Bebek neden ultrasyonda görünmedi :/

Hayr üzüntümün sebebi bebek dgl baska sebepler ama neyse. Tsekkur ederim yardmci oldugunuz icin

Bendede görünmedi bebek korkma bidahakine görürsün canim suan 5 ayligim

Hayr üzüntümün sebebi bebek dgl baska sebepler ama neyse. Tsekkur ederim yardmci oldugunuz icin
Sorun her ne olursa olsun kendini üzme bebeğin için o daha çok küçük strese sokma tüm erkekler in anlayışsız bir yanı var hiç biri kusursuz değil ama bazen ufak tefek şeyleri gormememiz gerekiyor ondan bize anne diyorlar toparlayıcı role sahibiz

Tessekkur ederin hakli olabilirsiniz

GİTTİNİZ Mİ doktora erkekler senn hissettiğin gşibi hissedemiyor malesef senn evham yaptıgını düşünüyordur ama kanama leke önemli seyler bunu doktor sölediğimde duyarsa daha iyi olur bence

4 haftalık görünmesi imkansız kese 5. Haftada görünür 6 7 haftada kalp atışı duyulur bebeği bile göremezsin tam

GİTTİNİZ Mİ doktora erkekler senn hissettiğin gşibi hissedemiyor malesef senn evham yaptıgını düşünüyordur ama kanama leke önemli seyler bunu doktor sölediğimde duyarsa daha iyi olur bence
Hayr gidemedim henuz malesef bazi sorunlardan dolayi

Alttan daha erken görünür bebek olmasa orada göremezdi. 6 haftalıkken gördüm 7.5 haftalıkken kalbini duyduk yengeniz bya erken görmüş
Merhaba canım buyuk ıhtımalle gebe değilim faka icimde bi düşünce var 7 hafta once ılıskı yasadım 18 ekımde yanı dunde karından ultrason cekıldım eger gebe olmus olsaydım gec dollenme olsa dahı 7. Haftada en azından kese gorunurdu değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…