Doğuma Hazırlık Bebek odası, bebek eşyaları temizliği için doğal ürün tavsiyesi olanlar??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bulunurhintkumasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2014
534
246
53
İstanbul
Doğum yaklaşınca yeni mobilyayı temizleme, bebeklerin kıyafetlerini yıkayıp hazırlama telaşı yaklaşmış bulunmakta :) Tecrübeli anneler, bebek odasının temizliği ve kıyafetlerin yıkanması için hangi doğal ürünleri önerir acaba? Bebişleri kimyasallardan ne kadar uzak tutsak o kadar iyi.. :49:

ben sabun cevizi aldım 10-15 gündür kullanıyorum. 5-6 makine çamaşır yıkadım. kimyasal olmadığı için içim rahat ama malesef temizlemiyor :( eşimin gömlek, t-shirt yakalarındaki lekeler aynen kalıyor, ayrıca ter ve parfüm kokuları da kalıyor gibi geldi. sabun cevizi ile birlikte doğal ne kullanabilirim acaba? :(

kıyafetlerini yıkarkende biberon vs yıkarkende sirkeyı kullanmanızı tavsıye ediyorum, bebeğim bir yasında hala kullanıyorum
sadece sirke mi kullanıyorsunuz? ben sabun cevizi ile birlikte sirke kullanmayı denedim ama sonuç değişmedi. basit bir toz lekesi bile çıkmıyor çamaşırlardan, çamaşırlarım sadece su ile yıkanmış gibi çıkıyor, kullanan birileri varsa yardım edin lütfen. :(

Acaba lekeler icin kosla ile bekletip, iyice durulayip elle, makinaya atip sabun tozuyla yikarak olmazmi.

bebek teni hassasya o yüzden fazla kımyasal zarar verebılır, ılk üç ay elimde yıkadım bütün kyafetlerini dördüncü ayda makınaya attım,kendı kyafetlerimizle aynı anda yıkamıyorum ayrı yıkıyırun ama bur yasına gırdı ayurmama gerek yok artık

Back
X