bu odaları kaç yaşına kadar kullanmayı düşünüyorsun?? bir de ilk bebeğin mi?
Ben en cok pencere gibi olan dolap modelini begendim :) digerleri cok klasik geldi bana bak kendi kizim icin de bu modeli aldik biz
Besikler buyuyen besik oldugu icin 80*180 olan yatak ve yataktan cikacak iki komidin ile 12 13 yasina kadar rahat kullanirsin sonrada genc odasi :)
Yatağı 1.80 oluyormuş komodinleri kaldırınca uzun bi süre kullanır herhalde. Evet ilk bebeğim.
Evett bencede erken erken kararini vermek daha iyi biz gecen hafta bebek arabasi icin ciktik cok zor oluyor sicaklarda birde gezmesi.. Bebek odamizi cinsiyeti ogrendigim gun begenmistim gecen hafta siparis verdik rahat oldu onden kararli :)hepsi güzel :) ben sonuncusu ve pencere gibi olanı beğendim... ama sonuncusunun ayakları gibi olduğunda dolabı yerinden oynatmanız için söküp yeniden kurmalıymışsınız yani sürüklenmiyormuş...
80*180 kullanışlı olur büyüyünce de.
benim beğendiğim de 90*190 . (daha erken ama annem ağırlaşmadan gez kararını ver dedi)
hepsi güzel :) ben sonuncusu ve pencere gibi olanı beğendim... ama sonuncusunun ayakları gibi olduğunda dolabı yerinden oynatmanız için söküp yeniden kurmalıymışsınız yani sürüklenmiyormuş...
80*180 kullanışlı olur büyüyünce de.
benim beğendiğim de 90*190 . (daha erken ama annem ağırlaşmadan gez kararını ver dedi)
tatlım ben 2. ve 3. resimde olan odayı beğendim.. evinin müsaitlik durumunu bilemiyorum ama bence bebek ya da çocuk odası için 3 kapılı gardrop biraz fazla büyük gibi geliyor.. sonuçta büyüyebilen beşiğin küçük dolabı ve çamaşırlık da olacağı için 2 kapılı gardrop seçeneğin varsa bence bu yeterli ama tabi sen bilirsin..
hele de 2.yi düşünüyorsan zaten ilk çocuğun için yeni bi oda alman gerekecek.. çok büyük mobilyalar da yer konusunda yorar seni gibime geliyor..
Hımm o zaman sıkıntılı olabilir o takım. Anneniz çok haklı hemen teslimat yapamıyolar 40 gün sürermiş ben tutuştum valla. Bi de zaman azaldıkça insan herşeyi hazır olsa diye çok sabırsızlanıyo. En azından nasıl bir şey istediğini kafanda belirlersen ağırlaşmadan çok gezmeden alınır, ben baya bi gezdim valla çok yoruldum
yaptırıyorsanız ayaklarını değiştirebilirler muhtemelen bana istediğinizi yaparız dediler...
sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi
Evett bencede erken erken kararini vermek daha iyi biz gecen hafta bebek arabasi icin ciktik cok zor oluyor sicaklarda birde gezmesi.. Bebek odamizi cinsiyeti ogrendigim gun begenmistim gecen hafta siparis verdik rahat oldu onden kararli :)
Aminnnn amiiiinnnn hepimiz saglikla kucagimiza aliriz insallah.. Sen ne hissediyorsun peki cinsiyetini? İki hafta sonra haber ver mersk ettim bende :)benim cinsiyeti bile belli değil daha yarın öğreneceğim kısmetse
geçen hafta özel bir hastaneye gittim sadece cinsiyet için ama babası gibi horon tepiyor dedi sadece söylemedi cinsiyeti ne dedim "2 hafta sonra gel bakarız yine, babası gibi horon tepiyor işte" dedi yine normalde ona gitmiyorum diye galiba sinir oldum
hayırlı olsun sizin odanız da sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğiniz odasında
Aminnnn amiiiinnnn hepimiz saglikla kucagimiza aliriz insallah.. Sen ne hissediyorsun peki cinsiyetini? İki hafta sonra haber ver mersk ettim bende :)
Aminnnn amiiiinnnn hepimiz saglikla kucagimiza aliriz insallah.. Sen ne hissediyorsun peki cinsiyetini? İki hafta sonra haber ver mersk ettim bende :)
İnsallah ogrenirsin yarin haber verirsin :)ben de doktorun ima ettiğiyle aynı hissediyorum sağlıklı olsun da yarın inşallah merakımız gider
benim cinsiyeti bile belli değil daha yarın öğreneceğim kısmetse
geçen hafta özel bir hastaneye gittim sadece cinsiyet için ama babası gibi horon tepiyor dedi sadece söylemedi cinsiyeti ne dedim "2 hafta sonra gel bakarız yine, babası gibi horon tepiyor işte" dedi yine normalde ona gitmiyorum diye galiba sinir oldum
hayırlı olsun sizin odanız da sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğiniz odasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?