Bebek odası takımı ve küçük beşik sorunsalı

Cokmu kucuk ki odan benim odamda kucuk cunku ben buraya besik hayatta girmez diyodum hatta o yuzden sepet besiklerden istiyodum ama buyuyen besiklerden aldım kurduk tam geldi

Simdi siz sorunca bi baktım da sığar gibi gözüküyor ama ayağımızı uzattığımiz bölüme sığar muhtemelen yatagi ters çevirip yamacıma doğru koyucam

Simdi siz sorunca bi baktım da sığar gibi gözüküyor ama ayağımızı uzattığımiz bölüme sığar muhtemelen yatagi ters çevirip yamacıma doğru koyucam
çok kaba olmayan bir mobilya alırsanız sizinkide sığar diye düşünüyorum bende ayak ucuma koydum tek uygun yer orası olduğu için sadece o şekilde sığıyordu odada bikaç değişim yapıp beşiği o şekilde kurduk

Kızıma oda takımı aldık 4 4lük komidin bile var içinde şifonyer puf dolap beşik ve kızım beşikte yatmadı beşik odama sığmadı odamda bi ahşap beşik var çöl sevimli orta boy bişey. Kızım hep onda uyuyor hala. Beşiği 185 liraya öylesine anne yanı gibi almıştım bide Doğum yapınca biri bana portatif beşik getirmişti o elim ayağım oldu oturma odama koydum ilk Doğum yaptığım zaman anne yanı yaptım ve çok çok kolaylık oldu bana şimdide parçalara ayırıp bazamın altına koydum . 2. Minnoş gelince inşlh onuda ilk orda yatırvam. Ama dolap ve çekmeceler hayatımı kurtardı . Kız çocuğu malum saç bantlarına bile bi çekmece Laz'ım oluyor

Ben hemen odayi ayirmaktan yana degilim. Anne baba yaninda biraz uzun yatarsa kendini daha iyi hissedeceginden yanayim. Pedagog adem gunes yazilarini takip ederseniz, emme bitene anne yaninda yatmasi taraftari. Ben park yatak aldim. Bir yasinda oglum hala bizle yatiyor. Alt katta oldugu icin arada icine koyuyorum en azindan yatak odasinda is yaparken. Gayet te guzel gozukuyor. Modeline bagli sanirim ben seviyorum. Odasina daha yatak almadim. Gecirirsemde onu geciririm. Zaten zor bir bebek . Zor bebek olunca odayi erkende ayiramiyorsunuz. Tabii tercih meselesi ve ihtiyaca gore sekilleniyor tabbii

Aynen Can'ım aynı fikirdeyim kıyamadım ayırmaya zaten kızım 21 aylık kardeşi gelince bile ayırmak istemiyorum.

biz daha ne yapacağımıza hiç karar veremedik oda hazırlasak mı hazılamasak mı yanımızda ne kadar kalır cok tecrübesizim yaww

ben oda hazırlayacağım. uzun süre orada yatmayacağını biliyorum ama, bir sürü eşyası ıvır zıvırı olacak. evin dört bi köşesine saçılmasını istemyiorum. her eşyasının bir yeri olsun, bu yüzden oda yapıyorum. bir de evde ayrıca dolap vs olayına girişemem, odası olsun daha iyi.

Ancak, yatak odama nasıl bir beşik alıcam karar veremiyorum. anne yanı beşikler çok güzel ama çok pahalı. bi de benim yatağımın yanı biraz dar, nasıl sığdırıcam hiç bilmiyorum. anne yanı ayak ucu beşik olacak gibi bende :)

Böyle bişey araştırmistersen Can'ım bıyut olarak büyük değil ama kullanışlı

Eklentiler

• IMG_4167.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 83
Bizde bebek odası aldık. Ama yatak odamıza bir besik daha alacagim. Sallanan, Bambu sepet besiklerden. Odasını herhalde 7-8 aylık olunca ancak kullanmaya baslarım. Yanlız bırakmaya gönlüm el vermez :) Biz odamizi Cilek Mobilyadan aldık. Subatta teslim edilecek.

Bende bebek odası ve salon beşiği taraftarıyım kızlar fiyatıda uygun 200 den başlıyor

Can'ım bu beşik derin değil ayrıca baktığında güvenlide durmuyor. Sana tavsiyem 100-150 civarı portatif beşikler var içi derin 6 aya kadar yatabiliyor hatta Bebek Ayağa kendi Kalkan'a kadar. Ve kullanım bitince parçalanıp saklanabiliyor . Ben ilk bebeğimde kullandım şimdi bazamın altında duruyor çok memnun kaldım

Ben sadece kucuk sepet besik aldim.Odasini ayiracagim zaman oda yapacagim.Kullanmayacagi odayi simdiden yapmak sacma geldi.

Can'ım ben oda yaptım hiç yatmadı. Tek pişman olmadığım dolap ve Şifonyr çünkü çoooook eşyası var .
Evet o sıkıntı olabilir benim bitane fazla dolabim vardi gecici olarak onu kullaniyorum.Ozaman esinin dedigini yap bence cunku zaten olmadigini gorunce kendisi kucuk besik de alir kesin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…