- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
Park yatak aldım ve 1.5 yaşına kadar bizim odamzdaydi. su an kendi odasında hala park yatakta. Yaza kardeşi olacak kismetse ben o zaman bir oda yapmayı düşünüyorum ama bakalım nasıl olcak.
Başlangıçta oda takımı biraz sus gibi oldu arkadaşlarımın. Yani öncelikli masraflar arasında olmamalı bence. Yinede doğar doğmaz ayrı yatircam desen kendi fikrin. Tavsiyem büyüyen ve ve aşağıya inen ahşap yataklardan alman. Daha uzun süreli olur
Bence olur odanıza sigiyorsa. İki yatak boşu boşuna oluyor gerçekten. O kadar çok şey kullanılmamak üzere kalkiyor ki. Evde bir depo olmli onlri koymak için.Hemde yatak farklılığı olmaz. Bazen farklı yataklara alismalari zor oluyor bebeklerin .Yinede kendi kararıniz. hayırlı kolay doğumlar
Sorumluluk almış gibi hissettim..Yinede siz başkalarına da danışın herkesin hayat gerçekleri farklıdır...Allah içinize sindirsinÇok teşekkür ederim yorumunuz için az çok kafamdaki sorular kalktı haftaya sizi dinleyip bi adım aticam ^-^ sevgilerimle..
Kuzum bebek odalarını tecrübeli anneler genelde gereksiz görüyor. Açıkcası bende gereksiz görüyorum. Park yataktan yanayım. Ama mesela eşim çok hevesliydi ve beni dinlemedi 150'lik yataklardan aldı bebeğin odasına. Evim çok küçük böyle bişey yapmışken birde park yatakla boğmayayım dedim ve anakucağı diyolarmış. Onlardan aldım. Yatak oluyor koltuk oluyor yükseliyor alçalıyor falan. İşimi göreceğini düşünüyorum :)Ya arkadaşlar vallahi kafam çok karışık daha önce böyle bi konu açtım mi açmadım mi onu bile hatırlamıyorum o kadar çok cevap aradım ki. Şimdi sorum şu.. bebeğim doğmak üzere ve bildiğim kadarı ile 8,9 ay bizimle beraber kalicak. Şimdi şöyle. Kendine ait bi odası olsun istiyorum yani kafamda öncelik olarak bebek odası takımı almak hani şu aralıklı aralıklı besikler varya azcık büyük. Onlardan. Bide odasında ayriyetten bi yatak var ( benim dinlenebilecegim ). Şimdi ben dedim ki hem yatak odası takımı alalım hem beşik alalım şu bebekler için olanlardan. Beşiği odamıza koyarız azcık büyüyünce kendi odasına yatiririz dedim. Esim de fazla buldu bu isteği. Ama şimdi bebek odasını alırsak o koca yatak odamızda nasıl olcak. Napmalıyım ya vallahi kafam çok karıştı. Nolur net cevap verin bana siz naptiniz
Kuzum bebek odalarını tecrübeli anneler genelde gereksiz görüyor. Açıkcası bende gereksiz görüyorum. Park yataktan yanayım. Ama mesela eşim çok hevesliydi ve beni dinlemedi 150'lik yataklardan aldı bebeğin odasına. Evim çok küçük böyle bişey yapmışken birde park yatakla boğmayayım dedim ve anakucağı diyolarmış. Onlardan aldım. Yatak oluyor koltuk oluyor yükseliyor alçalıyor falan. İşimi göreceğini düşünüyorum :)
Ya arkadaşlar vallahi kafam çok karışık daha önce böyle bi konu açtım mi açmadım mi onu bile hatırlamıyorum o kadar çok cevap aradım ki. Şimdi sorum şu.. bebeğim doğmak üzere ve bildiğim kadarı ile 8,9 ay bizimle beraber kalicak. Şimdi şöyle. Kendine ait bi odası olsun istiyorum yani kafamda öncelik olarak bebek odası takımı almak hani şu aralıklı aralıklı besikler varya azcık büyük. Onlardan. Bide odasında ayriyetten bi yatak var ( benim dinlenebilecegim ). Şimdi ben dedim ki hem yatak odası takımı alalım hem beşik alalım şu bebekler için olanlardan. Beşiği odamıza koyarız azcık büyüyünce kendi odasına yatiririz dedim. Esim de fazla buldu bu isteği. Ama şimdi bebek odasını alırsak o koca yatak odamızda nasıl olcak. Napmalıyım ya vallahi kafam çok karıştı. Nolur net cevap verin bana siz naptiniz
Ya arkadaşlar vallahi kafam çok karışık daha önce böyle bi konu açtım mi açmadım mi onu bile hatırlamıyorum o kadar çok cevap aradım ki. Şimdi sorum şu.. bebeğim doğmak üzere ve bildiğim kadarı ile 8,9 ay bizimle beraber kalicak. Şimdi şöyle. Kendine ait bi odası olsun istiyorum yani kafamda öncelik olarak bebek odası takımı almak hani şu aralıklı aralıklı besikler varya azcık büyük. Onlardan. Bide odasında ayriyetten bi yatak var ( benim dinlenebilecegim ). Şimdi ben dedim ki hem yatak odası takımı alalım hem beşik alalım şu bebekler için olanlardan. Beşiği odamıza koyarız azcık büyüyünce kendi odasına yatiririz dedim. Esim de fazla buldu bu isteği. Ama şimdi bebek odasını alırsak o koca yatak odamızda nasıl olcak. Napmalıyım ya vallahi kafam çok karıştı. Nolur net cevap verin bana siz naptiniz
Anne yanı da var ana kucağı da. Ana kucağı çok fonksiyonlu. Mesela bnm aldığım hem koltuk heö yatak hem de sallananabilir. Bu anakucaklarına bak hayatımAnladim canım bi de anne yanı var onu da arastiricam sanırım o işimi gorucek dolabı falan da ayrı alıcam galiba bilmiyorum hiç
bebek odası kurup yatak odama sepet beşiklerden alacaktım ama sonra bunun gereksiz olacağını farkettim şu an için çünkü dediğin gibi belli bir süre mecburen yatak odasında kalması gerekiyor bebeğin o yüzden sadece mobilya beşik alıp yatak odama koydum odasına geçirmeye yakında diğer eksik parçalarını alıp odasını kuracağımYa arkadaşlar vallahi kafam çok karışık daha önce böyle bi konu açtım mi açmadım mi onu bile hatırlamıyorum o kadar çok cevap aradım ki. Şimdi sorum şu.. bebeğim doğmak üzere ve bildiğim kadarı ile 8,9 ay bizimle beraber kalicak. Şimdi şöyle. Kendine ait bi odası olsun istiyorum yani kafamda öncelik olarak bebek odası takımı almak hani şu aralıklı aralıklı besikler varya azcık büyük. Onlardan. Bide odasında ayriyetten bi yatak var ( benim dinlenebilecegim ). Şimdi ben dedim ki hem yatak odası takımı alalım hem beşik alalım şu bebekler için olanlardan. Beşiği odamıza koyarız azcık büyüyünce kendi odasına yatiririz dedim. Esim de fazla buldu bu isteği. Ama şimdi bebek odasını alırsak o koca yatak odamızda nasıl olcak. Napmalıyım ya vallahi kafam çok karıştı. Nolur net cevap verin bana siz naptiniz
bebek odası kurup yatak odama sepet beşiklerden alacaktım ama sonra bunun gereksiz olacağını farkettim şu an için çünkü dediğin gibi belli bir süre mecburen yatak odasında kalması gerekiyor bebeğin o yüzden sadece mobilya beşik alıp yatak odama koydum odasına geçirmeye yakında diğer eksik parçalarını alıp odasını kuracağım
iki ayrı beşiği gereksiz buluyorsa o zaman takım olarak alın yine ama beşiği şimdilik yatak odasına koyun yani başka bir seçenek kalmıyor çünkü :) ben maddi olarak baktığım için şu an hepsini alamıyorum yoksa bende böyle yapacaktımFark eden birşey olmuyor gibi ya sadece süre olarak uzatılmış oluyor. Bu arada maddi açıdan sorun yok yüklü bi miktar yurtdışından alacağım para geldi ama yine de eşim gereksiz buluyor iki şeyi aynı anda almayı sizin gibi
iki ayrı beşiği gereksiz buluyorsa o zaman takım olarak alın yine ama beşiği şimdilik yatak odasına koyun yani başka bir seçenek kalmıyor çünkü :) ben maddi olarak baktığım için şu an hepsini alamıyorum yoksa bende böyle yapacaktım
Cokmu kucuk ki odan benim odamda kucuk cunku ben buraya besik hayatta girmez diyodum hatta o yuzden sepet besiklerden istiyodum ama buyuyen besiklerden aldım kurduk tam geldiAnladim gülüm ama sıkıntı şu oda almaya kalksam ki öyle istiyorum odamıza sığıcak mi o buyuyebilen besikler onu merak ediyorum bakıcaz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?