canım bende 24 cü haftamdayım. oda konusunda çok araştırma yaptım. erken belki ama çilekte indirim olduğu için beğendiğim bi model vardı bugün gidip aldım. ister 6 aylık olsun ister 9 aylık bişi olucağı var ise allah korusun oluyo. düşer bişi olur diye tereddüt etmedim hiç. bu hafta indirimler son bütçeniz ne bilmiyorum ama istersen bi gidip bak....
Ben de 26. haftama gırmek uzereyım.Bebek arabası ve oto koltugunu ananesı ve dedesı aldı hedıye olunca erken almayın demedım,besıgını henuz almadık.Doguma yakın tum harcamaları son ıkı aya yuklememek ıcın temel seylerı aldık bıberonu emzıgı bırkac tulum cıtcıtlı badı,malzeme cantası,ıkı paket bez bırkac tane önlük vs. Sımdılk bırsey almayı dusunmuyoruz.Bayramdan sonra 29. haftaya gırmıs olucaz o zamanda besıgını ve esyalarını koymak ıcın bı dolap ya da sıfonyer alacagız.Aslonda heveslenmıyor degılım ne gorduysem alasım var zemuszemus
merhaba bende internette çilek odalarından bır kac tane begendım fakat fıyatları hakkında bılgım yok ne kadar acaba
Ben de 27. haftamdayım. Çok az eksiğim kaldı.Onlar da park yatak, banyo aparatları falan.
Bunları da bayramdan sonra Eminönün'den alacağım.
Hatta bugün bebişimin kıyafetlerini yıkadım, ütüledim, hurçlara yerleştirdim.Çok güzel bir duygu bayanssulusmile
Ben 30. Haftafayim daha hicbirsey almadik
Bekliyorum bakalim ne zaman alinacak kizimin esyalari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?