Canim daha cinsiyetini bilmiyorsundur, erken degil mi oda icin?? Haa eğer kız veya erkeğin kullanabileceği oda yapacağım diyorsan beyaz renkte tercih edebilirsin.. veya krem , en azindan mobilya beyaz veya krem olursa halı,perde ve uyku setiyle canlandirabilirsinn :)
Canim daha cinsiyetini bilmiyorsundur, erken degil mi oda icin?? Haa eğer kız veya erkeğin kullanabileceği oda yapacağım diyorsan beyaz renkte tercih edebilirsin.. veya krem , en azindan mobilya beyaz veya krem olursa halı,perde ve uyku setiyle canlandirabilirsinn :)
:) mobilya konusunda ayni fikirdeyiz hehe.Tatlim ben 14 haftalikken ogrendim kızımın olacağını.Dr um % 110 kiz bu dedi hatta. Icim rahat o konuda.beyaz agirlikli düşünüyorum bende.hali ve perdelerini renkli yaparim odayi cok bogmam dedim ama nasip olursa tamamlaninca koyacagim buraya
Biraz gec gördüm tatlım kusura bakma. Bende beyaz olsun istiyorum bi markanin uyku setini aldim ve avize abajur perdeler hali kirli torbasi dahil var bu sete uyku icerikte. Onlarla uyumlandirmayi düşünüyorum maalesef ben çalıştığım için hafta ici birsey yapamıyorum ancak haftasonu ayarlayabiliyorum
Kızlar ben bebek odası yapmadım odama besik aldım mobilya besiklerden ama şimdi bebek için dolap almak istiyorum kendi mobilyamdan mı ek dolap alayım yoksa besıge uygun mu?birde 3 sene sonra oda yapıcam ama şimdi beşiğe uygun dolap alırsam oda yapacagım zmn o dolabı ne yapıcam çünkü renki krem ağaç modeli gibi.hani 3 yasında böyle süslü odslardan yaparım die düşünüyorum çok kararsızım fikir verir misiniz (