Doğuma Hazırlık Bebek odası için fikirlerinize ihtiyacım var..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

evet canım bence de beyaz güzel.. ama şunu da dikkate al.. çileğin o karyolalarında asansörlü sistem değil.. dolayısıyla bebeği baya bi aşşaya eğilerek koymak zorunda kalıyosun.. ben de çileğin sevimli modelini alıcaktım bu yüzden vazgeçtim... bu özelliğe dikkat et istersen.. yada yatağı kademeli olarak ayarlanabilenlerde var.. beyaz öyleyse cidden çok güzel..

kızlar sonunda oda sorunumuz çözüldü.Dün beyaz oda için spariş verdim 25-30 gün sonra gelicek Allah nasip ederse...Hayırlısı ile kızımda sağlıklı sıhhatli bir dünya gelse başka ne isterim ki dimi :) Allah bebişlerimize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.Fikirleriniz için teşekkür ederim

Merhaba,

Benimde yardımınıza ihtiyacım var ,Beyaz takımın krem rengi olanına baktık bizde eşimle.. Çok şık ve gerçekten kullanışlı yanlız sizlere sorum bizim allah nasip ederse oğlumuz olacak acaba bu takım erkek için uygun olurmu??? Çok kararsız kaldımmm lütfen yardımmmmmmmmmmmmmm edin

Merhaba,

beyaz takımın modelini bilmiyorum ama krem rengi hem erkek hem de kız çocukları için uygun rahat bir şekilde kullanırsın

Bozden bu beyaz takım hangi mobilyacılar çarşında bende çok beğendim gidip bakmak istiyorum yardımcı olur musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…