Bebek neden ultrasyonda görünmedi :/

Zeryya

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
468
226
18
Iyi aksamlar hanimlar, benim hamilelik tahminimce 4 haftalik cunku beta hcg 1629 cikti. Fakat bebek ultrasyonda görünmedi, neden olabilir? Normalde 4 haftalıkken görünüyormuş, yengemin görünmüş, benim neden görünmemis olabilir. Bu arada doktor 15 gün sonra kalp atislari icin gel dedi. Henüz ultrasyonda göremedim kalp atislari icin heyecanlanamiyorum bile neden acaba bilgisi olanlar yardimci olabilr mi lutfen?

Daha erken görünmesi için her insanın bünyesi aynı degil yengenizle aynı şekilde ilerlemez hamileliginiz boşuna kendinizi onunla karşılaştırıp stres yapmayın inşallah görünür bebişin ben ilk kontrole 6 haftalıkken gittim O zaman kese ve bebegi gördük 8 haftalık olunca da kalp atışı duyuldu

Karından baktıysa bu değerle görünmez

Alttan daha erken görünür bebek olmasa orada göremezdi. 6 haftalıkken gördüm 7.5 haftalıkken kalbini duyduk yengeniz bya erken görmüş

Alttan daha erken görünür bebek olmasa orada göremezdi. 6 haftalıkken gördüm 7.5 haftalıkken kalbini duyduk yengeniz bya erken görmüş
Anladim tesekkur ederim. Bi sorum daha olcak bugun baya yoruldum. Ve ikindi vakti acik kahverengi biraz fazla, aksam da kopkuyu yapiskan pihti gibi akinti geldi. Bu normal mi?

4 hafta çok erken lekelenme için de doktora gidin stres yapmayın çoğumuz gebeliğin başında bu tarz lekeler yaşıyoruz
Benim 5 haftalikti nokta kadar kese göründü sadece 7. Haftada bebek gozuktu

Anladim tesekkur ederim. Bi sorum daha olcak bugun baya yoruldum. Ve ikindi vakti acik kahverengi biraz fazla, aksam da kopkuyu yapiskan pihti gibi akinti geldi. Bu normal mi?
Bilemiyorum ama hamilelikte bildiğim akıntı olur

Lekelenme bazem olabiliyor ama pihti sekli biraz riskli. Yarina kadar beklemeyin. Doktora danisin. Bir dusuk baslangici ise ilacla durdurulur.benim durdurulmuştu. Ama erken mudahale önemli.
Esime söyledim, zaten randevumuz var gidecegiz dedi. Bende riskli oldugunu söyledim fakat gecstrdi. Sözde bide cok bebbegu istiyo. Bende ondan iyice uzaklastim bu umursamazligndan sobra. Ben o haldr ikeb eve bile gelmedi arkadaşlarlaydi. Tek basima da gidemezdim gecikti saat. Simdi ben ne yapayim kafam o kadar karisikki. Evlilgimi mi sorgulayayim , bebegime mi uzuleyim o kadar kötüyüm ki

Hepsi normal daha erken stress olma

Bazi insanlarin derileri kalin bazilarinin ise incedir.2-3 kilo bile fark eder baska biriyle kiyaslamayin ayrica o deger cok dusuk bi deger hersey normal doktorun panik yapman gereken bir durum olursa zaten soyler onlem alman icin bence stres yerine tadini cikar bu anlarin 3 aylik bebegimi daha simdi uyuttum hamile gunlerimi cok ozledim

Anladim, tesekkur ederim

Cok kötü zamnlar geciriyorum, hamileligimi öğrendiğinden beri dahada artti. Elimde degil cok üzülüyorum
Canım hamileliğin her evresinde bir sorun olabilir,ben öğrendiğimde 5 haftalıktı 1700 değerlerinde 1 haft sonra karından yine görünmedi alttan bakmasını ben istedim sen gibi evham yapmıştım ama boşa yapıyoruz hiç üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…