondan evet ikinci üçüncü farklı oluyor ilkinde direkt sezaryn canım biraz toplu doğsun ya ilki 2 kilo doğdu halende zayıf çok severim tombiş çocukları bı de erken doğum riskim var ne kadar kilo alsa o kadar iyi her şeyin hayırlısı artık benimki de bı ters bı düz doğuma kadar ne olacak belli değilZor degilmis 3. Cocuk olunca :) yer genislemis oluyomus :) 3 cocuk dogurdum hepsinin gebeligide farkliydi dogumlarida.. bosuna 5 parmagin 5 i bir degil demiyolar :) bebegin buyusun diye mi soruyosun canim? Buyuk bebek iyi birsey degilki canim yaadogunca dunyada buyusun :) iyi beslenemedim aslinda, son gune kadar bulantim vardi birazda o yuzden..istahsizdim diyebilirim..
Buarada evet jinekolog karnimin uzerinden cevirdi bebegi.. kalp atisi dizisinde gormustum ve bu kadarda olmaz demistim :) kendim yasadim simdi inandim iste :)
Senin 2. Bebek mi? Neden direkt sezeryan canim? Halbuki ilk cocuk kanallari aciyo digerleri daha cabuk geliyo.. dogum her turlu zor tabiiki ama o ilkini yasaman gerekiyo...bunda ben 2 defa seker testi yaptirdim 3. Yapmak istediler ben istemedim..sonuclar iyiydi digerlerinde.. bebegin 40 haftanin son gunune kadar bekledi o yuzden daha agir bekliyodum.. bu da ultrasondaki bilgilerin cok fazla guvenilir olmadigini gosteriyorHaa canım ben ilk doğum sandım ondan evet ikinci üçüncü farklı oluyor ilkinde direkt sezaryn canım biraz toplu doğsun ya ilki 2 kilo doğdu halende zayıf çok severim tombiş çocukları bı de erken doğum riskim var ne kadar kilo alsa o kadar iyi her şeyin hayırlısı artık benimki de bı ters bı düz doğuma kadar ne olacak belli değil
Eksik yazmışım canım eğer seninki ilk olsaydı sezaryn olurdu diyecektim doktorlar ugrasmiyor pek ters çocukla burda öyle gördüm yani bu yüzden ünv Hastanesi'ne gidiyorum oradaki doktorlar daha ilgili daha olumlu evet canım ikinci inşallah buda normal olacak ama bu da zayif sanki karın çevresi geriSenin 2. Bebek mi? Neden direkt sezeryan canim? Halbuki ilk cocuk kanallari aciyo digerleri daha cabuk geliyo.. dogum her turlu zor tabiiki ama o ilkini yasaman gerekiyo...bunda ben 2 defa seker testi yaptirdim 3. Yapmak istediler ben istemedim..sonuclar iyiydi digerlerinde.. bebegin 40 haftanin son gunune kadar bekledi o yuzden daha agir bekliyodum.. bu da ultrasondaki bilgilerin cok fazla guvenilir olmadigini gosteriyor
Canim sunu anladim ben, annenin yemesiyle cok alakali degilbu kilo olayi.. ilk cocugumda 25 kilo aldim oglum 3200 dogdu.. bunda 10-15 kg arasi aldim 3700 dogdu:) orantili degil o yuzden.. son gune kadar midembulandi bunda yiyebilseydim belki alirdim belki gene bi 25 kg. Sen aldiris etme her zmn ultrasona.. gun icinde normal ne yiyeceksen ye kisitlama kendini...asiri yiycem diye abartmaya gerek yokki, ne alcaksa sliyo zaten bebek :)Eksik yazmışım canım eğer seninki ilk olsaydı sezaryn olurdu diyecektim doktorlar ugrasmiyor pek ters çocukla burda öyle gördüm yani bu yüzden ünv Hastanesi'ne gidiyorum oradaki doktorlar daha ilgili daha olumlu evet canım ikinci inşallah buda normal olacak ama bu da zayif sanki karın çevresi geri
Aynen canımCanim sunu anladim ben, annenin yemesiyle cok alakali degilbu kilo olayi.. ilk cocugumda 25 kilo aldim oglum 3200 dogdu.. bunda 10-15 kg arasi aldim 3700 dogdu:) orantili degil o yuzden.. son gune kadar midembulandi bunda yiyebilseydim belki alirdim belki gene bi 25 kg. Sen aldiris etme her zmn ultrasona.. gun icinde normal ne yiyeceksen ye kisitlama kendini...asiri yiycem diye abartmaya gerek yokki, ne alcaksa sliyo zaten bebek :)
Cok sukur ben kurtuldum darisi sana ve tum gebelere olsun :)
Selam canim.. birsuru agri oluyoda gebelikte.. doktoruna sorman daha dogru olur.. bebegin artik buyuyo ve yeride daraliyo kendinede yer aciyo.. bunlardan kaybaklida olabilir. Dedigim gibi doktoruna sor ihmal etmeMerhaba ardaşlar.Yeni üye oldum.İnşallah hala buradasınız.Ben şu anda 26+3 günlük hamileyim ve 3.hamileliğim ve bebek ters.Bundan dolayımıdır bilmiyorum ama 3 aydır vajinamın dış yanakları ve üst bölgesinde şiddetli ağrılar var ne oturup kalka biliyorum nede yatakta pozisyon değiştirebiliyorum acaba sizlerde de böyle bir ağrısı olan var mı.Ben ne olduğunu bulamadım.Kullandığım ilaçlarda magnezyum, demir ve multivitamin şimdiden teşekkür ederim
:) masallh size. Benim doktorum da denemisti bebegimi dondurmeyi ama alan yok donmez dedi birakti sizin dondurebilmisler ne mutlu.3700 dogdu teyzesi :)
Ama soyle bir durum var.. bebek hic donmemisse zor olsbilir.. benimki dogumdan 2 gun once dondu biliyorum.. alani vardiki son anda geri ters donmustu.. hic donmeyen bebekle son anda fonen ayni olmaz. Benim birde 3. Bebegimdi:) masallh size. Benim doktorum da denemisti bebegimi dondurmeyi ama alan yok donmez dedi birakti sizin dondurebilmisler ne mutlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?